Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 403)
Filtrovat recenze
2 403 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 668
414
193
69
59
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 668
414
193
69
59
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
492 403 recenzí
Recenzováno: 20. dubna 2016

do hotelu, který byl jak naše chata jsme jezdili 10x po sobě... dokonce jsme se ve stejné období setkávali s ostatními, nám už známými , tvářemi. Opakovaně jsme byli zvaní na VIP večer s dárečky, ale hlavně milým posezením - mimo houfné večeře...
Jakmile se vyměnil personál, bylo to znát... NÁŠ číšník zmizel, milé vedení také, došlo ke změnám ve stravování, nebylo ubytování pro čtyř´člennou rodinu... Následně byl postaven nový pavilon, který však byl pro nás již finančně nedostupný.

Je to úžasný hotel s historií, úžasnou kuchyní, nádherná stavba s panoramatickým výtahem až k pláži. Vždy čisto a vyvoněno...

Tip ohledně pokoje: krásný výhled z neobvyklé stavby - moře jak na dlani, nezapomenutelné pobyty...
Datum pobytu: květen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
4  Poděkujte uživateli dvrsecka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CrystalHotelsTR, General Manager v zařízení Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. dubna 2016
Překladač Google

Dear Dvrsecka,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. listopadu 2015

Tri mesice pred dovolenou jsem si rezervovala Crystal family v beleku mesic po zaplaceni volali z cestovky ze hotel se zavira a dali mi na vyber jine dva hotely od crystal tedy jsem si vybrala crystal palace luxury v side.kdyz jsem prijela na misto s triletou dcerou rekli nam ze nemaji pro nas pokoj a poslali nas do tohoto hotelu.Hotel je stary a nehezky.Pro male dite neni na hotelu nic.Detske hriste smesne s jednou spatnou klouzackou.detsky bazen mel 19 stupnu mala nesmocila ani nozku a je stranou.Mini klub nema ani jedinou hracku jsou to dve male spinave zapachajici mistnosti.Dite si muze kreslit leda na tricko za ktere jsme museli zaplatit 12 euro.Zadny detsky bufet nic.Detskou animaci jsem ani nezahlidla jen to kresleni.Mini disko 15 minut max pul hodiny a to uz bylo neco.Pokoje stare uklid skoda mluvit pokojske neutreli ani stul.jedine co bylo ustlat a trochu pretrit koupelnu.jidlo bylo uchazejici ale v restauraci vedro ze jste ani nemeli chut, vecere trva dve hodiny takze bylo vzdy plno a byl problem najit stul.Personal nebyl prijemny az na par vyjimek.ve vytahu se clovek bal ze se propadne a cekalo se na nej dlouho.Plaz se nam celkem libila ale jsou tak kameny a clovek si musi dat pozor aby neprisel k urazu.Na plazi jsme nasli injekcni strikacku mimo jineho.Wifi na pokoji nic moc.
Nikdy vice a to plati na vsechny hotely od crystal pokazde jsou jen problemy nebylo to poprve.
UZ NIKD

Datum pobytu: říjen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
5  Poděkujte uživateli pipca32.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CrystalHotelsTR, General Manager v zařízení Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2015
Překladač Google

Dear Spatne,

Thank you for staying with us at Crystal Sunrise Queen. We appreciate your review on Trip advisor.com.

Crystal Hotels value all of our guest’s feedbacks and that helps us to improve our service quality.Your feedback was addressed to our Executive team and we are working very hard to take immediate precautions to make sure all of our guests are very happy.

We look forward to welcoming you back in the near future

Best Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 22. června 2014

Byla jsem tu s přítelem v říjnu 2013 a bylo to tu úžasné!!! Hotel byl obrovský, dala se v něm dělat spousta věcí a byl tak krásný!! Personál byl naprosto skvělý. Velmi jsme si oblíbili číšníka Bahrama, který byl velmi přátelský a milý! Výhled byl překrásný, hlavně při západu slunce!! Pláž byla pár kroků od hotelu a byla dokonalá! Pokoj byl pohodlný a měl hezký výhled na pláž.
Každý den bylo jídlo velkolepé. Tolik možností výběru a bylo výtečné. Můj přítel si zvlášť oblíbil zákusky!!!
Bylo nám oběma smutno, že musíme odjíždět, ale doufáme, že se v roce 2015 vrátíme na delší dobu!! Hotel jsme si zamilovali a určitě ho doporučujeme! Úžasně úžasně úžasně fantastická dovolená.

1  Poděkujte uživateli Lou W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
Altan a, Ön Büro Müdürü v zařízení Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. června 2014
Překladač Google

Dear Ms Lou,

Thanks for your nice feedback. We are happy to hear that you satisfied with your stay in Crystal Sunrise Queen. We are looking forward your next visit

Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 5. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür v zařízení Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KILITHOSPITALIT... G, Genel Müdür v zařízení Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze