Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“JK”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Jaz Dar El Madina
Certifikát výjimečnosti
Ostrava, Česká republika
1 recenze
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 body za pomoc
“JK”
Recenzováno: 8. října 2016

Hezká dovolená, dokonalý odpočinek, všem doporučujeme. Servis je skvělý, pláž dokonalá. Obsluha milá a ochotná. Výlety dobře zajištěné. Jídlo bylo rovněž výborné, pestré a zajímavé. Chtěli bychom se tam vrátit.

  • Datum pobytu: v září 2016, cestoval(a): jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.

Užitečné?
3 Poděkujte uživateli 777pavelf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi., 13. října 2016
Překladač Google
Dear guest,
sunny greetings from Jaz Dar El Madina Thank you for choosing to stay at the Dar El Madina and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

1 469 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    1 091
    320
    42
    5
    11
Zobrazit recenze pro
485
744
41
5
Souhrn hodnocení
  • Umístění
  • Kvalita spánku
  • Pokoje
  • Služba
  • Cena / kvalita
  • Čistota
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (3)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Holandština jako první
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Polština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Švédština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Východočeský Kraj
1 recenze
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 body za pomoc
Recenzováno: 30. září 2016

Tato dovolená se opravdu vydařila. Hledali jsme hotel podle recenzí a udělali jsme dobře, že jsme vybrali právě tento. Cesta z letiště trvala cca 10 min, hned po příjezdu na hotel se nás ujal delegát Michal a zařídil náramky a pokoj. Na nic jsme nemuseli čekat a to bylo po té cestě moc fajn.
Po té co jsme se ubytovali jsme měli schůzku s našim hlavním delegátem jménem Mohamed Ali, byl místní, ale perfektně mluví česky a se vším kdykoliv poradí.
Personál ochotný, usměvavý, stále kolem vás běhají, jen aby nikomu nic nechybělo. Hlavně nevyžadující bakšiš.
Animační tým byl super, sympaťáci a vždy dobře naladění.
Jídlo - snídaně, oběd, večeře chutné. Každý si vybere na co má chuť.
Lehátka u bazénu i na pláži volná kdykoliv přijdete, je jich tam dostatek!
Moře perfektní, na jedné straně pozvolný přístup a vpravo molo vhodné pro šnorchlování.
Celý hotelový komplex krásně upravený a všude čisto.
Připojení na wifi zdarma po celém areálu.
Tento hotel vřele doporučuji, moc se nám tam líbilo a rádi se opět vrátíme ;-)

  • Datum pobytu: v září 2016, cestoval(a): jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.

Užitečné?
3 Poděkujte uživateli paveln321.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi., 4. října 2016
Překladač Google
Dear guest

Thank you for choosing Jaz Dar El Madina to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
Generalmanager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Pardubice, Česká republika
1 recenze
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 bodů za pomoc
Recenzováno: 15. prosince 2015

hotel menší, velmi dobře vybavený, čistý, udržovaný včetně zahrad, krásně vystříhané keříky; hotel nás zaujal i tím, že zde nepotkáte přilíš Rusů; stravování formou all inclusive (všeho dostatek)

krásná zátoka plná korálů po obou stranách, do moře přístup jak po písku tak i přes molo; výhodou je vzdálenost od letišt cca 6 km; v zátoce je celkem 5 hotelů (jeden majitel); k pláži jdete cca 300 m, jelikož hotel se nachází až v druhé řadě, ale je to otázka 5 min a válíte se na pláži

neskutečně milý lidé, ke kterým pokud jste slušní, tak se Vám to vrátí mnohonásobně; přis snídani i večeři nás vždy obsouližili s nápoji (dokonce si pamatovali, a když jsme přišli ke stolu a mělijsme nachystáno); anglicky se s nimi domluvíte a znají i pár českých slovíček; na recepci ochotní; na pláži k nám většinou přiběhl sympaťák, vzal nám ručníky a šel nás "uložit" na lehátko, na které jsme chtěli (je třeba pochopit, že je to jejich práce a neodhánět je); dokonce jsme měli zdarma 300MB internetu na dva přístroje (klubový hotel Blue stylu)

jídla výborná, každý den si člověk vybral, samozřejmě je třeba brát ohled na to, že mají jiné chutě; čertvé ovoce - porcované, neporcované, zelenina, dokonce sýry i podebné těm našim; pozitivně nás překvapilo tmavé pečivo; obědy jsme trávili na pláži - plážový bar se sedviči (každý den jiný + pizza, těstoviny, salát) a dále 3 dřevěné stánky - pizza + sedviče; pití + káva + popcorn + cukrová vata; vafle + palačinky + dortíky + ovoce + zmrzlina; večeře - grill; těstoviny na přání, a další spousta dobrých jídel a zákusků; odpoledne na pláži rozdával melouny

bazén jsme nevyužívali, ale kolem bylo nespočet lehátek, na pláži petangue, voleyball; největší zábavou samozřejmě šnorchlování; kvělé animační programy (váleli sjme se smíchy:)), animátoři Vás do ničeho nenutí jako jinde)

PROMO pokoj - klasický pokoj, dle sdělení v CK by měl být hůře orientovaný, ale tento pocit jsme nesdíleli, každý den uklizený, standardní vybavení - klimatizace, fén, varná konvice s kávou a čajem zdarma, každý den 2 lahve balené vody, TV, trezor, minibar za oplatek

po příjezdu do hotelu (cca 6h) jsme byli ihned ubytováni a dostali sjme náramky); poslední den sjme měli na pokoji dopis v češtině a malý dáreček; jsou šťastní když jim za vše děkujete a zdravíte je, trošku jsme měli pocit, že na to nejsou zvyklí, že vše co dělají bereme za samozřejmost; pokud váháte, tak neváhejte, my víme, že se sem následující rok klidně vrátíme, jelikož naše dovolená neměla sebemenší chybičku (samozřejmě záleží na každém, kdo jak si chce dovolenou užít)

  • Datum pobytu: v listopadu 2015, cestoval(a): jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Užitečné?
13 Poděkujte uživateli Veronika H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Slušovice, Česká republika
Přispěvatel úrovně 2
8 recenzí
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 bodů za pomoc
Recenzováno: 28. září 2015

Jela jsem s dětmi(4,14),nenudili se ani jeden.Hotel krásný,čistý,bazén přímo u hotelu.Asi 4minuty jsme mněli menší Aquapark,kde opět tobogány pro všechny věkové kategorie...K moři jsme mněli asi 10min,pláž čistá udžovaná,vždy jsme mněli místo.Moře krásné,teplé-někdy až moc,ale pro děti a jejich téměř hodinové koupání super.Jen malé mínus v podobě animátorky Karolíny z Crocoklubu-neochota na prvním místě...Zcela opačná zkušenost z animátorkou Dominikou přímo z hotelu-odchod z její zábavy nebyl jednoduchý-slečna na svém místě!Tento hotel doporučuji všem...

  • Datum pobytu: v září 2015, cestoval(a): s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
5 Poděkujte uživateli Barbora V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi., 1. října 2015
Překladač Google
Dear guest

Thank you for choosing Jaz Dar El Madina to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
Generalmanager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně 1
3 recenze
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 37 bodů za pomoc
Recenzováno: 27. července 2015

Naše dovolená v tomto hotelu naprosto předčila naše očekávání. Velmi milý personál, vždy usměvaví lidé.
Byla jsem v Egyptě již po několikáté (vždy **** - *****), ale takový servis jako v tomto hotelu jsem ještě nezažila. Míchané alkoholické i nealkoholické koktejly jsou v all inclusive, zmrzlina téměř celý den zdarma i balené nanuky.
Každé odpoledne na pláži či u bazénu nosili na osvěžení zelený meloun až na lehátko.
Jídlo i pití si můžete vzít na pokoj. Byla to zkrátka dovolená snů a určitě se hodláme do tohoto hotelu vrátit.
Naše poděkování patří také Milanovi z Blue Clubu, který se o nás celou dobu staral a informoval nás o všem co se v hotelu děje.

Tip ohledně pokoje: měli jsme pokoj v posledním poschodí s výhledem na bazén a byl velmi klidný s krásným výhledem na zá...
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: v červenci 2015, cestoval(a): jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
8 Poděkujte uživateli Michaela K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi., 30. července 2015
Překladač Google
Sehr geehrter Gast,
vielen Dank für Ihre motivierenden Kommentare, die wir über TripAdvisor bekommen haben. Diese sind für uns eine wichtige und positive Unterstützung ,in unserem Bestreben, unseren Service für Sie noch weiter auszubauen und dauerhaft zu verbessern.
Vielen Dank, dass Sie in unserem Hotel zu Gast waren und nochmals vielen Dank für das Feedback, dass wir von Ihnen bekommen haben.
Wir würden uns freuen, Sie bald wieder als Gast in unserem Hotel begrüssen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Ashraf El Sayed
Generalmanager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Marsa Alam.
0.8 km daleko
Steigenberger Coraya Beach
Steigenberger Coraya Beach
Č. 3 z 68 – Marsa Alam
3 356 recenzí
0.2 km daleko
Jaz Solaya
Jaz Solaya
Č. 2 z 68 – Marsa Alam
1 173 recenzí
30.9 km daleko
Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
45.9 km daleko
Novotel Marsa Alam
Novotel Marsa Alam
Č. 12 z 68 – Marsa Alam
381 recenzí
46.7 km daleko
Brayka Bay Reef Resort
Brayka Bay Reef Resort
Č. 7 z 68 – Marsa Alam
1 184 recenzí
9.2 km daleko
Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Jaz Dar El Madina? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Jaz Dar El Madina

Zařízení: Jaz Dar El Madina
Adresa: Madinat Coraya, Marsa Alam, Egypt
Lokalita: Egypt > Rudé moře a Sinaj > Marsa Alam
Vybavení:
Pláž Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bazén
Styl hotelu:
Luxusní hotel v Marsa Alam č. 1
Hotel na pláži v Marsa Alam č. 1
Rodinný hotel v Marsa Alam č. 1
Romantický hotel v Marsa Alam č. 2
Rozsah cen (za noc): 1 871 Kč–3 450 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Jaz Dar El Madina 4*
Pokoje: 140
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, Hotels.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Jaz Dar El Madina. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sol y Mar Dar El Madina Hotel Marsa Alam

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem