Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 541)
Filtrovat recenze
1 541 výsledků
Hodnocení cestovatelů
849
360
164
89
79
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
849
360
164
89
79
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 541 recenzí
Recenzováno: 27. září 2020

Po dlouhém boji s možností jestli půjde a nebo nepůjde jed bylo rozhodnuto. JEDEME.
Výběr hotelu byl jasný. Tento hotel jsme navštívili už v roce 2015. Musím konstatovat. Úroveň hotelu je pořád na velmi vysoké úrovni. I v nepříznivé době covidové bylo vše super. Trocha omezení nám vůbec nevadilo. Pokud bude možnost, tak příští rok jedeme znova. Celému hotelu musíme moc poděkovat a jedině doporučit.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 496radek_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. července 2015

Cestujeme každý rok vždy letecky a někdy i 2x v sezonu.Tato dovolená naplnila naše očekávání.Hotel má kvalitní služby krytý bazén,venkovní bazén,super animátory a ochotný personál.Obývali jsme rodinný pokoj,krásný čistý prostorný se dvěma koupelnami.Dostatek místa jak na kufry tak i oblečení v šatních skříních.Pokoje dobře odhlučněné,spolehlivá klima,která je zapnutá dle potřeb,protože vlastníte dvě karty.Pokoj jsme měli na stranu k bazénu s výhledem na moře,nádhera.Denně uklizeno,převlečeno povlečení.Není si na co stěžovat byli jsme velice spokojeni.Musím vyzdvihnout práci animátorů senzační kluci zlatíčko Tito,Rico,Momo a další.Kluci nejsou vlezlí nabídnou hry,když odmítnete s úsměvem si s Vámi popovídají a jdou za ostatními.Nikoho nenechají bez přátelského plácnutí.Super kluci posíláme dik.I Vy máte podíl na naší rozmazlovací dovolené.Všude plno jídla a pití.Číšníci si mohou nohy uběhat jen aby jste byli spokojeni.Moře čisté,plno lehátek a slunečníků,přátelští plavčíci.Zkrátka super dovča a pokud situace dovolí rádi se budeme vracet.

Tip ohledně pokoje: Vyšší patro-krásný výhled na moře.
Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Pentrlička K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Amel A, Responsable Image et Qualité v zařízení Golden Tulip Taj Sultan Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2015

Vážení Pentrlička K,

Velice vám děkuji za vaši recenzi o svého pobytu v hotelu Vincci Taj Sultan.

Jsem také rád, že četl, že náš tým dodáno vynikající služby, která je jednou z našich priorit.

Opět, děkuji vám za váš pěkné komentáře a vaše doporučení směrem k TripAdvisor komunitě a mít jistotu, že budu sdílet se všemi týmem.

Těším se, že velmi brzy přivítat vás zpět.

S Pozdravem,
Amel Arfaoui

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. června 2015

Nejlepší dovolená v mém životě!!! Pokoje moc pěkné, čisto, denně úklid. Velký balkon s výhledem na moře.
Služby na vysoké úrovni, vstřícný a usměvavý personál. Animační tým nás bavil celý den, kluci i Sabrinka neměli chybu, dokázali nás vždy rozesmát, hlavně večer...
Co se koupání týče, tak moře bylo azurově modré a čisté, lehátek na pláži byl vždy dostatek a to samé u bazénu, čistý bazén, uklizeno, no prostě to nemělo chybu.
Jídla bylo vždy dostatek, mohli jsme si vybrat od ryb, kuřecího masa, tuniský specialit po zeleninu ovoce a výborných sladkých dezertů.
Tento hotel mohu vřele doporučit, jela bych tam znovu....

Tip ohledně pokoje: 2212 číslo našeho pokoje :-)
Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli martina7907.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Amel A, Responsable Image et Qualité v zařízení Golden Tulip Taj Sultan Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2015

Vážení Martina7907,

Velice vám děkuji za vaši recenzi o svého pobytu v hotelu Vincci Taj Sultan.

Jsem také rád, že četl, že náš tým dodáno vynikající služby, která je jednou z našich priorit.

Opět, děkuji vám za váš pěkné komentáře a vaše doporučení směrem k TripAdvisor komunitě a mít jistotu, že budu sdílet se všemi týmem.

Těším se, že velmi brzy přivítat vás zpět.

S Pozdravem,
Amel Arfaoui

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. června 2015

Od 12.6 - 23.6 jsme v hotelu Vinci Taj Sultán strávili perfektní dovolenou. Hotel je po rekonstrukci a je krásný. Pokud nastane nějaký problém, je okamžitě řešen opravou popř. výměnou pokoje. Strava je pestrá. Vždy se dá sestavit jídlo podle vlastní chuti. Vybavení hotelu je velmi dobré. Vnitřní bazén, venkovní bazén a krásná udržovaná pláž. Pitný režim je zajištěn jak v hotelu, tak i na pláži. Skoro všude se o vás stará velmi ochotný personál.
Nakonec bych chtěl vyzdvihnou Animační program a hlavně skvělí Animační tým. Od 10 hodin do pozdního večera se o nás perfektně staraly. Sportovní vyžití, legrace a zábava na denním pořádku.
A jejich večerní scénky byli úžasné. A hlavně dokázali zapojit i nás. Kdybych chtěl někoho z Animačního týmu vyzdvihnou tak musím napsat jedině všechny. Opravdu byli perfektní

Tento hotel můžu vřele doporučit i rodinám s dětmi.

Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 496radek_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Amel A, Responsable Image et Qualité v zařízení Golden Tulip Taj Sultan Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2015

Vážení Radek,

Velice vám děkuji za vaši recenzi o svého pobytu v hotelu Vincci Taj Sultan.

Jsem také rád, že četl, že náš tým dodáno vynikající služby, která je jednou z našich priorit.

Opět, děkuji vám za váš pěkné komentáře a vaše doporučení směrem k TripAdvisor komunitě a mít jistotu, že budu sdílet se všemi týmem.

Těším se, že velmi brzy přivítat vás zpět.

S Pozdravem,
Amel Arfaoui

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. června 2015 prostřednictvím mobilu

V Tunisku jsem byla jiz po osme a mohu rici,ze toto byla nejkrasnejsi dovolena.Cena byla sice vyssi,ale za sluzby hotelu,stravovani a ubytovani to stalo obetovat.
Recepce fungovala 24hodin denne,chovani vuci hostum na jednicku,kazdy problem resili s usmevem.Vybaveni pokoje skvele.Lednicka,televize,dostatecne velke skrine,terasa prostorna.Stravovani formou all inclusive nebralo konce.Pokazde jsme se prejedli.Neslo odolavat! Vybral si kazdy od masa,ryb,testovin,velky vyber salatu,omacek a sladkych pochoutek.Bazen a plaz udrzovana,kazdy den cisto,lehatek dostatek,nestalo se,ze by si nebylo kam lehnout.Animacni tym bezkonkurenci,prijemni,upovidani,pomahali i starsim lidem a animacni vecery vynikajici.
Personal v tomto hotelu ma opravdu vystupovani na urovni.Svych hostu si velmi vazi a davaji to jasne najevo.
Verejne vsem dekuji za nadhernou dovolenou :)

Datum pobytu: červen 2015
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Nikol B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Amel A, Responsable Image et Qualité v zařízení Golden Tulip Taj Sultan Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. června 2015

ážení Nikol,

Velice vám děkuji za vaši recenzi o svého pobytu v hotelu Vincci Taj Sultan.

Jsem také rád, že četl, že náš tým dodáno vynikající služby, která je jednou z našich priorit.

Opět, děkuji vám za váš pěkné komentáře a vaše doporučení směrem k TripAdvisor komunitě a mít jistotu, že budu sdílet se všemi týmem.

Těším se, že velmi brzy přivítat vás zpět.

S Pozdravem,
Amel Arfaoui

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze