Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 312)
Filtrovat recenze
1 312 výsledků
Hodnocení cestovatelů
862
267
113
39
31
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
862
267
113
39
31
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 312 recenzí
Recenzováno: 5. října 2020

Byli jsme na přelomu září a října 2020. U vstupu do hotelu měření teploty a okamžitě náramky, ubytování hned vzápětí. Hotel krásný, čistý, spousta zeleně i uvnitř hotelu. Pokoj každý den uklizený a vyvoněný, doplněný minibar vodou a nealko nápoji, osušek a ručníků někdy i dvojnásobné množství. K dispozici župany a pantofle. Obsazenost odhaduji tak na 15%, někdy byl personál v přesile :-) Krásné bazény (při zmíněné obsazenosti jsem vždy měla některý sama pro sebe). Pláž vždy uklizená, moře čisté. Areál není nijak rozlehlý, ale prakticky jste v tropické, velice dobře udržované zahradě i s umělými vodopády a různými zákoutími. Stravování jako ve většině hotelů: ukážete si na co chcete a nandají toho kolik chcete. Výběr byl zřejmě mírně omezen, ale vždy bylo několik druhů různě upravených mas (a to včetně řízků), stejně tak různě upravená zelenina, vždy 2 polévky (výborné), pizza, různé přílohy, dezerty a zmrzlina a úplný luxus byl salátový pult, kde si buď sami určíte jakou zeleninu a zálivku chcete, nebo si dáte již namíchané saláty. Pozdější oběd si lze dát i u snackbaru a na stejném místě později i kávu a něco sladkého k tomu. Všechen personál byl milý, vstřícný a usměvavý. Animátoři byli nevtíraví, ale vždy k dispozici. Úplně na závěr jsem si nachala plážový bar. Je pravda, že nabídka je omezená (z alkoholu prakticky jen pivo a víno), ale pokud tam byl barman Lassad, vždy byl vtipný, usměvavý, vstřícný a i pivo do půllitru s vysokou čepicí pěny jsme měli. Všichni byli na jedničku, ale tomuto barmanovi bych přidala hvězdičku, vždy dokázal rozesmát a udělat z pobytu v baru velice příjemně strávený čas. Bylo to krásné a krátké, všem moc děkujeme.

Datum pobytu: září 2020
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Martina T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maike Mahmoud, Sonstige v zařízení TUI MAGIC LIFE Africana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2020
Překladač Google

Dear Martina T

Thank you very much for your perfect review. We are very happy to hear that you had a magic stay in our club, that you enjoyed the time at the beach, the pools, the bar and in the restaurant as well the room and the service of our staff.

We would be happy to welcome you soon again in our club for your next vacation.

All the best

Your TUI MAGIC LIFE Africana Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. září 2020 prostřednictvím mobilu

Po pravdě jsem od sítě TUI Magic life čekala po předchozích zkušenostech s jinými hotely této sítě mnohem více a proto jsem tento hotel vybrala .

Hotel je krásný , akorát velký , má spousty bazénu a nádhernou udržovanou zahradu .

Čekali jsme větší hygienická opatření a nižší avizovanou obsazenost .
V době našeho příjezdu ve čtvrtek před víkendem a tuniskym státním svátkem jsme byli v šoku . Hotel byl narvany až po střechu , všude hlava na hlavě . O nějaké hygieně a odstupu jsme si mohli nechat jenom zdát .
Nedostatek míst k sezení u jídla , všude fronty , neuklizene stoly , neustále prázdné a nedoplnene nádoby s jídlem obzvláště s deserty a ovocem .
O například odpolední moucnik , palačinky a ovoce bychom se museli asi poprat , aby na nás nějaký kousek zůstal . Nic jiného ani v nabídce nebylo .
Nápoje servírované podprůměrným zpusobem a velmi malým vyberem .
Na barech věcně něco neměli a pouze kroutili hlavou - nemáme . Vitriny na jidlo po celou dobu pobytu zcela prázdné . Michane drinky prakticky žádné nebo nepozivatelne a to pouze na baru u recepce .

Celkove menší vyber jidel , který se opakoval skoro denně dokola . Žádné tematické dny , otevřené ala carte restaurace ,dobre michane drinky, snacky na baru nic z původního konceptu. Po stížnostech nám byla alespoň jedna restaurace otevřená a za to děkujeme .

Naštěstí po víkendu se situace zklidnila a s tím i trochu služby hotelu .

Momentální poměr / výkon / cena neodpovídal .

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli RadkaT_12.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maike Mahmoud, Other v zařízení TUI MAGIC LIFE Africana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2020
Překladač Google

Dear RadkaT_12

Thank you very much for your review and your compliments to garden and swimming pools and also your critics for our Restaurant and Bar Services were noted.

It would be a pleasure to welcome you one day again in our club, to convice you of our offer and services

Your TUI MAGIC LIFE Africana Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2019

Dovolenou s manželem jsme původně objednávali v jiném hotelu, ale po příletu do letoviska jsme se dozvěděli od rozvozové delegátky, že dny dovolené strávíme jinde-v TUI MAGIC LIVE AFIKANA.
První moment byl šok.
Po příjezdu do hotelu jsme se trochu uklidnili. Hotel je světlý, čistý a obsluha všude milá. Ubytovali nás v podstatě hned, a to nám spadla brada. Tak čistý pokoj (149) jsme snad nikde na dovolené neměli. A takový byl i po celou dobu našeho 15ti denního pobytu (díky paní RAFIKA :-) ).
Jídlo bych v porovnání s jinými zařadila mezi trošku slabší (někdy tuhé a suché masa), ale pokaždé si bez problémů vyberete, pokud se nechcete přejídat. Polévky i zákusky výborné, zmrzliny, ovoce a studená kuchyně všeho druhu.
Pití paráda-všude flaškové malé i velké vody, cola, fanta atd. Alko i nealko chutné. U snídaní kromě běžného normálu i čerstvé mléčné koktejly, mátová, citrónová a pomerančová voda.
Bazény menší, a hodně blízko lehátek. Ležení u nich je trochu mačkalov. Buď vám dýchá na záda soused z vedlejšího lehátka, nebo vás sestřelí balónem z bazénu. Lidí v hotelu je víc, než místa u bazénů.
Moře...pokud v něm nic neplavalo, tak bylo krásné a příjemně a osvěžující. Ale stalo se nám asi 4-5x že v něm plavalo spoustu igelitu a dalšího fuj... Lehátek i slunečníků je u moře plno, a místa je tam taky dost. Vodní atrakce zdarma každý den. Prodejci chodí, ale neotravují.
Celkově bych hodnotila dovolenou s překvapením za povedenou , všichni jsme si odpočinuli.
děkujeme.
Eva a Vladimír

Datum pobytu: červenec 2019
1  Poděkujte uživateli evamikes.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maike M, Gérant v zařízení TUI MAGIC LIFE Africana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2019
Překladač Google

Dear Eva and Vladimir

Thank you very much for your detailed review. We are very happy you enjoyed your stay with us, even it was not your booked hotel and that you like our service, the rooms and the club area.

We would be happy to welcome you soon again in our club

Maike
Assistant General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. července 2018

Vrátili jsme se do tohoto hotelu po třech letech a opět na dva týdny a opět jsme si pobyt tady krásně prožili. Tentokrát jsme často po večeři navštěvovali večerní představení v amfiteatru, která byla velmi dobře připravena a skvěle jsme se bavili. Mírné zhoršení jsme zaznamenali v jídelně již zde nebyl takový výběr sýrů, uzenin, ryb a mořských plodů. Vybrat se ale vždy dalo a restaurace ala carte byly kvalitní.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Alena Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 5. listopadu 2016

V druhé polovině října jsme zde zažili opravdu báječnou dovolenou. Hotelu nelze absolutně nic vytknout. Vše bylo perfektní, krásný výhled z pokojového balkónu na bazén, báječný personál, který nám vyšel ve všem vstříc, skvělé jídlo lahodilo nejen zraku, ale i velmi dobře chutnalo. Každodenní úklid byl samozřejmostí. Uchvátilo nás nádherné prostředí hotelového komplexu. Krásné bazény v areálu hotelu, každý si může vybrat kde chce relaxovat. U moře lehátka, slunečníky, osušky zdarma. Bary s občerstvením a velmi dobrým výběrem nápojů a drinků. Dostatek sportovního využití - hřiště na plážový volejbal, fotbal, fitness, aerobic, jóga . V ceně šlapadla, lodičky, jízda na banánu. Naše nejlepší dovolená, kterou jsme zažili. Rádi se sem znovu vrátíme :-)

Datum pobytu: říjen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Hana Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze