Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (4 451)
Filtrovat recenze
4 451 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 020
883
320
145
83
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 020
883
320
145
83
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
12174 451 recenzí
Recenzováno: 31. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl už po několikáté a vždy se sem rad vracím, je zde nádherná pláž s úžasným mořem kde je plno ryb a korálů, dobry animační tým s mnoho aktivitami co přes den dělat, nikdo se nebude nudit. Jediné co bych vytkl je stále zhoršující se jídlo, ale to může byt mimo sezónní návštěvou

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
2  Poděkujte uživateli halfyskys.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager v zařízení Malikia Resort Abu Dabbab, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2020

Vážení hosté,

děkujeme Vám za milý komentář a jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše představy a očekávání.
Budeme se těšit na Váš brzký návrat.

S přátelským pozdravem,

Management Hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. ledna 2020

Reaguji na recenzi Marikazuki. Samozřejmě, že se vždy nějaká chybička najde, ale to
co jste napsala o Malikii, je sprosté. On se vždy najde nějaký snob, který si hraje na
inteligenta a doma má pěkný bordel a kritizuje okolí. Na tomto místě jsme byli na váno
ce 2019 a celkem 6x spolu s kamarády, bylo nás 12.a všichni se do Malikie rádi vrací
me.Co se týče personálu vstřícný a ochotný, strava odpovídá lokalitě a zákusky paráda. Jsem již dost starý člověk, který má rád pořádek a možná kdybych přišel
k vám domů, tak bych se divil! Musíte si tedy najít jinou lokalitu s pozlaceným zách.
prkýnkem a lokaje, který vás bude utírat. A pokud nebudete mít vodu, můžete si
ji natočit buď na pláži, nebo na baru nad jídelnou. Tak-že lidi, nedejte na blbé
pomluvy některých zoufalců a klidně tento rok, třeba na vánoce navštivte Malikii,
třeba se tam potkáme, Pokud bude sloužit zdraví, letíme opět s kamarády a věřte,
kdyby to bylo tak drastické, tak neletíme již po sedmé. A co se týče Bluestylu jsme
spokojeni s jejich chováním a přístupem k zákazníkům. Hezký den Jarek Humpolec.

Datum pobytu: červen 2019
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
6  Poděkujte uživateli KARAVANISTA1948.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager v zařízení Malikia Resort Abu Dabbab, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. ledna 2020

Vážení hosté,

velmi si vážíme Vašeho milého komentáře a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
Bude nám potěšením, když si náš hotel vyberete I pro Vaši příští dovolenou.
Těšíme se na Vás!

Management Hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. ledna 2020

Skoda, ze mi nejde nahrat vice fotek. Takovou spinu jsem jeste v resortu 5hvezd nevidela. Tri leta dcera skoncila s alimentarni intoxikaci v nemocnici. Pro 3 osoby na pokoj 2 male lahve vody. 3 lahve jsem si musela vyrvat. Kdyz si reknete o dalsi, jelikoz jsem musela dceru zavodnovat po navratu z nemocnice, musite si zaplatit. Odpoledni svacina jsou 3 druhy okoralych buchet ze snidane, hnede banany a hneda jablka. Kosmetiku na pokoji nehledejte, i kdyz ji ma 5ti hvezda mit. Caj, kavu, ani salky na pokoji take nehledejte. 3 plne platici osoby v pokoji superior dostanou 2 pevna luzka a jednu vrzajici kratkou pristylku. Matrace na pevnem luzku vylezela... viz foto... Uz nikdy..

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Marikazuki.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager v zařízení Malikia Resort Abu Dabbab, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2020

Vážení hosté
Velmi s vážíme toho, že jste si vybrali náš hotel pro Vaši dovolenou. Každý Váš názor a připomínka je pro nás cennou zpětnou vazbou a určitě se jim budeme věnovat tak, aby jste příště byli spokojeni a aby Vaše očekávání byla naplněna. Učiníme nezbytné kroky pro zlepšení našich služeb a kvality hotelu.
Budeme rádi, když nám zachováte přízeň a zvolíte si náš hotel i pro příští dovolenou.

Budeme se na Vás těšit.

S pozdravem
Management Hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. ledna 2020

V hotelu jsem strávil skvělou dovolenou na přelomu 2019/2020. Zátoka Abb Dabbab je ideálním místem pro milovníky šnorchlování. Korály a vůbec podmořský život je naprosto jedinečný a poskytuje úchvatnou podívanou a nevšední zážitky. Poblíže hotelu bylo postaveno nové molo, které rozšiřuje možnosti šnorchlování. Místo je ideálním východištěm pro další výlety, které nejsou dosažitelné z jiných lokalit v Egyptě. Hotel neustále zlepšuje a rozšiřuje svoje služby. Kladem je vstřícný a ochotný personál, který splní téměř každé přání klientů.

Datum pobytu: prosinec 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Oskarecek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager v zařízení Malikia Resort Abu Dabbab, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2020

Vážení hosté,

děkujeme Vám za milý komentář a jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše představy a očekávání.
Budeme se těšit na Váš brzký návrat.

S přátelským pozdravem,

Management Hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. ledna 2020

úžasné misto pro šnorchlování, krásná pláž, vybavení hotelu , personál , jídlo je výborné,.trávily jsme zde 4 letní dovolené a 4 vánoční svátky a Nový rok , organizace , program a výprava vánoc a silvestra je úžasná, mohu doporučit. veleému vedení hotelu a všemu personálu patří vřelé poděkování. Rádi se zase do naší Malikiie vrátíme

Datum pobytu: únor 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli muzik1954.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MalikiaAbuDabbab, Guest Relations Manager v zařízení Malikia Resort Abu Dabbab, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. ledna 2020

Vážení hosté,

děkujeme Vám za milý komentář a jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše představy a očekávání.
Budeme se těšit na Váš brzký návrat.

S přátelským pozdravem,

Management Hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze