Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 233)
Filtrovat recenze
3 233 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 990
795
288
99
61
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 990
795
288
99
61
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
981033 233 recenzí
Recenzováno: 20. července 2015

Termín pobytu 9.7. - 20.7.2015. Perfektní dovolená se vším, co k tomu patří. Pokud budu konkrétní, tak kvituji polohu hotelu. Od letiště je pouhých pár minut jízdy busem a netrávíte tak čas dalším cestováním. Ihned po příjezdu na nás dýchla velmi přátelská atmosféra, která se nesla po celou dobu pobytu. Na recepci velmi ochotný personál, který vysvětlil vše potřebné. Pokoje jsou rozmístěný v jednopatrových domcích v udržované zahradě. Velikost pokoje mě příjemně překvapila. Žádné mačkání, přeskakování kufrů ani nic podobného se nekonalo. Koupelna i terasa byla také prostorově více než dostačující. Co se týče čistoty pokoje, tak si není na co stěžovat, Úklid fungoval perfektně. Mladík také doplňoval každý den balenou vodu.
Jídelna a jídlo bylo úplně bez problémů. Každý den bylo opravdu z čeho vybírat a stále čerstvá zelenina a ovoce byla v horku to pravé. Číšníci byli usměvaví a stále se starali, zda je vše v pořádku. To platí pro personál v tomtu reesortu celkově. I když jsme se jen na chvíli posadili v lobby na wifi, tak někdo z recepce přišel a zajímal se, zda jsme spokojeni a jestli nám něco nechybí a podobně.
Bazény byly moc fajn,ale občas (třeba jednou za den) asi přilili pěknou nálož chlóru a to pak byla na chvíli síla. Jinak moře nádherné a při šnorchlování je opravdu na co se dívat. Fouká tady dost vítr, takže recenze, které tady jsou ohledně černé vlajky jsou pravdivé. Měli jsme štěstí, že se vždy dopoledne dalo v pohodě potápět, ale odpoledne už pak byla černá vlajka a do moře se nesmělo. Dostatek lehátek a ručníků jak na pláži, tak u bazénu.
Pokud shrnu celkově pobyt, tak nemám co vytknout a s čistým svědomím tento resort můžu doporučit.

Datum pobytu: červenec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
8  Poděkujte uživateli Lucie K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Resta G, Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. srpna 2015
Překladač Google

Dear Lucie,
I would like to thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor. It is only through your valuable comments that we can continue to improve our products and services for you our valued guests. I will be sure to pass on your comments to our team and share the good feelings you have experienced.
Such encouraging comments are very rewarding for our people, thank you once again for taking the time to write and applaud the hotel team’s efficiency.
Looking forward to welcome you once again in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. dubna 2015

Nádherná dovolená,velký výběr jídla,čisté ubytování,vynikající bazény,příjemný personál a obsluha,ochota a upřímnost, večer hudba,tanec,animátoři mladí a zábava cvičení ve vodě tanec u bazénu vynikající,šnorchlování dobré.Výhodou je blízkost od letiště.neměla jsem žádný problém.

Tip ohledně pokoje: apartmány u moře dole
Datum pobytu: duben 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
9  Poděkujte uživateli pavla128.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Resta G, Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. května 2015
Překladač Google

Dear Pavla,
We are happy to read your encouraging comments and happiest to know that you enojoyed staying at Resta Grand Resort Marsa Alam.
Thank you again for reviewing our resort and hope to welcome you again soon.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. ledna 2015 prostřednictvím mobilu

V hotelu resta grand resort jsem byla již 2x i když nejsem zastánce litat do stejný destinace vícekrát. Příjemný personál a když jim dáte na začátku dížko, tak se o vás starají jak o královnu,Protože jejich platy jsou dost směsné.pokoje jsou krásné jako na fotkách v cestovní kanceláři. Pláž je čistá ale na plavání to moc neni,musíte milovat šnorchlovaní a pokud počasí dovolí nejhezčí je šnorchlovat z mola. Jídlo je dobré a nejraději jsem měla snídaně velký výběr. Mohu jen doporučit.

Datum pobytu: září 2014
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
7  Poděkujte uživateli jindri.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. prosince 2014

Skvělá dovolená, výborné jídlo, čisté ubytování, luxusní bazény, animátoři, vše v pořádku :)
V zimním období zde dost fouká, takže jsme si sice moc v moři nepoplavali, ale i tak je možnost jít se projít na molo a koukat na rybky, které zde žijí :) Jinak kolem bazénu i u moře dostatek lehátek, absolutně nebyl problém a taky mě potěšily čisté a udržované wc kousek od pláže ;)

Datum pobytu: březen 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
6  Poděkujte uživateli MisuleMys.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. července 2014

Perfektní dovolená za málo peněz. :-) Hotel se nachází pouze 10 minut cesty od letiště. Perfektní ubytování, služby na velmi dobré úrovni. Velmi chutné jídlo, vždy všeho dostatek. Perfektní úklid. :-)

Datum pobytu: květen 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
4  Poděkujte uživateli Tomáš K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze