Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (3 935)
Filtrovat recenze
3 935 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 460
1 064
284
79
48
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 460
1 064
284
79
48
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
25303 935 recenzí
Recenzováno: 11. listopadu 2019

Nádherný hotel, služby na vysoké úrovni, rádi se vrátíme zpět i s dětmi. Snad jen minigolf by bylo vhodné opravit, dráhy z koberců dosti zničené. Moře krásné, vstup do lagun nejlépe v obuvi do vody, krásné korály s podmořským životem v blízkosti.

Datum pobytu: říjen 2019
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Rony010166.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Oriental Coast Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2019

Dear Rony010166,

We would like to thank you for sharing your hotel experience and we are happy that you enjoyed your stay with us.

We all here look forward to welcoming you again
.
Hotel Management SENTIDO Oriental Dream Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Nejdřív jsme byli trochu zklamaní - dostali jsme hlučný pokoj vedle agregátu, ale nebyl problém s výměnou - dostali jsme výhled na moře :) šnorchlování taky super - dlouhý mělký vstup do moře a pak spousta krásných korálů - viděli jsme i Nema, murenu a spoustu dalších. Všechno jsme to nestihli proplavat, tak asi příště. Super byly i animace - jak denní, tak večerní program. Super srandu dělá Budii - tancuje a umí show s ohněm a fakir show. Super je i možnost jógy denně či zumby, aqua gym nebo sporty jako boccia/petanque nebo volejbal. Jídlo bylo také super, vždy ho byl dostatek a velice chutné - navíc bez žádných následných střevních potíží :))

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli furtjinak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Oriental Coast Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2019

Dear furtjinak,

The SENTIDO Oriental Dream resort team would like to thank you for the positive review.

We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.

We certainly look forward to welcoming you back to SENTIDO Oriental Dream resort.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Příjemný hotel s minimálními nedostatky. Dobré a bohaté jídlo ikdyz s menší obměnou jídla ale zase je 1x za pobyt možný vstup do italské a do rybí restaurace. Na šnorchlování jsou zde ideální podmínky s pozvolným vstupem do moře a krásnými korálovými útesy plné života. Animace jsou zde zábavné jako večerní programy, volejbal, petanque, jóga, aqua gym. Valná většina animátorů jsou sympatičtí, jeden z nich nám dokonce předváděl i fakír show

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 648matou_k.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Oriental Coast Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2019

Dear 648matou_k,

Team SENTIDO Oriental Dream Resort would like to thank you for your positive feedback.
We are glad that you enjoyed your stay at our resort and our services.
We look forward to welcoming you again in our sunny paradise.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2019

Byli jsme v tomto hotelu potřetí a co návštěva, tak zlepšení. Oproti minulému roku zlepšení, hlavně jídla o 50%.
Jediné, k čemu mám připomínkuje, že měli jsme odjezd z hotelu na letiště v 15 hodin a oběd v den odjezdu jsme si museli zaplatit.
Jinak perfektní

Datum pobytu: říjen 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jezin J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Oriental Coast Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. listopadu 2019

Dear Jenzin J,

The SENTIDO Oriental Dream resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.
We certainly look forward to welcoming you back to SENTIDO Oriental Dream resort.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2019

Můžu napsat jen kladné hodnocení. Hotel a celý komplex hodnotím na velkou jedničku. Pokoje čisté vlastně všude je čisto. Jídlo výborné, animátoři super. Personál je super. Člověk má pocit že každý číšník je tu jen pro něj.jsou ochotný milý usměvavý. Jídlo jíme všechno a žádný problém. Určitě bych se vrátila znovu a moře taky krásná podivná. Chválím i Buddy a Anna. Děkuji za krásnou dovolenou :)

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Lenka P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
orientaldream, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Oriental Coast Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2019

Dear Lenka P,

Team SENTIDO Oriental Dream Resort would like to thank you for your positive feedback.
We are glad that you enjoyed your stay at our resort and our services.
We look forward to welcoming you again in our sunny paradise.

Hotel Management SENTIDO Oriental Dream Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze