Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 681)
Filtrovat recenze
3 681 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 964
811
439
243
224
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 964
811
439
243
224
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
163 681 recenzí
Recenzováno: 15. listopadu 2018

Rád bych vám popsal zážitky mé rodiny z tohoto na první pohled pěkného místa. Do tohoto hotelu nás přestěhovali po hrůzném zážitku v Coral Sea, který nám CK. prodala s údajným aquaparkem. V Regency Plaza nás čekal sice uvítací drink a pokoj s výhledem na moře, ale jak později vyšlo na jevo, jen proto, že cestovka pochybyla a sypali si popel na hlavu. Jen musím pochválit našeho pokojského, úklid super. Jejich VIP náramek do restaurace, kde ředili víno a pivo vodou ,byl také k ničemu. Ostatní Češi měli otřesné ubytování. Bar u bazénu otevřen vždy o hodinu déle, vždy pouze teplý přeslazený džus, teplý sprite a když měli náhodou pivo, tak teplé. Bar v aquaparku špinavý, smradlavý a nabídka opět tragická a navíc pivo ředěné vodou 1:1 hnus. Po stížnostech vždy druhý den vše stejné. Vedoucí personál velmi arogantní. To, že je hotel starší by nevadilo, areál upravený, moře mají zdarma, jídlo je asi v Egyptě všude stejné, ale nabídka veškerých nápojů je otřesná a navíc po 22:00 v lobby, kde měli mít do 24:00 all inclusive vše sklizeno a jen to co se jim chtělo. Bylo nám řečeno, ať si to koupíme. Tak tedy pokud někdo bude chtít víno, není nikde, pokud máte rádi chlazené pivko, není nikde a pokud nějaký ten míchaný drink, bude tak před večeří, teplý a pak si raději jděte lehnout. Animace celkem v pohodě, jen v amfiteátru je v baru jen džus :) teplý. A prosím nechtějte rozčílit manažera přes nápoje pana Ibrahima :) Spoustu negativ od 1. do posledního dne, podal jsem stížnost a Blue Style se vyjádřila, že mají svá interní nařízení a personál i hosté by měla toto respektovat ( tedy pít pivo a víno s vodou ). No a mám příště vědět, že si musím koupit zájezd za více peněz, v této 5* nejsou tak dobré služby. Tak to mě pobavilo. S touto CK. a tento hotel prosím nikdy.

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Mujsenodovolene.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Regency_Club, Director of Sales v zařízení Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018
Překladač Google

Good afternoon Freedom64666570418
Thank you for rating our resort, it is very important for us to know the opinion of all the guests. We are very sorry that you were not happy with your stay at the hotel. However, we hope that you will give us another chance to show you a higher level of service and we will be very glad to meet you again. Yours faithfully,
Regency Plaza Aqua Park and SPA Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. srpna 2018

Zrovna jsme se vrátily z tohoto hotelu a co se týká šnorchlování a plavání v moři tak jsem velmi sklamaná.
Voda měla asi 40st a 30cm hloubka, přes molo kde je ohraničený asi tak 2x2m prostor je hloubka asi 120cm kde je milion lidí takže jste jak v pračce. Korálový útes se nachází 700m po mole na které vás ale nepustí protože patří jinému hotelu, takže ani za poplatek jsme je neukecali. Škoda že talové informace vám nikdo nezdělí a i když jsme měli výslovnou podmínku šnorchlování na útesu tak jsme útes viděli jen z dálky cca 800m daleko. Ještě že děti bavil víc bazén, ale to jsme mohli ject do aquaparku v Průhonicích. Přeji hezkou dovolenou Klára

Tip ohledně pokoje: nemám tip v Egyptě jsou hoteli skoro stejné
Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Klára H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Regency_Club, Sales Manager v zařízení Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2018
Překladač Google

Dear Klára H

Thank you for choosing the Regency Plaza Aqua Park and SPA and for taking the time to post your kind review.
It was a pleasure to host you and we hope you will return soon.
Best Regards
Regency Plaza Aqua Park and SPA Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. listopadu 2017

- hotel je blízko letiště ( max do 10 minut cesty)
- velké rozdíly co se týče pokojů- standartní- hrozný výhled nikam, deluxe- některé na moře, nebo na bazén, rodinné- na aquapark, zahrada..
- pokoje starší vybavení, ale dá se...
- bazény pro děti I pro dospělé jsou vyhřívané, tobogány pro děti I dospělé ( vždy fungují jen některé např. 1 pro dospělé a 2 pro děti- to se střídá).
- wifi je možná za 10 dollárů na 4 dny
- disko klub pro děti
- docela dost obchůdků přímov hotelu
- fitness, hřiště na volejbal, tenis a fotbal zdarma

můj názor: Všední egyptský hotel, ničím zajímavý. Areál je poměrně velký- nejezdí tam autobus!, do moře přes molo.. Za stejnou cenu jsou v nabídce lepší hotely- ale když nebudeme mít kam dát klienty, zde budou spokojení. Spíše tedy pro lidi co v Egyptě nebyli a neví jaký je standart hotelů... :)

Datum pobytu: říjen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Barborka B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Regency_Club, Owner rep. v zařízení Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. listopadu 2017
Překladač Google

Dear Barborka,
We are happy for your full satisfaction and wishing that Regency Plaza always will be your choice in Sharm Elsheikh for holidays.
You are always welcome in Regency Plaza hotel
Best regards from our team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. září 2017

Krásná dovolená v pěkném hotelu.I když starší nábytek,ale perfektně uklizeno a pravidelně,nádherná zahrada plná zeleně,bary s ochotnou a vstřícnou obsluhou,strava opravdu dokonalá a chutná pěkná pláž s dostupným barem na nápoje,pizzy,koblihy a hamburgry.Trochu škoda že je opravdu min.korál s rybami a když je na konci korálového podloží,tak je tam přístup z obavy že vás zachytí nějaký člun,ale je to přístupné.Mohu říci že jestli pěti nebo tří hvězdičkový hotel je fuk. Po přečtení záporných recenzí před odjezdem byla nakonec naše spokojenost velká.Maj tam ještě mnoho práce dostat klienty zpět ale jdou určitě dobrou cestou.Díky za krásné dny.Petr a Daniela

Tip ohledně pokoje: Pokoj č.5315 s výhledem do zahrady
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli petr m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 25. února 2019

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Regency_Club, Public Relations Manager v zařízení Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. května 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze