Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zveřejnit
Doručená pošta
Hotely poblíž
Recenze (3 708)
Filtrovat recenze
3 708 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 325
866
298
139
80
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 325
866
298
139
80
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
63683 708 recenzí
Recenzováno: 5. ledna 2019

Moře, pláže, zahrada, krásné ubytování pěkné až na to, že nám tekla na pokoji klimatizace, kterou jsme několikrát reklamovali a až po týdnu chození ve vodě byla opravena. I když nejsme nároční na stravu,ale všeho bylo málo sýrů,ovoce které bylo unavené, zeleniny, brambory nedovařené,jídlo pálivé, ryby připálené a celkově nekvalitní pořád se točilo do kola, žádná změna.Personál neochotný, unavený.Měla jsem dojem, že nás personál hlídá kolik si čeho nabíráme, abychom toho moc nesnědli.Animátoři nás večer naháněli na jejich program ,který nás nebavil.U bazénu hlučná hudba, že nebylo slyšet vlastního slova.Nápoje nám připadli ředěné a nekvalitní. Wifina na recepci vypadávala a byl špatný signál.Za tohoto vedení hotelu již nikdy.I když jsme se velice těšili, že si užijeme pěknou dovolenou byli jsme velmi zklamáni. Připomínám, že tento názor nesdílíme jen my ale i ostatní rekreanti.Dana
Nymburk

Tip ohledně pokoje: Ubytování v zahradě.
Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Bonisek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna B, ATTACHEE DE DIRECTION v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. února 2019
Překladač Google

Although we are sorry to read that your stay at our hotel Vinci Helios Beach did not meet your expectations, we would like to take the opportunity to respond to your comment.
We would have liked to be informed immediately on site what could have afforded us the opportunity to make your stay even more enjoyable. Nevertheless as you can see on this portal as well as on a great majority of many others, your remarks do not seem to correspond to the biggest return that we usually receive.
In the future, it would be advisable to contact our management services, present at the hotel and at the restaurant.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. října 2018

Hotel je v hezké udržované zahradě. Bydleli jsme v bungalovu v klidnější části hotelu a byli jsme za to moc rádi. Pokoj prostorný a uklizený, kousek k bazénu, baru a na pláž. Pláž široká, krásná, s dostatkem lehátek. Skoro po celý pobyt byly docela velké vlny a taky spousta vyplavené trávy, ale to je prostě příroda. Pláž uklízeli asi 2x za náš pobyt. Na pláži se také pohybují prodejci, každý den se tam snaží kšeftovat, ale mezi lehátka nesmí.
Jako největší mínus hotelu je jídelna. Jídlo se hodně opakovalo, nebyl výběr masa a taky hodně chybělo ovoce, a to nejsme nijak nároční a vybíraví. V době oběda a večeře dost frmol, personál nestíhal. Taky doporučuju dávat jim stále nějaký bakšiš, bez toho vás skoro neobslouží.... Taky se mi moc nelíbil styl podávání nápojů. U snídaně jsme si mohli sami vybrat a načepovat pití a kávu, k večeři a k obědu se ale automaticky dostávala láhev vody na stůl, a za nějaký úplatek (!!) vám otevřeli i víno nebo donesli pivo, ale dávám přednost tomu obsloužit se sama. Wifi v hotelu spíš nefunguje než funguje, ale to zase takový problém pro nás není.
Celkově dovolená dobrý, šlo hlavně o odpočinek, ale do tohoto hotelu už se nevrátíme...

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Connector29292955715.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna B, ATTACHEE DE DIRECTION v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2018
Překladač Google

Although we are sorry to read that your stay at our hotel Vincci Helios Beach did not meet your expectations, we would like to take the opportunity to respond to your comment.
We would have liked to be informed immediately on site what could have afforded us the opportunity to make your stay even more enjoyable. Nevertheless as you can see on this portal as well as on a great majority of many others, your remarks do not seem to correspond to the biggest return that we usually receive.
In the future, it would be advisable to contact our management services, present at the hotel and at the restaurant

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. října 2018 prostřednictvím mobilu

Každoroční dovolená s partou přátel v nádherném hotelu Vinci Helios Beach ☺️

Pokoje pěkné, pro přespání a hygienu dostačující. ️

Jídlo výborné! Vždy jsem si vybrala a dobre se najedlaNejlepší byla zmrzka k obědu i večeři

Personal milý, usměvavý a ochotný. Ať se jednalo o kuchaře, číšníky, barmany, recepční, plavčíky nebo pokojské

Velká pochvala pro animátory Byla s nimi sranda, v hotelu je k dispozici velké množství aktivit Největší baviči byli Chico, Roberto, Mamadoo, Boba a Mido ☺️ Díky nim jsem se na dovolené opravdu nenudila

Příští rok vyrážíme znova

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli Lucka Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna B, ATTACHEE DE DIRECTION v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are very pleased to know that you had a pleasant & relaxing stay in our hotel.
We also, would like to thank you for taking time to post a comment which will help us to continually satisfy our guests.
Looking forward to welcoming you once again to the Vincci helios Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel v pořádku, jídlo super, animátoři úžasni, výborní prostě super...akorát nás zklamala pláž mohla by se lépe uklizet(moc trávy). Celkový dojem z dovolené je vynikající velice jsme si to všichni užili

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Alena Ř.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna B, ATTACHEE DE DIRECTION v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are very pleased to know that you had a pleasant & relaxing stay in our hotel.
We also, would like to thank you for taking time to post a comment which will help us to continually satisfy our guests.
Looking forward to welcoming you once again to the Vincci helios Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. října 2018 prostřednictvím mobilu

moc krásný hotel a vždy se sem rádi vracíme, všichni jsou tady moc hodní a příjemný, určitě zase navštívíme.. je tady super zábava, furt nějaké akce jídlo také moc dobře a ty deníky take animatoři nejlepší a chico ❤

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli jarkamrazkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna B, ATTACHEE DE DIRECTION v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2018
Překladač Google

Dear guest,
We are very pleased to know that you had a pleasant & relaxing stay in our hotel.
We also, would like to thank you for taking time to post a comment which will help us to continually satisfy our guests.
Looking forward to welcoming you once again to the Vincci helios Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze