Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (5 135)
Filtrovat recenze
5 135 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 105
1 984
1 225
478
343
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 105
1 984
1 225
478
343
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
10155 135 recenzí
Recenzováno: 1. ledna 2020

Nádherný, čistý a obrovský resort se spoustu tropické zeleně Pláž nádherná, veliká. Jídlo výborný, doporučuji vyzkoušet všechny ala carte restaurace. Každý si vybere. V hotelu je hodně bazénů, barů a restaurací. Pivo a míchané drinky velmi dobré. Super personál, usměvavý a ochotný, všude pořádek.
Byli jsme v tomto hotelu o Vánocích a počasí se pohybovalo kolem 30-32°C ale pocitová snad 40°C. Bylo velké horko a vlhko.
Byli jsme s CK EXIM tours. Nemůžeme si na nic stěžovat. Delegátka Michaela milá a s průvodkyní paní Jarmilou byly výlety úžasné.
Určitě by jsme se vrátili. Doporučuji all inclusive plus, vyplatí se.

Datum pobytu: prosinec 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli JardaTac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
smdecameron, Gerente v zařízení Royal Decameron Panama, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2020
Překladač Google

Estimado,
Gracias por tomarse el tiempo de escribirnos su retroalimentación. La tendremos en cuenta para nuestro progreso continuo.

Así mismo, le agradecemos por compartir sus recomendaciones y opiniones, ya que son de gran valor para nosotros y nos permite evaluar las oportunidades de mejora en el servicio.


Carlos Diago
Gerente de Decameron Panamá

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. prosince 2019

Krásné místo na dovolenou, vše od pokoje i jídla super, bazény i pláž úžasné. Jen při naší návštěvě byla večer velmi hlasitá hudba a kino. Takže pokud hledáte klid, určitě chtějte pokoje co nejdál od pláže.

Datum pobytu: listopad 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli renatamE6811GV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
smdecameron, Gerente v zařízení Royal Decameron Panama, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. prosince 2019
Překladač Google

Dear renatamE6811GV:

Thank you for taking the time to review Decameron Panamá.
Your comments are very important to us as it will help us a better knowledge of your needs and will allow us to improve our services.


Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Best regards.
Carlos Diago.
Manager Decameron Panama.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2019

Výborný hotel, poblíž hlavního města, což je velká výhoda. Pokoje dobře zařízené, klimatizace skvělá, což je nutnost, protože v Panamě je opravdu neskutečné horko a vlhko, takové jsem snad ještě nezažila, i když jsem sjezdila už hodně míst. Hotel je obrovský, hodně bazénů, ani jsme všechny nestačili vyzkoušet. Určitě doporučuji všechny restaurace ala carte. Každý večer naprosto skvělé animační vystoupení,jedno z nejlepších. No a po animačním večeru určitě navštívit místní diskotéku přímo v hotelu, je to zážitek. Personál skvělý, obsluha u baru také, míchají velmi dobré drinky. Hotel mohu jen doporučit.

Datum pobytu: březen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Janetx123.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
smdecameron, Gerente v zařízení Royal Decameron Panama, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2019
Překladač Google

Dear Janetx123:

It is great to hear that you had a wonderful and excelent stay with us! The entire staff takes pride in providing the best possible experience for visitors to Decameron Panamá, and we appreciate the feedback.

Your comments are very important to us as it will help us a better knowledge of your needs and will allow us to improve our services. We are all very happy that your stay was amazing and that the hotel, its location, the beach, pools, food and the service was to your liking.

We sincerely hope you can visit us again soon. It will be a true honor to welcome you back to our little piece of paradise.

Sincerely,
Álvaro Varela.
Gerencia Decameron Panamá

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Pěkné místo k odpočinku. Hotel v krásné, velké, udržované zahradě. Několik bazénů, barů, restaurací. Výběr stravy podle kuchyní, velký výběr ovoce. Velká rozmanitost stravy. Pláž krásná, dlouhá, hezké koupaní.
Byli jsme s CK EXIM tours, delegátka milá. Velký dík patří průvodkyni Jarmile.
V hotelu Decameron jsme byli již několikrát ( Salvador, Jamajka) a vždy jsme byli spokojeni.

Datum pobytu: březen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Janahl2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
smdecameron, Gerente v zařízení Royal Decameron Panama, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. dubna 2019
Překladač Google

Dear Janahl2019:

We would like to thank you for your time and for sharing your feedback on TripAdvisor. It’s our pleasure to learn that you had a truly enjoyed your stay with us. We are committed to providing the best service that we can to our guests.
So happy you found our staff so friendly-we will be sure to let them know. Decameron Panamá team will look forward to welcoming you back offering an unforgettable service experience.

Kind regards.
Carlos Arias.
Manager Decameron Panamá.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. března 2019

Hotel v krásné tropické zahradě, krásná dlouhá, písečná pláž, personál také moc milý, příjemný. Jídlo bylo také v pořádku. Velký výběr ovoce, zeleniny, mořské plody. Ubytování trochu starší, ale čisté. Velké poděkování delegátovi CK FISCHER. Dovolená byla moc pěkná.

Datum pobytu: březen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli luciet9358.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
smdecameron, Gerente v zařízení Royal Decameron Panama, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. března 2019
Překladač Google

Dear Luciet9358:

Thank you so much for taking the time to write such a nice review. We are so pleased to hear that you enjoyed your stay with us and found our restaurants so great. Your comments are very important to us as it will help us a better knowledge of your needs and will allow us to improve our services.

I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Best Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze