Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jaz Dar El Madina
Zobrazit ceny
Chcete ušetřit? Prohledáváme až 200 webů, abychom našli nejnižší ceny
Hotely poblíž
Jaz Solaya(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Jaz Samaya Resort(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Steigenberger Coraya Beach(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Port Ghalib Resort(Port Ghalib)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Siva Port Ghalib(Port Ghalib)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Recenze (1 649)
Filtrovat recenze
1 649 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 247
341
42
7
12
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 247
341
42
7
12
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
11161 649 recenzí
Recenzováno: 30. září 2016

Tato dovolená se opravdu vydařila. Hledali jsme hotel podle recenzí a udělali jsme dobře, že jsme vybrali právě tento. Cesta z letiště trvala cca 10 min, hned po příjezdu na hotel se nás ujal delegát Michal a zařídil náramky a pokoj. Na nic jsme nemuseli čekat a to bylo po té cestě moc fajn.
Po té co jsme se ubytovali jsme měli schůzku s našim hlavním delegátem jménem Mohamed Ali, byl místní, ale perfektně mluví česky a se vším kdykoliv poradí.
Personál ochotný, usměvavý, stále kolem vás běhají, jen aby nikomu nic nechybělo. Hlavně nevyžadující bakšiš.
Animační tým byl super, sympaťáci a vždy dobře naladění.
Jídlo - snídaně, oběd, večeře chutné. Každý si vybere na co má chuť.
Lehátka u bazénu i na pláži volná kdykoliv přijdete, je jich tam dostatek!
Moře perfektní, na jedné straně pozvolný přístup a vpravo molo vhodné pro šnorchlování.
Celý hotelový komplex krásně upravený a všude čisto.
Připojení na wifi zdarma po celém areálu.
Tento hotel vřele doporučuji, moc se nám tam líbilo a rádi se opět vrátíme ;-)

  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
3  Poděkujte uživateli paveln321.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2016
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Dar El Madina to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
Generalmanager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. prosince 2015

hotel menší, velmi dobře vybavený, čistý, udržovaný včetně zahrad, krásně vystříhané keříky; hotel nás zaujal i tím, že zde nepotkáte přilíš Rusů; stravování formou all inclusive (všeho dostatek)

krásná zátoka plná korálů po obou stranách, do moře přístup jak po písku tak i přes molo; výhodou je vzdálenost od letišt cca 6 km; v zátoce je celkem 5 hotelů (jeden majitel); k pláži jdete cca 300 m, jelikož hotel se nachází až v druhé řadě, ale je to otázka 5 min a válíte se na pláži

neskutečně milý lidé, ke kterým pokud jste slušní, tak se Vám to vrátí mnohonásobně; přis snídani i večeři nás vždy obsouližili s nápoji (dokonce si pamatovali, a když jsme přišli ke stolu a mělijsme nachystáno); anglicky se s nimi domluvíte a znají i pár českých slovíček; na recepci ochotní; na pláži k nám většinou přiběhl sympaťák, vzal nám ručníky a šel nás "uložit" na lehátko, na které jsme chtěli (je třeba pochopit, že je to jejich práce a neodhánět je); dokonce jsme měli zdarma 300MB internetu na dva přístroje (klubový hotel Blue stylu)

jídla výborná, každý den si člověk vybral, samozřejmě je třeba brát ohled na to, že mají jiné chutě; čertvé ovoce - porcované, neporcované, zelenina, dokonce sýry i podebné těm našim; pozitivně nás překvapilo tmavé pečivo; obědy jsme trávili na pláži - plážový bar se sedviči (každý den jiný + pizza, těstoviny, salát) a dále 3 dřevěné stánky - pizza + sedviče; pití + káva + popcorn + cukrová vata; vafle + palačinky + dortíky + ovoce + zmrzlina; večeře - grill; těstoviny na přání, a další spousta dobrých jídel a zákusků; odpoledne na pláži rozdával melouny

bazén jsme nevyužívali, ale kolem bylo nespočet lehátek, na pláži petangue, voleyball; největší zábavou samozřejmě šnorchlování; kvělé animační programy (váleli sjme se smíchy:)), animátoři Vás do ničeho nenutí jako jinde)

PROMO pokoj - klasický pokoj, dle sdělení v CK by měl být hůře orientovaný, ale tento pocit jsme nesdíleli, každý den uklizený, standardní vybavení - klimatizace, fén, varná konvice s kávou a čajem zdarma, každý den 2 lahve balené vody, TV, trezor, minibar za oplatek

po příjezdu do hotelu (cca 6h) jsme byli ihned ubytováni a dostali sjme náramky); poslední den sjme měli na pokoji dopis v češtině a malý dáreček; jsou šťastní když jim za vše děkujete a zdravíte je, trošku jsme měli pocit, že na to nejsou zvyklí, že vše co dělají bereme za samozřejmost; pokud váháte, tak neváhejte, my víme, že se sem následující rok klidně vrátíme, jelikož naše dovolená neměla sebemenší chybičku (samozřejmě záleží na každém, kdo jak si chce dovolenou užít)

  • Datum pobytu: listopadu 2015, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
13  Poděkujte uživateli Veronika H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 28. září 2015

Jela jsem s dětmi(4,14),nenudili se ani jeden.Hotel krásný,čistý,bazén přímo u hotelu.Asi 4minuty jsme mněli menší Aquapark,kde opět tobogány pro všechny věkové kategorie...K moři jsme mněli asi 10min,pláž čistá udžovaná,vždy jsme mněli místo.Moře krásné,teplé-někdy až moc,ale pro děti a jejich téměř hodinové koupání super.Jen malé mínus v podobě animátorky Karolíny z Crocoklubu-neochota na prvním místě...Zcela opačná zkušenost z animátorkou Dominikou přímo z hotelu-odchod z její zábavy nebyl jednoduchý-slečna na svém místě!Tento hotel doporučuji všem...

  • Datum pobytu: září 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Barbora V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. října 2015
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Dar El Madina to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
Generalmanager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. července 2015

Naše dovolená v tomto hotelu naprosto předčila naše očekávání. Velmi milý personál, vždy usměvaví lidé.
Byla jsem v Egyptě již po několikáté (vždy **** - *****), ale takový servis jako v tomto hotelu jsem ještě nezažila. Míchané alkoholické i nealkoholické koktejly jsou v all inclusive, zmrzlina téměř celý den zdarma i balené nanuky.
Každé odpoledne na pláži či u bazénu nosili na osvěžení zelený meloun až na lehátko.
Jídlo i pití si můžete vzít na pokoj. Byla to zkrátka dovolená snů a určitě se hodláme do tohoto hotelu vrátit.
Naše poděkování patří také Milanovi z Blue Clubu, který se o nás celou dobu staral a informoval nás o všem co se v hotelu děje.

Tip ohledně pokoje: měli jsme pokoj v posledním poschodí s výhledem na bazén a byl velmi klidný s krásným výhledem na západ slunce č. 727
  • Datum pobytu: červenci 2015, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
9  Poděkujte uživateli Michaela K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2015
Překladač Google

Sehr geehrter Gast,
vielen Dank für Ihre motivierenden Kommentare, die wir über TripAdvisor bekommen haben. Diese sind für uns eine wichtige und positive Unterstützung ,in unserem Bestreben, unseren Service für Sie noch weiter auszubauen und dauerhaft zu verbessern.
Vielen Dank, dass Sie in unserem Hotel zu Gast waren und nochmals vielen Dank für das Feedback, dass wir von Ihnen bekommen haben.
Wir würden uns freuen, Sie bald wieder als Gast in unserem Hotel begrüssen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Ashraf El Sayed
Generalmanager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2015

Byli jsme v Egyptě již poněkolikáté. Vždy jezdíme do Hurghady, ale letos jsme se rozhodli pro Marsa Alam. Hledali jsme menší hotel, jelikož jsme si chtěli odpočinout a netlačit se s ostatními turisty.
K výběru Jaz Dar El Madiny nám hodně pomohli právě recenze.
Musím touto cestou poděkovat všem zaměstnancům hotelu, za nádherně strávenou dovolenou.
Ihned po příletu jsme dostali pokoj, což velice oceňuji. Nikde jinde jsem to nezažila a vždy musela čekat několik hodin.
Ubytování bylo skvělé. Nádherný, velký, čistý pokoj, kde děti měli oddělenou část. Koupelna čistá, vše fungovalo na jedničku. Pán co nám uklízel se nás neustále ptal, zda je vše v pořádku a zda něco nepotřebujeme. Bylo to velice milé.
V restauracích a barech byl personál naprosto perfektní. V jídelně jsme neustále slyšeli od číšníků i kuchařů ,,Ahoj, jak se máš" :-) Jídlo nás ani po 12 dnech neomrzelo a nutno říci, že nás kuchaři každý den překvapili něčím novým.
Na barech byli všichni usměvaví a připraveni nám splnit téměř jakékoliv přání.
Jídla i pití bylo víc než dost. Budu ještě dlouho vzpomínat na míchané koktejly, ledovou kávu.....
Nutno také vyzdvihnout práci animátorů. Velká pochvala a moje díky patří animátorovi Kids Clubu Danielovi. Staral se nám o děti přímo vzorně a děti i my v něm našli skvělého člověka a kamaráda.
Náš obdiv také patří věčně usměvavému Junimu, Didovi a Milanovi.
Pláž byla nádherná. Každý den jsme chodili šnorchlovat a útes v zátoce je naprosto úchvatný. Dětem jsme dokonce museli koupit ploutve, aby mohli plavat dál po útesu a nemohli se všech těch rybiček nabažit.
Musím s klidným svědomím říct, že jsme se cítili jako v ráji.
Pokud nám to čas dovolí, rádi bychom se do tohoto hotelu vrátili příští rok.
Za nás bych určitě hotel doporučila.

  • Datum pobytu: červenci 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
7  Poděkujte uživateli Martina J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Dar El Madina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. července 2015
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Dar El Madina to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
Generalmanager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze