Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 800)
Filtrovat recenze
1 801 výsledků
Hodnocení cestovatelů
910
565
206
70
50
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
910
565
206
70
50
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5101 801 recenzí
Recenzováno: 6. prosince 2019

V hotelu se nám moc líbilo 21.11.2019-3.12.2019 moře divoké ale vyráželi jsme na výlety takže v moři jsme byli párkrát v hotelu čisto úklid pokoje v pohodě stravování výborné takže celková spokojenost jestli se vrátíme na srí lanku tak asi znovu do tohoto hotelu

Datum pobytu: listopad 2019
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli evzus.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TBH_CRM, customer Relations Manager v zařízení Tangerine Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2019

Thank you for the review of your recent stay at Tangerine & rating our services/ facilities 5 stars. Your sentiments will be shared with all our team members. Trust we can serve you again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. dubna 2019

Po dvou letech jsme se vrátili opět na Sri Lanku. Volba hotelu byla předem jasná,protože po předchozí výborné zkušenosti volíme opět Tangerine Beach. Tento hotel je pro nás lákavý především pro svou atmosféru,výbornou kuchyni a chování lidí, kteří v něm pracují. Pochvala náleží jak recepční, která nás po našem opětovném příjezdu poznává a vřele vítá,tak číšníkům,všem kuchařům a veškerému pomocnému personálu.V okolí hotelu doporučujeme určitě navštívit spoustu zajímavých míst formou výletů. Nejjednodušší je organizovat výlety soukromě. Pokud to bude v našich možnostech určitě tento hotel znovu navštívíme a můžeme jej doporučit. Milan a Dana

Datum pobytu: březen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Wander730805.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TBH_CRM, Customer Relations Manager v zařízení Tangerine Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. dubna 2019

Thank you for selecting Tangerine as your preferred holiday destination & sharing your feedback on TripAdvisor. We are delighted to hear that all your expectations were met. Trust we can serve you again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. února 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel pro důchodce.Klientela,průměrný věk tak 60let.Jídlo otřesné,místní lidé otravné.Nic se tu v podstatě neděje.Pláž a oceán,špína... Mě už rozhodně na Cejlonu nikdo neuvidí,ale nikomu to nechci vymlouvat.Ať si každý udělá svůj obrázek o hotelu i místní kultůře sám....

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli jirkam2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TBH_CRM, Customer Relations Manager v zařízení Tangerine Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. února 2019

Thank you for the review of your recent stay at Tangerine. We have taken a note of your feedback and wish to clarify that Tangerine is geared to cater for tourists in all age groups. We are sorry to hear that the location was not up to your expectation , however it is unfortunately out of our control. Trust we can serve you again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. února 2019

Pro naši první dovolenou na Sri Lance jsme si vybrali Tangerine Beach Hotel a rozhodně nelitujeme. Hotel je krásný, vždy čistý, personál velice milý a ochotný - především pan Niroshan, který se o nás vždy hezky postaral. Pokoj je velice prostorný, klimatizovaný s balkonem a krásným výhledem směrem na bazén a moře. Každý den jsme měli doplněnou pitnou vodu do skla, kávu, čaj a čisté ručníky. K hotelu náleží velká zahrada, kde se pohybuje spoustu zvířátek a tak jsme se už zde navnadili na výlety do přírody. Pláž navazuje přímo na hotelovou zahradu a je kdykoliv možné tam od lehátek vyrazit, moře bylo každý den hodně divoké, což je ale prý stále.
V městečku Kalutara jsme pro naše vysněné výlety oslovili místního otce se synem, kteří mají vlastní společnost Uplanka tour a byla to skvělá volba. Měli vlastní klimatizovaný mikrobus, kde jsme jezdili sami dva a starali se o nás jako o vlastní děti. Vše nám vysvětlili, byli na nás vždy velice ochotní a milí, stáli za nás fronty, poznávali všechna zvířata a ptáky i jen podle hlasu a navíc na chaotických cestách řídili velice bezpečně. Ceny za výlety se pohybovaly vždy kolem 40-50% nabídky od naší i hotelové cestovky. Můžeme velice rádi doporučit, protože naši dovolenou pozvedli mnohem výše. Kontakt na ně je +94776193860 nebo e-mail weerasuriyakg@yahoo.com.
Ještě tímto hodnocením děkujeme všem milým lidem ze Sri Lanky za krásnou dovolenou. :)

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Jasna R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TBH_CRM, Customer Relations Manager v zařízení Tangerine Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. února 2019

Thank you for selecting Tangerine as your destination for the 1st holiday in Sri Lanka. Your feedback suggests that we have lived up to the expectations. We will share your sentiments with all our team members. Trust we can serve you again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2019

První dovolená na Srí lance a určitě ne poslední. Hned po příjezdu na hotel, milé přivítání, ženám dávají na uvítání květinu a všem po dlouhé cestě nabídka nápoje.Hotel i jeho okolí čisté, hezké. Každý den uklizený pokoj, čisté ručníky, na pokoji vždy doplněna pitná voda, káva, čaj. Ve velké zahradě dostatek lehátek na slunění, pláž čistá, v našem termínu od 15.1 překrásné počasí celých 9 dní a velice bouřlivé moře, ale to je zde asi stále a počítali jsme s tím. Takže pokud se chcete vykopat, tak jedině v hotelovém bazénu. Pokud plánujete výlety můžeme doporučit místního mladého chlapce, jménem Ravi,potkali jsme ho u hotelové pláže a byly jsme s ním na výletě za želvami, krokodýly a na krásné pláži, kde bylo možnost koupání. Mluví sice anglicky, ale dá se sním dobře domluvit, snaží se. Rád pořádá výlety pro Čechy a Slováky, za super ceny, lepší než přes CK. Vše zařídí, vyzná se, má vlastní auto s řidičem. Můžete ho kontaktovat na čísle +94772437131.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Lucka I.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
TBH_CRM, Customer Relations Manager v zařízení Tangerine Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. února 2019

Thank you for the review of your recent stay at Tangerine. We are happy to note that you had a memorable stay with us. Trust we can serve you again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze