Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (3 822)
Filtrovat recenze
3 822 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 402
880
309
143
88
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 402
880
309
143
88
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
6113 822 recenzí
Recenzováno: 10. října 2020

Naše tradiční podzimní dovolená v tomto hotelu a opět maximální spokojená.
Pokoj čistý, každý den uklizený.
Personál vstřícný, milý, ochotný (uklízeči, recepční, barmani, kuchaři, číšníci, všichni). Bohužel, kolem sebe jsem celý týden viděla naštvané turisty, kteří si stěžovali i na, podle mě, zcela zbytečné a vymyšlené "problémy". Tito lidé, myslím, nemohou čekat, že na ně bude někdo milý, když se tak sami nechovají. Já si na přístup opravdu nemohla stěžovat, ale pravdou je, že je pro mě zcela samozřejmé o vše požádat a za vše poděkovat... A úsměv mě také nic nestojí. Na oplátku mi byl vždy jakýkoliv problém vyřešen zcela k mé spokojenosti.
Co se týká jídla, mohu porovnávat z několika pobytů před tímto a ano, bylo znát, že jídla bylo méně. Na druhou stranu, nikdy jsem neměla problém si vybrat, navíc jako velké plus této situace jsem viděla to, že na talířích zůstávalo podstatně méně zbytků než jiné roky. Menší výběr byl pak kompenzován vizuální stránkou, kuchaři si opravdu vyhráli s různým zdobením na talíře, saláty do mističek apod. Chutě jako vždy úplně skvělé, pokaždé jsem si moc pochutnala.
Hotel je vyhlášen výborným týmem animátorů, kteří ani letos nezklamali. I když jich bylo výrazně méně než jiné naše pobyty, snažili se vymýšlet aktivity přes den i večer, byli přátelští a zábavní. Vzhledem k tomu, že v hotelu tentokrát bylo opravdu hodně českých turistů, přes den u bazénu i večer hrálo dost českých písniček, což nám přišlo milé.
První dny byly na pláži chaluhy, nicméně to je příroda, s tím nikdo nic neudělá, vzhledem k tomu, že mají zákaz odvážet je z pláže. Po dvou dnech už pláž i moře čisté tak, jak jsme zvyklí, moře teplé.
Odpočinuli jsme si od současné situace, vypnuli jsme, nabrali jsme síly, zkrátka dovolená splnila svůj účel na 100% a my hotelu za vše moc děkujeme!!!

Datum pobytu: říjen 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Kateřina Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 1. října 2020

Hotel byl úžasný, krásný, čistý. Personál usměvavý a rychlí. Jídlo bylo fajn, chápu, ze některá jídla nemohou více osolit nebo přikořenit. Čekala jsem větší výběr z mořských plodů a ovoce. Jenže za tohle bohužel nikdo z hotelu nemůže, taková je teď bohužel situace. Voda je pro vás stále k dispozici v pet lahvích. Obsluha je moc milá a rychlá. Moře bylo teplé a krásně modré. Škoda mnoho chaluh na pláži, ale za to opět nikdo nemůže, taková je hold příroda. Příště přiletíme o měsíc dříve a ne v období chaluh. Ale jakmile jste se dostali do vody, stačilo jít kousek dal od břehu a more už bylo čisté. Potěšilo mě, ze se personál snažil chaluhy odklízet. U hotelu je velký nádherný bazén. Vždy dokonale čistý, teplota super. Cely den zde hraje hudba a animátoři vas baví tancem. Hned vedle bazénu je bar. Avšak nejlepší část z celého dne je večer. Každý večer pořádá ten nejlepší animační tým na světě ty nejlepší animační akce na světě. Není možné se zde nudit. Animátoři jsou super, plný energie každý den a cely den! Každý z nich umí kolem čtyř jazyků a nespočet druhů tance. Po celou dobu pobytu byli všichni zapálení do své práce i prez to, ze nemají skoro žádné volno. Alespoň co jsem pozorovala. No já bych na takovou práci neměla. Úžasný a klobouk dolu. Perfektní byl Armando se svým stepem a irským tancem. Tito dělal perfektní show v převleku za Aishu. Rico vás bude bavit svým elánem. Nejlepší z nejlepších byl Ibrahim, který se o nás staral jako o rodinu. ♥️ Vymýšlí super taneční choreografie. Tolik energie v těchto lidech jsem nikdy neviděla. Nabijí vás na měsíc do předu. Ještě bych rada zmínila barmana Houssina, opravdu špička. Zábavný, rychlí, usměvavý a umí základy češtiny. Pivo mě zde mile překvapilo, jsem docela náročná a čekala jsem, ze mi nebude chutnat. Bylo moc dobré.
Jediné co mi na konci pobytu dost vadilo, bylo par lidi, kteří jen hledali co by mohli kritizovat. Jako by hotel mohl za chaluhy nebo za to, ze si nedokážou vybrat večeři i když je nabídka pomalu dvaceti jídel! ‍♀️
Takže za mě opravdu skvělá dovolená! Už teď mi moc chybí ta energie, kterou mají místní na rozdávání. Určitě se sem musím jednou (co nejdříve) vrátit. Perfektní. Moc děkujeme. ♥️

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli pajatrnkova97.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna Bouajila, Other v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2020
Překladač Google

Dear Guest,

We are very pleased to read that you had such a pleasant time in our hospitality. The fact that we were able to offer you a great holiday experience is extremely pleasing and we work hard every day to achieve this. We try to think about everything to provide our guests with a perfect holiday.
Again we thank you for sharing this wonderful review of our hotel and we hope that we will be able to serve you again in the future and wish you all the best.

Kind Regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2020

Jak už předešlé vele-positivní recenze napovídají přijdou si tu na své hlavně příznivci hlasité reprodukované hudby.
Tuto potřebu jim jejich vrstevníci, +/- dvacetiletí "animátoři" plně uspokojují.
Přijde jim to vhod v době, kdy je v toto jejich vyžití (disco a techno párty) v jejich domovinách, kvůli koroňáku, omezují.
Tato skupina, nadšená ze skvělé "profesionální" práce mladých animátorů čítá zpravidla maximálně 20% hostů hotelu.
Zájmy a preference zbylých 80% (mlčící většiny) animátoři a výše zmíněná zájmová skupina, arogantně ignorují!
Technaře moře v podstatě nezajímá, vystačí si s bazénem (tam se hraje), takže možná ani nezaregistrovali, že koupání v moři díky tunám neodklizených chaluh je prakticky znemožněno!!
Personál hotelu (od sběratele nádobí až po vrcholový management) není milý, přátelský ani ochotný! Spíše naopak, někdy z toho až mrazí....
Těžko říct co je příčinou. .... přijeli (dovolenkáři) aby nás nakazili koroňákem nebo globální vliv "black lives matter "?
Tanečky kolem výdeje jídla kvůli koroňáku jsou až někdy trapnou fraškou. Rohlík si můžeš vybrat rukou sám, ale zalisované máslo musí podat podavač (po většině nemluvící anglicky)
Možnost použití klimatizace je ovládána na dálku velkým bratrem. Termostat na pokoji funguje až když je to schváleno vedením hotelu.

Jako velké positivum bych rád na závěr zmínil hojnost a kvalitu podávaného vína. Přece jen je tu vidět nějaký ten francouzský vliv. Pseudo Whisky také nebyla špatná! Obojí se, vzhledem k výše uvedenému, tu a tam docela hodilo.... :)

Takže... pokud toužíte po dovolené u moře, alespoň trochu na úrovni - KATASTROFA!

ale .... pokud se chcete vlnit před reprákem a ostatní je vám tak nějak ukradený tak - SUPER!

Datum pobytu: září 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli czfox1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna Bouajila, Other v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2020
Překladač Google

We thank you for the time you have given us by sending us your comments, following your stay at our Hotel Vincci Helios Beach Djerba.

We are sincerely sorry to learn that we did not meet your expectations and that your stay did not give you complete satisfaction.

However, as you can see on this portal as well as a large majority of others, your comments do not seem to correspond to the biggest feedback we usually receive.

Thank you again for your visit and your constructive criticism; we hope that you have had a good return home and that we will have the pleasure to welcome you to our hotel again in the near future and to have the opportunity to exceed your expectations during a future stay with us .

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2020

výběr hotelu na základně hodnocení a naprostá spokojenost!! velmi milý a ochotný personál, skvělé animační programy a celkový dojem naprosto úžasný, ubytování dle požadavků s výhledem na moře v bungalovu, okolo hotelového komplexu je krásná možnost si zaběhat

Tip ohledně pokoje: všude i do bazénu je bezbariérový přístup
Datum pobytu: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli DJERBA21.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna Bouajila, Other v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2020
Překladač Google

Dear Guest,

We are very pleased to read that you had such a pleasant time in our hospitality. The fact that we were able to offer you a great holiday experience is extremely pleasing and we work hard every day to achieve this. We try to think about everything to provide our guests with a perfect holiday.
Again we thank you for sharing this wonderful review of our hotel and we hope that we will be able to serve you again in the future and wish you all the best.

Kind Regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020

Vybrali jsme si menzel pokoj, dali nám pokoj přímo u bazénu. Pokoj hezký, minibar jednorázově k dispozici, úklid pravidelný důkladný. Bazen ok, moře po překonání nánosů chaluh jako kafe, výborné odpolední palačinky.
Ovšem drtivá většina lehátek u bazénu potřebuje výměnu, jsou popraskana a pokud si jej nezarezervujete do 8. hodiny, máte smůlu. U moře také málo lehátek. Pláž špinavá od chaluh, bar zavřený. Stravování all inclusive - velmi pomalá obsluha, v exponovanych časech fronty, antikorona opatření. Strava velmi průměrná, hlavně snídaně stale stejne. Večerní diskotéka venku velmi hlučná do cca 23. hodin, že se otřásal menzel, animatori organizovali různé vlacky, takže opět antikorona opatření. Nepsané pravidlo klidu po 22. hodině nerespektují.
Průměrný hotel, pomalý personál, znovu určitě jinam.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Tomituu.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mouna Bouajila, Other v zařízení Vincci Helios Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2020
Překladač Google

We thank you for the time you have given us by sending us your comments, following your stay at our Hotel Vincci Helios Beach Djerba.

We are sincerely sorry to learn that we did not meet your expectations and that your stay did not give you complete satisfaction.

However, as you can see on this portal as well as a large majority of others, your comments do not seem to correspond to the biggest feedback we usually receive.

Thank you again for your visit and your constructive criticism; we hope that you have had a good return home and that we will have the pleasure to welcome you to our hotel again in the near future and to have the opportunity to exceed your expectations during a future stay with us .

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze