Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great hotel and holidays ”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
The Royal Savoy Sharm El Sheikh
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 3. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli jamjoum.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany A, Manager v zařízení The Royal Savoy Sharm El Sheikh, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 529)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

28321 529 recenzí

Člen TripAdvisoru
11
Recenzováno: 3. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli Člen TripAdvisoru.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany A, Manager v zařízení The Royal Savoy Sharm El Sheikh, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. listopadu 2017
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Nariman Palace is great for Large families or 3 or 4 couples
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Mo_Elesseily.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany A, Manager v zařízení The Royal Savoy Sharm El Sheikh, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Layla W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany A, Manager v zařízení The Royal Savoy Sharm El Sheikh, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli Moh654.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hany A, Manager v zařízení The Royal Savoy Sharm El Sheikh, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Šarm aš-šajchu.
9,1 km daleko
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa
Č. 5 z 231 – Šarm aš-šajch
4 650 recenzí
0,3 km daleko
Savoy Sharm El Sheikh
Savoy Sharm El Sheikh
Č. 24 z 231 – Šarm aš-šajch
4 702 recenzí
7,7 km daleko
Movenpick Resort Sharm El Sheikh Naama Bay
Movenpick Resort Sharm El Sheikh...
Č. 9 z 231 – Šarm aš-šajch
2 520 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
0,7 km daleko
Four Seasons Resort Sharm El Sheikh
Four Seasons Resort Sharm El She...
Č. 3 z 231 – Šarm aš-šajch
1 728 recenzí
9,3 km daleko
Rixos Seagate Sharm
Rixos Seagate Sharm
Č. 2 z 33 – Nabq Bay
514 recenzí
11,8 km daleko
Steigenberger Alcazar
Steigenberger Alcazar
Č. 1 z 33 – Nabq Bay
215 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili The Royal Savoy Sharm El Sheikh? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu The Royal Savoy Sharm El Sheikh

Adresa: Soho square | PO Box 169, Šarm aš-šajch, Egypt
Telefonní číslo:
Lokalita: Egypt > Rudé moře a Sinaj > Jižní Sinaj > Šarm aš-šajch
Vybavení:
Bar/salon Pláž Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Kuchyňský kout Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup Doprava na letiště
Styl hotelu:
Romantický hotel v Šarm aš-šajchu č. 2
Lázeňský hotel v Šarm aš-šajchu č. 3
Luxusní hotel v Šarm aš-šajchu č. 4
Hotel na pláži v Šarm aš-šajchu č. 4
Hotel nejlepších resortů v Šarm aš-šajchu č. 4
Business hotel v Šarm aš-šajchu č. 7
Rodinný hotel v Šarm aš-šajchu č. 11
Rozsah cen: 3 380 Kč–21 048 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — The Royal Savoy Sharm El Sheikh 5*
Pokoje: 80
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, 5viajes2012 S.L. a Expedia. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu The Royal Savoy Sharm El Sheikh. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
The Royal Savoy Sharm El Sheikh Hotel Sharm El Sheikh
Royal Savoy Sharm El Sheikh

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem