Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (664)
Filtrovat recenze
664 výsledků
Hodnocení cestovatelů
381
214
48
15
6
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
381
214
48
15
6
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27664 recenzí
Recenzováno: 18. června 2018

Hotel jsme navštívili začátkem května. Překvapila nás jeho vysoká obsazenost. Opět jsme byli velice spokojeni. Krásný zelený park, všude téměř sterilně čisto, křišťálové teplé moře, vynikající strava...všechno tak, jako při minulých pobytech. Už dnes se těšíme na další návštěvu tohoto ráje.
Do sljedeće godine, Parentium !!!

Jen nás trochu udivuje, že hotel nechává využívat svá zařízení (venkovní i vnitřní bazény, vířivky, lehátka u bazénů i v zahradě) lidmi, kteří nejsou v hotelu ubytovaní.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli JanaN568.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Plavalaguna1, General Manager v zařízení Hotel Parentium Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2018
Překladač Google

Dear Jana,
We are delighted to read this lovely comment. It's a great pleasure to know that you’ve enjoyed our hotel and that you have in plan to spend another great holiday with us. We are looking forward to see you again next year. With kind regards,
Ana Budimir
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. července 2015

Strávili jsme zde prodloužený víkend a není co vytknout. Čistota pokoje,hotelu, pláže i okolí excelentní. Služby na super úrovni. Jen doporučení, při nabízené polopenzi je výhodnější oběd řešit restaurací v nedaleké marině.

Datum pobytu: červenec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli 116ji_k.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 9. června 2014

Hodnocení hotelů je vždy subjektivní, ale podle mého názoru jsou zaměstnanci tím, co zpříjemní nebo naopak zkazí dovolenou. V případě Laguna Parentium jsou to pětihvězdičkové služby! Areál hotelu je ohromující, jídlo je pestré a kvalitní a personál od shora až dolů je přátelský, efektivní, diskrétní a slušný k sobě navzájem i k vedení. Tento hotel bych každému bez váhání doporučil. Okolí Zelené laguny i cesta do Poreče jsou úžasné. Souhlasím s Colinem H., byl jsem na stejném patře, ale podle mě je to to nejpoklidnější, nejvíce odpočinkové a nejbezpečnější místo, na kterém jsem za poslední roky byl. Doporučil bych ho všem – rodinám, starším lidem, komukoliv. Detailní příklad ... chlapík přijde k hotelu s jestřábem, aby odehnal racky!Mohl bych jít do podrobností ohledně pokojů, jídla, ceny, vybavení, procházek, cykloturistiky, Poreče, přístavů, výletů lodí atd. atd., ale mysleli byste si, že jsem až příliš nadšený. Takže se sem vydejte a zažijte to sami.

5  Poděkujte uživateli GlasgowStephen.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
Plavalaguna1, Manager v zařízení Hotel Parentium Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2014
Překladač Google

Dear guest,

thank you for taking time and leaving an amazing feedback about the stay in our hotel Laguna Parentium.

We are committed on providing to our dear guests beautiful moments and a service of a high quality. It’s a great honour knowing that we fulfilled all your expectations. Thank you one more time for the kind words and recommendations, especially the one dedicated to our staff.

It’s always a pleasure to hear the guest’s thoughts and compliments! Hope to wellcome you back soon in the nearer future for another great stay,

Kind regards from Poreč,

The Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 4. července 2019

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Plavalaguna1, General Manager v zařízení Hotel Parentium Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. července 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. května 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: květen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Plavalaguna1, General Manager v zařízení Hotel Parentium Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. května 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze