Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 931)
Filtrovat recenze
1 931 výsledků
Hodnocení cestovatelů
830
564
301
111
125
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
830
564
301
111
125
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
491 931 recenzí
Recenzováno: 3. června 2018

Poloha hotelu je na skále asi 5 minut cesty od vstupu do moře. Přístup do moře je pouze z několika mol a není to vhodné pro neplavce. To je však jediný nedostatek tohoto hotelu. V hotelu je několik bazénů, skluzavka a u každého bazénu je možnost občerstvení v baru. V oblasti stravování je hotel na vynikající úrovni. Mezi hlavními jídly jsou k dispozici svačinky a to je velký nápor na chuťové buňky a nelze tam určitě zhubnout. Pokoje jsou udržovány ve špičkové čistotě a denně je dodávána pitná voda. Ochota perzonálu je příkladná. Pokud má někdo zájem něco si koupit, doporučuji navštívit nedaleké městečko. Za zpáteční cestu taxíkem jsme platili 6 dolarů. Do hotelu jsme se dostali po přestěhování z otřesného hotelu Laguna Vista a děkujeme tímto delegátovi CK Blue Style panu Ibrahimovi Samirovi,který nám přestěhování zařídil.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
4  Poděkujte uživateli Andrej H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager v zařízení Dreams Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018
Překladač Google

Dear Andrej H,
Thank you for choosing the Dreams Beach Resort and for taking the time to post your kind review. We are pleased to know that you enjoyed your stay with us and we appreciate your valuable feedback. We hope to see you again soon and remain at your service.
Best Regards,
The Dreams Beach Resort.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. května 2017

V tomto hotelu jsme byli 6x a nikdy nás nezklamal. Jen v roce 2015 jsme zde byli s manželem celkem třikrát. Vždy nás přivítali velmi pěkně, včetně ovocné mísy na pokoji.
Ke klientům se chovají vstřícně. Nic není problém, vše vyřeší velmi rychle - pokud nějaký problém vznikne (naše zkušenost).

A nyní k popisu ubytování. Pokoje jsou světlé a funkčně zařízené, koupelna prostorná a v některých je i váha (což nás při prvním pobytu pobavilo). Pokud vás ubytují v poslední řadě vilek nezoufejte, je tam božský klid a pokoje jsou prakticky všechny stejné. Po areálu jezdí "SOMBRÉRO" (auto s kloboukem), které vás doveze k výtahu i k zadní části hotelu a pokračuje do sesterského Vacationu - zastaví vám kde si řeknete.

Stravování je na velmi dobré úrovni (alespoň v bobě posledního pobytu bylo) - určitě si vyberete. Mimo hlavní jídelnu je tu tzv. SKLENÍK, kde vám udělají vejce na sto způsobů, v poledne italskou kuchyní (špagety na přání a jiné...) no a večer zde dělají další jídla (po obou stranách dveří), jsou to většinou minutky se zeleninou, plátky masa, ryby na všemožný způsob - prostě "ňamky". Popisuji to záměrně podrobně, protože jsme se setkali s lidmi, kteří si naříkali, že je jídlo jednotvárné ..... . ovšem do "skleníku" za dveře nešli - jejich škoda. Dortíčky lahodily oku a byly i velmi dobré. Ovoce bylo dle sezóny.
Jediné co mi v tomto hotelu vadilo byla káva. I v Lobby Baru dostanete pouze rozpustnou a ne právě kvalitní. Pokud chcete presso - tak jen za peníze. Myslím si, že v 5* hotelu by tohle nemělo být.

Pláže a bazény. Koupání je zde velmi pěkné, na své si přijdou šnorchlaři - rybiček je zde hodně a je na co koukat. Ti co nešnorchlují je mohou pozorovat z malého plážového baru, případně ze tří mol. Koupání je tu pouze pro plavce, zato si to užijete dosytosti - dostatek prostoru pro sportovní plavání (to je důvod proč se nám tady líbí).
Pláž je terasovitá se slunečníky. Hotel je na skále, takže nevhodné pro klienty s pohybovými problémy.

Bazény jsou tu dva. U horního (je tam i restaurace) je však velký rámus, animátoři jsou zřejmě nahluchlí a trápí klienty neskutečně hlučnou hudbou. Pod skálou (u výtahu) je menší - cca 1,5 m hluboký a jedno brouzdaliště pro malé caparty.

Závěr: Pro nás je to velmi dobrý hotel a vzhledem k tomu, že už se zase na Sharm (konečně) lítá jedeme sem znovu v říjnu. Moc se těšíme.

Protože z vlastní zkušenosti víme, že úroveň služeb se může časem změnit (někdy k horšímu, jindy zase k lepšímu - záleží na majiteli i na managementu hotelu), upozorňuji, že toto hodnocení se vztahuje k roku 2015, Po pobytu v říjnu budu informovat, jaké to tam je nyní.

Ještě jedna připomínka - můžete využívat služby i sesterského hotelu DREAMS VACATION ( mimo hlavní jídelnu), do kterého se dostanete přes zahradu - mají tam nádhernou soustavu bazénů.

Tip ohledně pokoje: Pokoje směrem k bazénu jsou "hlučné", díky řvoucí hudbě a amfiteátru.
Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Miluše H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager v zařízení Dreams Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. května 2017
Překladač Google

Dear Miluše H,

Thank you for choosing the Dreams Beach Resort and for taking the time to post your kind review. It was a pleasure to host you and we hope you will return soon. We remain at your service.

Best Regards,
The Dreams Beach Resort.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. srpna 2015

Krásný hotel , moře čisté, příjemný personál, dá se vyrazit do pouště nebo na další výlety .
Výborné jídlo, pití trochu horší, bohužel rušilo několik hostů z ruska, bohužel management hotelu tuto situaci nijak neřešil .

Datum pobytu: leden 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Jezdule.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager v zařízení Dreams Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. srpna 2015
Překladač Google

Drodzy Goscie,

Ciepłe Pozdrowienia z Dreams Beach Resort. Dziękujemy za poświęcony czas na napisanie szczerego komentarza dotyczącego naszego Hotelu. Państwa opinia jest dla nas najważniejsza. Wszystkie komentarze zostały przekazane do Managerów. Pragniemy podziękować za wybór Dreams Beach Resort na wakacje.

Czekamy i zapraszamy ponownie do naszej słonecznej miejscowości na kolejny wyjazd do Sharm El Sheikh.

Dreams Beach Resort.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 13. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: duben 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager v zařízení Dreams Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 3 týdny
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager v zařízení Dreams Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. ledna 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze