Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 142)
Filtrovat recenze
1 142 výsledků
Hodnocení cestovatelů
736
243
73
40
50
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
736
243
73
40
50
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
6111 142 recenzí
Recenzováno: 17. října 2017

V tomto resortu je vše zastaralé a špinavé. Personál je velmi nepříjemný. 90 procent hostů tvoří muslimové a Rusové, kterým personál nadržuje. Jídlo se neustále opakuje, je mastné, studené a způsobuje střevní potíže /měli jsme celá rodina/ Dojem ze zkažené dovolené nezlepšilo ani moře. Voda v moři je pouze po kolena a to i zhruba ve vzdálenosti 500 metrů od břehu. Molo, ze kterého se dostanete do moře je uzavíráno v 17:00, stejně jako ostatní bazény v resortu. Na dovolené jsme byli s dítětem, které se velice těšilo na aquapark. Bohužel, ten je v provozu pouze 5 hodin denně. Rozhodně nedoporučuji tento resort !!!!!!!!

Datum pobytu: říjen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
3  Poděkujte uživateli omahaboy2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seabeachaquapark2017, General Manager v zařízení Sea Beach Aqua Park Resort Managed By Blue Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2017
Překladač Google

Dear Sir,
We thank you for spending your vacation at Sea Beach Aqua Park and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.
We greatly appreciate your feedback and we constantly strive to achieve and maintain the highest quality standards. Many thanks for your feedback.
We are sad to learn from your review that we were not able to meet all your expectation. Please accept our sincere apologies and allow us to assure to your good self that your comments were communicated to all concerned for necessary corrective action to be taken where applicable.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. srpna 2017

Egypt jsme s přítelem navštívili poprvé. Egypťané jsou velmi milí lidé, v hotelu i před hotelem jsme se cítili bezpečně, což pro nás bylo velmi důležité. Drtivá většina turistů byla Arabové- tyto rodiny jsou velmi nepořádné,díky jim byl velký nepořádek,naprosto všude totiž odhazují odpadky, nepoužívají koše, na toaletě se neumí chovat, u stolu už vůbec ne. Divím se, že místní personál s nimi má takovou trpělivost a jsou milí i v jejich případě. Delegát Ibrahim naprosto skvělý, úžasně mluví česky, celou dobu se o nás hezky staral, jakýkoliv sebemenší problém ihned řešil. Nabídnuty byly super fakultativní výlety, my jsme si zakoupili výlet na čtyřkolkách, šnorchlování v národním parku Ras Mohammed ( nádhera) a koupání v kouzelném jezeře. Výlet naprosto fantastický!! Velký výběr jídla,přítel se najedl, já ne( ale to je moje chyba, jejich jídlo mi prostě nechutnalo) na pokoj dávali každý den dvě lahve balené vody. wifi je bez poplatku na recepci, slabá, ale pokud chcete silnější , za 10 dolarů lze zakoupit, i když signál pořád nic moc..Pokoj průměrný,měli jsme hezký výhled na bazén a přímo na recepci hotelu. v pokoji byla klimatizace, která u nás jela nepřetržitě, protože venku bylo 45°C ve stínu, trezor zdarma( nám nefungoval a za celou dobu ho nebyl nikdo schopný opravit) ale o věci jsme se nebáli. Každý den nám měnili ručníky na pokoji a na pláž jsme každý den také dostávali osušky výměnou za kartičky na ručníky, které dostanete při příjezdu do hotelu. Pro nás bylo velké zklamání od CK BLUE STYLE to, že jsme si zájezd objednali na 8 dní a 7 nocí, nicméně V pondělí 7 ráno jsme odlétali z prahy - přistáli jsme v Egyptě kolem 12 hodiny, do hotelu jsme přijeli kolem 3 hodiny- než autobus rozvezl do ostatních hotelů. A z hotelu jsme odjížděli už v neděli o půl 12 večer a ve 2 ráno jsme letěli zpět domů do Čr. tudíž to bylo pouze 7 dní a 6 nocí.
Moře- vhodné pro rodiny s dětmi, protože minimálně 1500 m je stále vody po kotníky a voda je velmi HORKÁ. nicméně pohled na moře krásný, jako všude jinde. Venku před hotelem je pár obchůdků-suvenýry, kabelky, trička, obuv, hodinky, atd. Nicméně na pár zádrhelů jsme si dovolenou skvěle užili, přijeli jsme opálení ,protože slunce opalovalo snad i na pokoji a domů se nám moc nechtělo :-) Cena dovolené naprosto odpovídala hotelu

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli ndolakova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seabeachaquapark2017, General Manager v zařízení Sea Beach Aqua Park Resort Managed By Blue Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. srpna 2017
Překladač Google

Dear Guest.
On behalf of the management and the whole team of the hotel, we would like to thank you for choosing Sea Beach Aqua Park hotel for your holidays and for taking the time to write such a positive feedback about your recent vacation.
Our goal is always to provide high quality services and we sincerely hope that you have enjoyed the service provided to you. We promise that we will do our best to make your next visit to us as enjoyable and memorable as the previous one.

Sincerely, Management of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Na dovolené jsem byla s rodinou, je mi 15. Mam dva mladší bratry, 9 a 5 let, proto byl tento hotel skvely vyber. Služby byly fajn, animační tym přímo skvely!! Hlavně animatorka Ksusha!.. moře bylo jak kdyby vypuštěné, ale jinak nemáme výtky. Mamka a taťkou byli též spokojeni. Mohu jen doporučit !)

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli nataliejacklova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seabeachaquapark2017, Guest Relations Manager v zařízení Sea Beach Aqua Park Resort Managed By Blue Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. srpna 2017
Překladač Google

Dear Guest.
On behalf of the management and the whole team of the hotel, we would like to thank you for choosing Sea Beach Aqua Park hotel for your holidays and for taking the time to write such a positive feedback about your recent vacation.
Our goal is always to provide high quality services and we sincerely hope that you have enjoyed the service provided to you. We promise that we will do our best to make your next visit to us as enjoyable and memorable as the previous one.

Sincerely, Management of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 29. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: duben 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seabeachaquapark2017, Guest Relations Manager v zařízení Sea Beach Aqua Park Resort Managed By Blue Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. května 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. února 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
seabeachaquapark2017, Guest Relations Manager v zařízení Sea Beach Aqua Park Resort Managed By Blue Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze