Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 565)
Filtrovat recenze
3 565 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 180
997
270
73
45
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 180
997
270
73
45
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16213 565 recenzí
Recenzováno: 16. května 2019 prostřednictvím mobilu

Klidný čistý hotel během dne, dobře fungující restaurace i s příjemným venkovním posezením chráněným sítí od ptatctva. Kvalitní večerní zábava na různých místech. Kvalitní hotelový fotograf, nevyfotit se je hřích. Příjemný personál až na výjimky, samozřejmě když nedáte úplatek ‍♀️. Krásné moře bez korálů a zahrada pěkně upravená.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Veronika V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Sentido Oriental Dream Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2019
Překladač Google

Dear Veronika V,

The SENTIDO Oriental Dream resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SENTIDO Oriental Dream resort.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. května 2019

Celkově bych resort doporučil. Cena odpovídá kvalitě. Resort je velký, je v něm čisto, dost barů a bazénů. Každopádně dost menších věcí nefungovalo, ale to je neschopným managementem resortu, než zaměstnanci "na place". Rozhodně to byla odpočinková dovolená a skvěle jsme si to užili. Jenom varuji před delegátkou z Exim Touru - Romanou - která je velmi neprofesionální a na dotaz, když nám posunuli ranní let až na večer a jestli by šlo nechat si náramky až do odletu, nám v debatě oznámila, že nešlo, ze svého to platit nebude, že si příště máme pořádně přečíst smlouvu a radši jí nepodepisovat, místo toho, aby nám vysvětlila, jak se dá situace řešit.

Co se týče ubytování, tak některé terasy balkony nemají žádné krytí, takže se na nich nedá přes den být. Vybavení starší. Nefungoval nám trezor, ale rychle ho opravili. Jinak vše OK. Celkově jsou pokoje pěkné a balkony velké.

Strava byla celkem bohatá. Snídaně super. Vše se hodně opakovalo. Vedle venkovní jídelny mají cihlový kout s velkým nápisem BBQ, kde se nikdy nic negriluje. Možná je jenom reklama. :D V rybí i italské restauraci mi chutnalo. Odpoledne podávají snack na pláži - pizza, kebab, hotdog a hranolky. Každopádně vždycky mají jenom půlku z toho, protože ostatní jim zrovna došlo. Alkohol je v pohodě pitelný, akorát to nalévají do minikelímků, takže doporučuji si vzít vlastní pohár nebo termohrnek. Po jedenáctý je všechno za prachy. Lobby bar prodává alkohol celou noc, i když dost neochotně. Největší pochvalu si zaslouží dorty a sladké. Některé kousky byly jak z luxusní cukrárny. Výběr zeleniny a různých salátových past obrovský.

Služby hotelu fungovaly dobře. Když se něco rozbilo nebo došlo, stačilo zavolat na recepci a hned byla sjednána náprava. Někteří barmani byli skvělí. Co bych vytknul, že po celou dobu byla zavřena diskotéka El Paso, na kterou jsme se těšili. Dále probíhá boj mezi mezinárodními animátory a animátory italské společnosti Valtour. Vše se dělá zvlášť pro italskou a ostatní klientelu. Například často se museli pořádat večerní show před recepcí, protože v amfiteátru měl show Valtour pro Italy. Animátoři z Valtour se dokonce nesmí bavit s nikým jiným než s Italy.

Pozor na ceny. Ve všech obchodech se smlouvá. Chápu že to je egyptský národní sport a respektuji to kdekoliv na tržišti, ve městě, apod. Ale na pozemku rezortu by si tohle mohli odpustit a dát tam cenovky. Obchodníci na vás neustále pokřikují a snaží se vás oškubat. Doporučuji, nic si nekupujte a pořiďte si to na letišti při odletu, kde jsou pevné ceny, mají tam naprosto stejné zboží a pokud nemáte minimálně 2 letou praxi ve smlouvání, tak na lepší cenu než jaké jsou na letišti (a to velmi nízké) se stejně nedostanete.
Jedinou výjimkou je hotelový malíř, který dělá krásné obrazy. Všichni jsme si jeden koupili. Samozřejmě musíte zase smlouvat, ale rozhodně to stojí za to. ;)

Co se týče pláže, většinou dost fouká, ale každý slunečník má vlastní větroplaš. Na pláži čisto, dost lehátek, celkově OK. Vstup do moře je horší. Musíte ujít 500 metrů po kotníky, než se můžete normálně vykoupat. Pohybuje se tam dost prodejců. Některý jsou v pohodě, některý jsou dost obtěžující. Snorchlování průměr. Viděli jsme pár rejnoků a perutýnů. Úplně na pravo se prý dají potkat velké murény, ale to se nám bohužel nepoštěstilo.

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Vojtěch H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Sentido Oriental Dream Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2019
Překladač Google

Dear Vojtěch H,

We would like to thank you for sharing your hotel experience and we are happy that you enjoyed your stay with us. We all here look forward to welcoming you again.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. května 2019 prostřednictvím mobilu

Přijel jsem na doporučení od známého a jsem spokojen. Resort trochu zastaralý, ale to v žádném případě neubírá na kvalitě. Personál se snaží a je milej. Animátoři nemaj chybu a večerní programy to samé. Jinými slovy vřele doporučuji!

Datum pobytu: duben 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jakov_124.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Sentido Oriental Dream Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. května 2019
Překladač Google

Dear Jakov_124,

The SENTIDO Oriental Dream resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SENTIDO Oriental Dream resort.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. května 2019 prostřednictvím mobilu

Tenhle resort se nám opravdu líbí, přístup do moře je bez problémů. Jsou tu tři velké bazény, různé hloubky, každý z nich má svůj bar. Restaurace velká a výběr jídla ještě větší. Animační tým, je opravdu zábavný a vzápětí vás neotravují. Opravdu se nám tu líbilo a rádi se určitě vrátíme.

Datum pobytu: květen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 27veronikak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Sentido Oriental Dream Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. května 2019
Překladač Google

Dear 27veronikak,

Team SENTIDO Oriental Dream Resort would like to thank you for your positive feedback.
We are glad that you enjoyed your stay at our resort and our services.
We look forward to welcoming you again in our sunny paradise.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. května 2019 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsem s přítelkyní poprvé. Porovnání cena - kvalita, souhlasí.. Výhodou je, že hotel jen půl hodiny od letiště a vstup do moře bez mola. Obcas tu bývá velký odliv, ale v ničem vás to extra neomezi. Vzhledem k tomu, že tu jsou tři bazény, tak vždy si najdete místo kde odpočívat, když už se vám nechce být u moře. Restaurace nemá chybu, z jídla si tu vybere absolutně každý, včetně dětí, kteří mají své speciální jídlo. Pokoje jsou prostorné, čisté a vždy uklizene. Skvělý personal a animační tým, kteří se vás snaží zabavit po celý den.

Datum pobytu: květen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli michal8r.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Sentido Oriental Dream Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. května 2019
Překladač Google

Dear Michal R,

The SENTIDO Oriental Dream resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SENTIDO Oriental Dream resort.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze