Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemný resort pro rodiny”
Recenze Lanta Resort

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 9 dalších stránek!
Lanta Resort
Č. 49 z 84 hotelů v Ko Lanta
Recenzováno: 24. května 2017

Nádherný resort určený hlavně pro rodiny s dětmi. Zahrnuje několik bazénů, je možné vybrat centrální živý s bočními pro odpočinek. Součástí přímí přístup na pláž s plážovým barem. Kvalita služeb na vysoké úrovni. V zahradě kousek od centrálního bazénu prostor pro děti s prolézačkami.
Pokoje čisté, prostorné. Jídlo dobré, odpovídá standardu. Do městečka je to taxíkem cca 5 minut.

  • Datum pobytu: únoru 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli vyprachticky.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LantaResort S, Manager v zařízení Lanta Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. května 2017
Překladač Google

Dear Khun vyprachticky,

Thank you for posting your comment on TripAdvisor.com

We were very happy to read your review, and are glad that we could contribute to making your trip to the Lanta Island a great experience.

It is very pleasing to read that you enjoyed the service offered by our team member. Personalized service is of great importance to Lanta Resort, and we invest heavily into training to ensure every guest feels special.Thank you for taking the time to appreciate this service. Your feedback has been shared across the whole team, who are equally delighted to have received such positive comments.

Thank you once again for choosing to stay with Lanta Resort. I personally look forward to an opportunity to welcome you back to Lanta Resort in the near future.

Sincerely,

Alisara Jit-aksorn & Lanta Resort Management Team!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (331)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15331 recenzí

Recenzováno: před 2 týdny
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Book a beach front room
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli chris a.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. června 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: červnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Iain D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LantaResort S, Manager v zařízení Lanta Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. května 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: únoru 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli bluechick03.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LantaResort S, Manager v zařízení Lanta Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. května 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. května 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: únoru 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Brenda P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LantaResort S, Manager v zařízení Lanta Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. května 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ko Lanta.
0.4 km daleko
Lanta Sand Resort and Spa
Lanta Sand Resort and Spa
Č. 18 z 84 – Ko Lanta
436 recenzí
2.7 km daleko
Twin Bay Resort
Twin Bay Resort
Č. 19 z 84 – Ko Lanta
515 recenzí
1.8 km daleko
Royal Lanta Resort and Spa
Royal Lanta Resort and Spa
Č. 37 z 84 – Ko Lanta
350 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1.6 km daleko
Long Beach Chalet
Long Beach Chalet
Č. 5 z 84 – Ko Lanta
581 recenzí
7.8 km daleko
MOONLIGHT Exotic Bay Resort
MOONLIGHT Exotic Bay Resort
Č. 9 z 84 – Ko Lanta
428 recenzí
10.1 km daleko
SriLanta Resort
SriLanta Resort
Č. 20 z 84 – Ko Lanta
1 083 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Lanta Resort? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Lanta Resort

Adresa: 243 Moo 3 Pra-Ae Beach | Saladan Subdistrict, Ko Lanta 81150, Thajsko
Lokalita: Thajsko > Provincie Krabi > Ko Lanta
Vybavení:
Bar/salon Pláž Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Apartmány Bazén Bezbariérový přístup Doprava na letiště
Styl hotelu:
Hotel nejlepších resortů v Ko Lanta č. 24
Hotel na pláži v Ko Lanta č. 34
Rozsah cen: 848 Kč–4 587 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3,5 — Lanta Resort 3.5*
Pokoje: 182
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Agoda, Expedia, 5viajes2012 S.L. a Booking.com. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Lanta Resort. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Lanta Hotel Ko Lanta

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem