Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (2 318)
Filtrovat recenze
2 318 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 061
826
227
106
98
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 061
826
227
106
98
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
492 318 recenzí
Recenzováno: 11. října 2020 prostřednictvím mobilu

Krásná dovolená. Pokoj starší, prostorný - 2 ložnice. Zábava po celý den- minigolf, minidisco pro děti, večer pro dospělé u pláže i s barem ( otevřený po dobu zábavy). Výběr jídla dostatečný jak v hlavní restauraci, tak u bazénu. A pití - bar u bazénu a v lobby- alko, nealko, bar na pláži - nealko. Na pokoji denně doplněný minibar- voda, cola, fanta, sprite. Pokoj denně uklizený. Děkujeme ♥️

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 177mark_tak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Guest Relation, Service clients/Réception v zařízení Fiesta Beach Djerba, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2020
Překladač Google

We are very happy to read that you had a wonderful time with us and that you were able to enjoy your stay.
We would like to thank you for your compliments to our staff as they strive to ensure that all of our customers feel taken care of at all times and are arguably one of our best assets.

We look forward to welcoming you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. října 2020

Strávili jsme tady krásných 11 dní a nejraději bychom ještě zůstali.Jídlo perfektní,animátoři úžasní a milí, zrovna jak obsluhující personál,barmani,čísníci-hlavně u večeře na terase nejmilejší usměvavý klučina.Není co vytknout,jedním slovem boží..Relax a balsám na nervy.

Datum pobytu: září 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Darja M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Guest Relation, Service clients/Réception v zařízení Fiesta Beach Djerba, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2020
Překladač Google

We are very happy to read that you had a wonderful time with us and that you were able to enjoy your stay.
We would like to thank you for your compliments to our staff as they strive to ensure that all of our customers feel taken care of at all times and are arguably one of our best assets.

We look forward to welcoming you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2020

Hotel mi byl doporučen. Opravdu se nám tam moc líbilo.
Pokoj jsme dostali hned po příjezdu a tak, jak jsem požadovala v patře. Jsou to menší domky v nádherné zahradě.
Pláž nádhera a pokud se po bouřce vyskytl nějaký nepořádek, tento hotel má i traktor, každé ráno čistili pláž. A co já musím vyzvednout na pláži byl klid, žádná hlasitá hudba. Sportovní aktivity a hudba byly pouze u bazénu. V plážovém baru není alkohol, což nám nevadí, a musím vyzdvihnout nealko mojito, bylo luxusní.
Jídlo my jsme byli spokojeni, vždy je z čeho si vybrat a sladkou tečku za obědem či večeří, zmrzlinou a jejich zákusky, jsme nikdy nepohrdli. Mňam. Musím podotknout v době COVIDu nakládali jídlo na talíř a dali množství, které si člověk řekl. Nám by se to líbilo i do budoucna , na stolech talíře téměř prázdné, každý dojídal.
Určitě se do tohoto hotelu vrátíme, jsme doma 2 dny a už se nám stýská.

Datum pobytu: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli bublanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Guest Relation, Service clients/Réception v zařízení Fiesta Beach Djerba, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. října 2020
Překladač Google


we would like to thank you for choosing our hotel for your vacation and for taking the time to share these wonderful comments on your recent stay with us. We thank you for underlining the kindness and enthusiasm of our staff, their genuine friendliness being one of the main strengths of our establishment, we will congratulate them all on your part for their contribution to your well-being during your vacation with us. It was a pleasure to have you with us and we hope to have the opportunity to welcome you again soon.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2020

Dobrý den, právě se nacházíme v hotelu Fiesta Beach na Djerbě. Nevím kdo píše negativní recenze, ale věřte mi NEJSOU pravdivé!!! Nepotkali jsme tu nikoho, kdo by byl arogantní, nebo se k nám nehezky choval. Personál usměvavý vstřícný. Mluví plynně francouzsky, anglicky a německy. Ovšem protože je tu dost Čechů už se snaží naučit i naše věty. Takže není problém na baru u bazénu říct dvě kafe a máte dvě kafe. Animátoři jsou naprosto úžasní. Nevnucují zábavu, jak jsem zde četla. Ba naopak, když odmítnete, zeptá se proč. Na odpověď, že mám dovolenou se zasměje, pokýve hlavou a jde dál. Z Animátorů zmíním mladičkou Ranim. Přišla za námi a poprosila nás o lekci češtiny. Vše si pečlivě napsala a druhý den přišla ta námi, že máme hodinu arabštiny . Tak mám papír s pečlivými zápisky. Ale té legrace při tom. Zmiňuji jen Ramin, ale i Ajša, Azíz, Fredy, Rico a ostatní jsou opravdu skvělí!!!! Včera hráli představení Mamma Mia a opravdu naprosto SUPER!!!
Co se týče hotelu. Je v krásné zahradě plné ibišků a palem. Ano je starší, ale rozhodně to není žádná katastrofa. Pokoje jsou čisté. Za mne tak akorát veliké. Kamarádka je s dětmi. Pokoj mají větší.Postele čisté a tvrdá matrace . Každý má balkonek.
Jídla je dostatek. Denně čerstvé pečivo. Každý den ryby, kuře hovězí . Hodně dělají zeleninu na mnoho způsobů. Dobře ochucenou, ale na mě málo slanou. Což není problém v jídelně jsou solničky. Pozor zřejmě kvůli vejru Covid-19 nejsou na stole, ale v boxu na začátku jídelny.K obědu výborná zmrzlina.
Moře kdo jezdí do Egypta bude zklamaný, ale s tím musel počítat, Středozemní moře není Rudé. Nemá cenu s sebou brát šnorchly. Je tu písek a tudíž je moře zakalené. Já přijela za teplem a že je v moři pár chaluh, nebo trávy mě nerozhodí. Slunečníků a lehátek je dost. Po pláži chodí prodejci tretek a také lákají na koně a velbloudy a ti jsou tedy dost otravný. Rada: ignorovat, nechci a jít pod slunečníky. Tam totiž nesmí! Kolem vody chodit můžou, ale pod slunečníky ne.
Shrnu to. Pokud nejste lidi co jezdí za hodně peněz do luxusních resortů a pěti hvězd a je vám jasné, že nic nezůstane jako nové na věky tak si v hotelu Fiesta Beach užijete krásnou dovolenou.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
2  Poděkujte uživateli Jesaperka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Guest Relation, Service clients/Réception v zařízení Fiesta Beach Djerba, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020
Překladač Google


We are very happy to read that you had a wonderful time with us and that you were able to enjoy your stay.
We would like to thank you for your compliments to our staff as they strive to ensure that all of our customers feel taken care of at all times and are arguably one of our best assets.

We look forward to welcoming you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020

24.9.2020 jsme se vrátily s kamarádkou z týdenního pobytu na Djerbě, suprová dovolená, litovala jsem, že jsme byly jen na týden, vřele všem doporučuji, příští rok do tohoto hotelu určitě znovu, ale na více dní...Hotel čistý, udržovaný, v krásné zahradě...trezor na pokoji zdarma, což je velký bonus....bazén čistý udržovaný, tobogány perfektní....celý den animace - aqua gimm, vodní pólo, šipky, zumba, plážový volejbal, jóga, petang....každý večer tanečky na terase a ve 21.30 hod hlavní program v odkrytém nebo vnitřním divadle....písčitá pláž přímo u hotelu, pohodlná lehátka s matracemi, slunečníky zdarma....jen první den byly na pláži chaluhy, další dny už je uklízeli....moře teplé a čisté, na pláži spousta animací - skútry, jízda na banánu, já letos poprvé na padáku - úžasný zážitek, za dobré ceny, které se musí ale jako všude usmlouvat....taxi za směšnou cenu vás doveze jak do nedalekého města Midoun, tak na krokodýlí farmu a kamkoliv budete chtít....zaměstnanci hotelu milí, usměvaví, ochotní, se všemi se domluvíte česky....all inclusive je trošku jinou formou díky koronaviru, ale rychle jsme si na to zvykly - nesmíte si stravu nabírat sami, ale za sklem ji nabíraji kuchaři a číšníci dle vašich přání....jídla perfektní, dobře ochucená, každý si vybral...střevní problémy neměl nikdo, led vyráběn z balené vody, tak se nemusíte bát objednat si drink s ledem...balené pitné vody dostatek, denně doplněna na pokoji do lednice uklizečkou 1,5 litrová láhev čisté vody, k tomu láhev coca coly či Fanty, kdykoliv člověk potřeboval, dostal na požádání i v baru láhev další...na pokoji rychlovarná konvice, nescafé v sášku k dispozici denně....dezinfekce umístěné u vchodu do jídelny, vstup v roušce, ale jinak si na to na Djerbě naštěstí moc nehrají....spokojenost po všech stránkách i s CK Blue-style....děkujemeeee a těšíme se na viděnou....

Tip ohledně pokoje: Přízemní pokoje....v 1. patře je v noci velmi slyšet hučení klimatozace
Datum pobytu: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Adelka1988.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Guest Relation, Service clients/Réception v zařízení Fiesta Beach Djerba, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. září 2020
Překladač Google


thank you for choosing our hotel for your vacation and for taking the time to share these wonderful comments on your recent stay with us.

We also appreciate your compliments to our staff, their kindness and availability are undoubtedly one of our greatest strengths, we will not fail to congratulate them on your part.

We look forward to welcoming you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze