Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemná večeře”
Recenze Severyanin

Severyanin
Č. 49 z 10 839 Restaurace v Petrohradu
Rozsah cen: 3 US$ - 17 US$
Kuchyně: Ruská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Recenzováno: 24. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Tento podnik jsme navštívili mimo sezónu, ve všední den večer. Rezervace nebyla nutná, obsazeny byly jen asi 3 stoly. Prostředí restaurace je nádherné, decentní dokorace a příjemná, né moc hlasitá, hudba. Obsluha byla naprosto perfektní, číšník nás usadil, poradil nám s výběrem jídel i pití, byl velmi milý a uměl perfektně anglicky. Příprava jídla byla velmi rychlá, jídlo bylo výborné, nicméně na náš vkus dosti malé porce, z jednoho chodu se člověk nenají (ale to je věcí zvyku). Cenově je to jedna z dražších restaurací, v jiných restauracích jsme se najedli stejně dobře za poloviční ceny.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Blanka B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Severyanin R, Менеджер по связям с общественностью v zařízení Severyanin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. listopadu 2019

Hello! Thank you for your feedback!
We are glad that you enjoyed our cuisine and atmosphere. See you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 435)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

151 435 recenzí

Recenzováno: 24. září 2017 prostřednictvím mobilu

Kolem 17 hodiny v neděli klid a mír, nicméně všichni, co dorazili ( 3 páry) měli rezervaci v prázdné restauraci. Čepované pivo nemají , pivo z dovozu v láhvi ( cenově 2 láhve piva = 0,75 láhev vína dle výběru). Polévky šči a boršč super, karelská houbová ☹️, hovězí Stroganoff s bram.kaší , pelmeně, tedy ravioli . Účet zahrnuje 10% spropitné , ale upozorní vás, že je nemusíte platit. Restaurace Dachniki na Něvském pr. (20?) nabídne to samé vč . kvality za poloviční až 1/3 cenu. Velmi příjemné, na místní poměry trochu drahé. Ale v 9/2017 č. 2 v TripAdvisor.

Datum návštěvy: září 2017
Poděkujte uživateli 08pete.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Datum návštěvy: prosinec 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Severyanin R, Менеджер по связям с общественностью v zařízení Severyanin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. prosince 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Datum návštěvy: listopad 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Severyanin R, Менеджер по связям с общественностью v zařízení Severyanin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Datum návštěvy: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Severyanin R, Менеджер по связям с общественностью v zařízení Severyanin, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Severyanin, si také prohlíželi

Petrohrad, Severozápadní federální okruh
Petrohrad, Severozápadní federální okruh
 
Petrohrad, Severozápadní federální okruh
Petrohrad, Severozápadní federální okruh
 

Už jste navštívili Severyanin? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem