Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 074)
Filtrovat recenze
1 074 výsledků
Hodnocení cestovatelů
286
291
203
118
176
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
286
291
203
118
176
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
381 074 recenzí
Recenzováno: 21. října 2019

Dovolenou jsme si s rodinou moc užili. Jídlo, aktivity, animátoři, moře, všechno na jedničku. Výlety na velbloudech, případně nabídky výletů od hotelu stojí zato využít. Doporučuji pro rodiny s dětmi. Na večerní programy s animátory vzpomínáme dodnes.

Datum pobytu: září 2019
Poděkujte uživateli romcaburd.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
La_Direction_N, Responsable relations clients v zařízení Samira Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. října 2019

Dear Valued Guest,
Thank you for taking the time to provide us with your great review after your stay at Samira Club. We are very delighted to learn that you had a lovely stay. Thank you again for choosing The Samira Club, we will be very much looking forward to welcoming you back in the nearest future.
Warmest Regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2019 prostřednictvím mobilu

Byl jsem zde na dovolené poprvé a můžu říci že jsem byl spokojený, moc se mi zde libilo. Na stravu si stěžovat nemůžu, všeho bylo dost, každý si mohl vybrat co hrdlo ráčí. Jídlo bylo neustále doplňováno takže naprostá spokojenost, obsluha rychlá na požádání vždy všechno přinesla.Jedina vada na kráse bylo čekání u baru na pití. Moře bylo fantastické a bylo čisté. Rád se sem opět vrátím a tuto dovolenou doporučuji, s malými dětmi je ideálním místem pro koupání i trávení dovolené. Pokoje byly čisté, každý den uklizeno, doplněné toaletní potřeby, vyměněny ručníky. Paní na úklid byla velice milá a vždy se na nás usmívala. Chaticky byly super.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Jaromir S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 23. září 2019

Super dovolená. Velmi přátelský a ochotný personál. :) Všude čisto. Jídlo bylo dobré, pořad doplňovali. Pláž krásná, bohužel v moři bylo plno plastových odpadků. Wi-Fi byla pouze na recepci a u bazénu.

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli leuska123.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nadia_CH18, Responsable relations clients v zařízení Samira Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2019

Dear leuska123
Thank you for rating us on TripAdvisor.
we're happy to be your choice this summer
and that you enjoyed your stay with us
your remarks will be taken into account and will surely be shared with the hotel staff
and remember it's thanks to your feedback we make progress
we will be more than happy to have you among us once again
Thank you :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. září 2019 prostřednictvím mobilu

Perfektní ubytování i servis v hotelu. Neskutečně skvělé animační programy po celý den pro děti i dospělé... Úžasní lidé se stále dobrou náladou...Maximálně se věnují dětem... Doporučujeme! Úžasná dovolená!

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Eva B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nadia_CH18, Responsable relations clients v zařízení Samira Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2019

Dear Eva B
Thank you for your rating posted on tripadvisor.
We are honored that you are interested in our hotel.
We appreciate the fact that you enjoyed your stay and we are constantly working to improve our services.
we will be more than happy to share your comment with the club staff
See you next time at the Samira Club Hotel.
Thank you :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2019

Dobrý den,
nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat co a jak bylo špatně.
Ubytování,jídlo, bazén a moře- jedním slovem katastrofa!

Napsala jsem stížnost na naší dovolenou a doporučila jsem CK Fischer,by již pobyt v tomto hotelu nebyl nabízen z jejich strany.

Datum pobytu: srpen 2019
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Matasova1010.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nadia_CH18, Responsable relations clients v zařízení Samira Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. září 2019

Dear guest,
Thank you for sharing your opinions with us
we will take it into consideration.
it will be shared with the hotel staff who will work on the improvement of our hotel and services, thanks to your feedback .
Thank you once again

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze