Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (4 413)
Filtrovat recenze
4 413 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 679
1 016
394
192
132
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 679
1 016
394
192
132
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
384 413 recenzí
Recenzováno: 19. října 2017

Hotel se nedá považovat za klidný (hodně klientů i mimo sezonu) a za udržovaný (pokoje jsou vybydlené, zařízení poničené, neopravované). První večer tekla pouze ledová a a rezavá až hnědá voda. Druhý den po nahlášení vše ok.
Má hezky řešené venkovní prostory-celý areál od hlavní budovy až k pláži je protkaný umělou říčkou, chodí se tedy po dřevěných mostech (ta ale v době naší dovolené netekla, čistili koryta a opravovali je). Je vzorně postaráno o zeleň, zahradníci jsou denně v procesu.
Po příjezdu na hotel jsme ani nemuseli připlácet za pokoj blízko pláže, dostali jsme ho (nakonec to ale výhra nebyla, protože hlavní budova s restaurací je dost daleko a jelikož polovinu pobytu byla vyvěšena červená a žlutá vlajka, šnorchlování bylo nebezpečné nebo úplně zakázané.
Co se nám nelíbilo je všudypřítomný nepořádek (arabští a ruští klienti nejsou úplně čistotní a personál nestíhá uklízet). V restauraci vládl chaos. Jeden z nás musel čekat než si druhý nandá jídlo a přijde ke stolu. Pokud si na stůl něco dáte a jdete pryč, hned někdo přijde a ze stolu to uklidí a už ho připravuje pro další lidi.
Celkově z personálu jsme neměli dobrý pocit. Jsou vstřícní akorát tak po bakšiši.
Pokud nejste Arab, jste pro ně Rus a tak na vás také všude mluví a ani během týdne nejsou schopni si zapamatovat, že anglicky, pak už jsme ruštinu ignorovali a nesnažili se jim ani nic říkat.
Loni jsme byli v oblasti Marsa Alam, hotel bezkonkurenčně skvělí a přitom na stejné úrovni. Proto tomuhle nedávám moc dobré hodnocení.

Tip ohledně pokoje: bydleli jsme v přízemí, druhá budova od pláže, žádný hluk
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli luc-cermakova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamed A, Manager v zařízení Parrotel Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2017
Překladač Google

Dear Luc-Cermakova,
Thank you for telling us about the arrangement you held with us.
Naturally, I’m sorry if we did not live up to the standards you have come to expect during your stay with us. I’m extremely grateful that you took the time to tell me about it. I can assure you we take these problems seriously, and we’ll do everything in our power to make sure they don’t happen again. Once again our sincere apologises for not living up to your expectations and we are sad we was not made aware in the resort of these issues in order to be able to put these issues right and improve the remainder of your stay.
Thank you
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2017 prostřednictvím mobilu

Tento hotel vřele doporučujeme, nic nám nechybělo, celý týden všude čisto ať na pokoji,pláži či v jidelne.... Výborná péče hned na recepci, v jídelně kolem vás běhají tak že už jsme nemuseli ani nic říkat a pití jsme měli prichystane na stole, všude v barech všichni usměvaví a super.... Krásný resort s úžasnou zahradou, skvělé bazény ten v jeskyni úplně nejlepší .. Na pláži i u bazenu se o zábavu vždy postaral Mohamed Khalil Ahmed který byl fakt super ...každý den se i animátoři snažili nějaké ty vodní sporty,airobik,jóga ,šipky,večer vždy nějaké zpívání karaoke nebo prostě disko a tanečky ... ukončila bych to tím, že prostě to byla super dovolená a doporučujeme tento hotel navštívit

Datum pobytu: září 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Denisa H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mohamed A, Manager v zařízení Parrotel Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2017
Překladač Google

Dear Denisa H,
Upon this opportunity we would like to thank you very much for your wonderful review regarding your recent vacation at our Radisson Blu Resort and for highly recommending the same.

It’s such a great pleasure for us, that you spent quit & peaceful and fantastic holiday at our resort and we appreciate your overwhelming, praising comments for our team members, who could make your stay a wonderful time to remember.

We are already looking forward and awaiting you soon again here at your “second home” to provide you once more with our caring hospitality and individual services.
With the best regards,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. května 2015

Pláž-prostorná, dostatek lehátek a slunečníků, přístup do moře po molu kde je skoro stále přelidněno, následně i v moři, pokud chcete klid na šnorchlování musíte dále od mola. Vstup z pláže do moře je možný, ale zde je max.hloubka cca 1 m a jde o menší laguny, zde lze i bez bot do vody.
Hotel-nám se líbila zahrada, která je velmi rozlehlá a protéká jí umělý potůček. Pokoj je standartně vybaven a k přespání úplně stačí, my jsme měli i terásku. Co hodnotím hodně kladně jsou bary po hotelu- u bazénu obzvlášt, nekoukali na provozní hodiny a pokud zde byli, vždy dali co měli v nabídce.
Restaurace-na tak velký hotel poměrně malá-potvrdilo se asi 3 den, kdy se hotel zaplnil, byl problém sehnat volný stůl. Obsluha klasicky pomalejší, ale donesli co jsme požadovali. Sortiment nabízeného jídla byl jednodušší, zažili jsme podstatně lepší výběr-zde trochu zklamání.
Recepce-wi-fi dostupná pouze zde, pokud jste byli uvnitř připojení bylo bez problémů, na terase u recepce občas vypadávalo.
Mimo hotel-v místě několik krámků a strašně dotěrní prodejci, pořád na nás pokřikovali rusky. Byli jsme v Naama Bay a Soho, na Egypt vcelku vyjímečné.
Všude strašně moc Rusů.

Datum pobytu: květen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli zdenek m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. února 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Parrotel Beach R, Front Office Manager v zařízení Parrotel Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. února 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Parrotel Beach R, Front Office Manager v zařízení Parrotel Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze