V tomto hotelu jsme strávili týdenní dovolenou v listopadu 2019. Díky tomu , že jsem si dopředu nastudovala recenze tak jsem věděla , že nejedu do žádného luxusu , a že se jedná o hotel s polopenzí . Docestovali jsme do hotelu v nočních hodinách a okamžitě jsme byli ubytování v jednom z bungalovu v zahradě. Náš bungalov byl zcela zastrčený , pravděpodobně proto ,aby nebyl vidět , protože se nedal srovnat s těma bungalovy , které byly postavené v první řadě kolem bazénu. Doporučuji manažerům , aby se nekompromitovali a raději vůbec v dnešní době nenabízeli ve 4* hotelu ubytování , kde je zcela nefunkčí malá lednice , nefunkční klimatizace a ihned vedle hučí budova ( asi kuchyně ). Ihned ráno jsme kontaktovali naší delegátku a do 10 min.jsme byli ubytování v hlavní budově , kde byl standart uspokojivý. Další šok byla jídelna , kde pořád něco chybělo !!! Když donesli talíře , sklínky nebo příbory ihned byly rozebrány klienty a zase se čekalo až se domyje další várka nádobí. Výběr jídla slabší , ale musím podotknout , že bylo chutné . Protože jsme měli polopenzi tak na pokoje nebyla doplňována pitná voda . Doporučuji si láhev vody přibalit do kufru , než si koupite nějakou na místě. My jsme měli malé termohrnky , do kterých jsme si pitnou vodu načepovali u snídaně a pak jsme si ji vzali s sebou na pláž. Pitnou vodu je nejlépe kupovat v...V tomto hotelu jsme strávili týdenní dovolenou v listopadu 2019. Díky tomu , že jsem si dopředu nastudovala recenze tak jsem věděla , že nejedu do žádného luxusu , a že se jedná o hotel s polopenzí . Docestovali jsme do hotelu v nočních hodinách a okamžitě jsme byli ubytování v jednom z bungalovu v zahradě. Náš bungalov byl zcela zastrčený , pravděpodobně proto ,aby nebyl vidět , protože se nedal srovnat s těma bungalovy , které byly postavené v první řadě kolem bazénu. Doporučuji manažerům , aby se nekompromitovali a raději vůbec v dnešní době nenabízeli ve 4* hotelu ubytování , kde je zcela nefunkčí malá lednice , nefunkční klimatizace a ihned vedle hučí budova ( asi kuchyně ). Ihned ráno jsme kontaktovali naší delegátku a do 10 min.jsme byli ubytování v hlavní budově , kde byl standart uspokojivý. Další šok byla jídelna , kde pořád něco chybělo !!! Když donesli talíře , sklínky nebo příbory ihned byly rozebrány klienty a zase se čekalo až se domyje další várka nádobí. Výběr jídla slabší , ale musím podotknout , že bylo chutné . Protože jsme měli polopenzi tak na pokoje nebyla doplňována pitná voda . Doporučuji si láhev vody přibalit do kufru , než si koupite nějakou na místě. My jsme měli malé termohrnky , do kterých jsme si pitnou vodu načepovali u snídaně a pak jsme si ji vzali s sebou na pláž. Pitnou vodu je nejlépe kupovat v nedalekém obchodním centru , kde vyjde 1,5 l na 1 euro. Tento hotel je asi nejstarší v této zátoce a proto má asi nejkrásnější kousek pláže. Lehátek je ještě v 9 hod.ráno dostatek .Vstup do moře je pozvolný po písčitém dnu , ale i přesto si raději vemte boty do vody , protože jsou někde ostré kameny . Co se týká šnorchlování je to slabota , ale to jsem věděla . Velkým plusem je krásné čisté nákupní centrum ,které je od hotelu 5 min. chůze.Tam je mnoho malých obchůdku a restaurací , jenom velká škoda , že na Vás místní prodejci neustále pokřikují a lákají do svých restaurací a obchodů ,a člověk tak nemá pak už ani chuť se v klidu podívat na různé zboží , protože nemáte sílu půl dne smlouvat o každou věc. Na konci mé recenze bych Vám všem poradila jedno , když se Vám podaří si koupit v tomto hotelu pobyt za velmi atraktívní cenu tak to berte , ale pokud by byla cena vyšší než 10000,- kč za týden nechte být , litovali byste .Více
Zobrazit méně