Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 233)
Filtrovat recenze
3 233 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 990
795
288
99
61
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 990
795
288
99
61
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
66713 233 recenzí
Recenzováno: 11. května 2017

Včera jsme se vrátili z tohoto krásného 5 ***** resortu. Naprosto odpočinková dovolená v luxusu, klidu a za super cenu. Kousek k moři, kousek k bazénu. Moře čisté, plné ryb a korálů, trošku problém s vlnama a černou vlajkou, ale v lagunách se dá šnorchlovat pořád a jsou plné mořského života, zaplul do ní i cca 2m veliký rejnok. Veliký bazén s barem, pohodlná lehátka. Pokoje velmi dobře vybavené, klima v pohodě.
Jídla byl veliký výběr, oběd a večeře možnost dát si od vegetariánské (ač to nejím, moc chutné:o)) přes kuřecí...ryby na mnoho způsobů...hovězí..i grilované skopové, různé přílohy, zeleniny, ovoce, myslím, že si každý vybere. Zákusky ani nemohu popsat..krásné a vše velmi dobré, jíst a pít můžete v neomezené míře, včetně alkoholických nápojů. Obsluha na hotelové jídelně velmi ochotná a přívětivá, tímto poděkování jim i kuchařům.
Jediné co se nám moc nelíbilo byla obsluha u nočního baru, která byla poměrně protivná a první večer se barman tak společensky unavil, že míchal drinky úplně mimo.
Celkově, se tam rádi zase někdy podíváme. Hezký den

Datum pobytu: květen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli martenz777.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nermeen E, Front Office Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. května 2017
Překladač Google

Dear Guest,

Many thanks for your stay. We are particularly pleased that you took the time to review our hotel on Tripadvisor.

Come back soon – we would appreciate it! Your Resta Grand Team

Best Regards,

Nermeen L'ghonaimy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. května 2017

Dovolená v tomto hotelu se vydařila na 1* - ubytování, strava, veřejné prostory stejně jako bazén a moře.
Strava - spousta pečiva, zákusky, výběr z několika hlavních chodů, jediné co je nutné mít při jídle u sebe je solnička, protože jídla většinou nejsou vůbec slaná, ale lepší jídlo neslané než přesolené :-)
Ubytování - všechny pokoje jsou stejně vybavené i uspořádané, rozdíly jsou pouze v umístění "domečků"
Bazén - opravdu velký s různými úrovněmi hloubky, voda krásně čistá a bazén pečlivě čištěný
Moře - 3 x černá vlajka, poté 4 x červená, naprosto úžasné korály a lagunky! V lagunkách měla voda i 37°, což jsem si opravdu užívala, jinak mělo moře 27°, výborné podmínky pro šnorchlování, opravdu rozmanitý podvodní život
Zahrada - rozlehlá zahrada ve které se nachází bazén i domečky, zahrada naprosto čistá a udržovaná, každý den uklízeli a opečovávali jak trávník, tak i cestičky
Personál - ochotný, vtipný, přátelský a jelikož do tohoto hotelu jezdí především Češi, tak i česky mluvící :-)
Výlety - rozmanitý výběr, každý si vybere
Počasí - první 2 dny dost větrno, ale také horko a zbytek dovolené už jen to horko
Celkově se jedná o jeden z nejlepších hotelů v Marsa Alam, po přečtení různých hodnocení jsem nevěděla co přesně čekat, ale vše bylo perfektní!

Datum pobytu: duben 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Veronika V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nermeen E, Front Office Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. května 2017
Překladač Google

Dear guest,

Thank you very much for your review. It is especially important to us to guarantee our guests nice and relaxing holidays. We take your feedback as a reason to continuously work on our service.

Best regards,
Nermeen L'ghonaimy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2017

Právě jsme se vrátily z tohoto hotelu domů. V dubnu zde pofukuje větřík, i když teplý,přesto je zde vyvěšena černá, nebo červená vlajka. Takže kdo chce plavat v mori, tak si nezaplave. My jsme jeli především za odpočinkem, takže naprosto ůžasné. Korály přímo u hotelu, všude spousta rybek, medůz - nežahavých, chobotniček, krabů, murén a dalších živočichů. A to stačí být po kolena ve vodě. Pokoje velmi pěkné a čisté, zahrada perfektně upravená - každá palma a rostlina umělě zavlažovaná. Bazény s různou výškou - 45 cm, 110 cm,145 cm. Bar s občerstvením, u moře pouze bar. Jídelna veliká s obrovským výběrem jídel. Kdo říká, že se zde nenají, tak nevím co takový člověk chce. Kuřecí, vepřové, hovězí maso, ryby , těstoviny, rýže, pizza,ovoce, zelenina, sýry,jogurty pečivo asi 15 druhů, hranolky, krabi, chobotničky a jinné. O sladkostech se ani zminovat nebudu, to musíte ochutnat.

Datum pobytu: duben 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Lenka P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nermeen E, Front Office Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. května 2017

Vážení hosté,

děkujeme za Vaši recenzi a doporučení našeho hotelu. Jsme rádi, že jste se s námi těšili. Rádi bychom vás rádi přijali znovu jako naši hosté v nejbližší době., Sýry, jogurty pečivo asi 15 druhů, hranolky, krabi, chobotničky a jiné. O sladkostech se zminovat nebudu, musíte ochutnat.

Nemreen L'ghonaimy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2017

tento hotel se hodí jak pro jednotlivce, tak i pro rodinu, popřípadě pro pár, i pro zamilované. Kvalita hotelu je dobrá, služby byly na vysoké úrovni, ersonálu nebylo co vytýkat.Do tohoto hotelu bych se klidně opět vrátil, nenměl jsem z něho špatný pocit, naopak.

Datum pobytu: listopad 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Roman T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nermeen E, Front Office Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2017

Drahý hoste,

Děkuji moc za recenze a doporučení našeho hotelu. Jsme rádi, že jste si užili svůj pobyt u nás. Byli bychom rádi znovu přivítat jako své hosty v dohledné době.

Díky & S pozdravem,

Nermeen L'ghonaimy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2017

Dovolená v tomto hotelu se vydařila k naší spokojenosti ze všech podstatných hledisek.
Krasné, čisté pokoje s teraskou.Všude okolo květiny a palmy.
Moře jak vždy větší vítr,ale nádherné velké laguny a spousta ryb i u kraje.
Milý, ochotný, usměvavý personál.

Tip ohledně pokoje: Doporučuji
Datum pobytu: leden 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Angelroland.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nermeen E, Front Office Manager v zařízení Jaz Grand Marsa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. února 2017
Překladač Google

Dear Our Valued Guest,

thank you for your review and for taking the time to share your comments on TripAdvisor.
We are delighted to learn that you have enjoyed your stay with us.

We are looking forward to many more future visits

Best Regards,
Shehab Mostafa
Front office shift leader

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze