Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (315)
Filtrovat recenze
315 výsledků
Hodnocení cestovatelů
249
27
18
8
13
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
249
27
18
8
13
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
712315 recenzí
Recenzováno: 3. listopadu 2019

Po loňské zkušenosti jsme jeli na dovolenou s jistou obavou. Byli jsme však mile překvapeni. Dovolenou jsme si nádherně užili. Tento resort je sice menší ale o to příjemnější a klidnější. Vše bylo v pohodě. Hotel čistý, pokoje každý den uklizené, jídlo výborné, bylo vždy na výběr. Personál milý, vlídný a ochotný. Na pláži i u bazénu vždy volné lehátka. Moře skvělé, teplé, parádní podívaná, rybičky, želva i delfíni. A v neposlední řadě skvělí animátoři. Můžeme doporučit. Určitě se tady ještě podíváme. Už teď plánujeme termín.

Datum pobytu: říjen 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli merlinh663.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JolieBeach, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Jolie Beach Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2019

Dear Guest

The entire management would like to thank you for visiting Jolie Beach and for taking a minute to leave us and the other travelers some details about this last visit. Since the purpose of our hard work is to ensure our guest a memorable experience, these details are always appreciated as they permit us to improve the quality of the services provided. It is a real pleasure for all of us to hear you had such a great experience within the Jolie Beach.


Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. října 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel se nám libi.Krásne prostředí,počasí vyšlo na jednicku..Programy pro děti i dospělé přes den i večer.Venku posezení,mnoho zábavy.Jidlo je vynikající a různorodé.Pokoje čisté a útulné.Uzili jsme si to.Moře čisté a plné rybiček - je na co koukat.Pristi rok jedeme zas.Urcite doporučujeme.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Johny P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JolieBeach, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Jolie Beach Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2019

Dear Guest


We would like to thank you for your kind feedback on your holiday in our hotel. We highly appreciate your time and effort to post it. We are really delighted with your feedback! Happy and satisfied like you. We look forward to welcoming you and your friends to our hotel once again :)


Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. října 2019

Byli jsme zde s rodinou na dovolené v října. A byla skvělá. Hotel je menší ale za to útulný a skvělá rodinná atmosféra každý tady zná každého. Nikdy nebyl problém najít lehátka jak na pláži tak u bazénu. Je zde vynikající animační tým, který vytváří skvělé programy jak přes den tak i večer. Je s nimi zábava tým Miška češka Sam Julia shika a mishu . Hotel mohu doporučit

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Ahaa15g.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JolieBeach, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Jolie Beach Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2019

Dear Guest


We would like to thank you for your kind feedback on your holiday in our hotel. We highly appreciate your time and effort to post it. We are really delighted with your feedback! Happy and satisfied like you. We look forward to welcoming you and your friends to our hotel once again :)


Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2019

Klidný, starší hotel v rekonstrukci. Výborné jídlo, skvělý, ochotný a vstřícný personál. Pokoj vždy voňavý a uklizený.Pláž spíš na odpočinek, přístup do moře pouze přes molo pro šnorchlaře, z pláže plavat nelze. Vůbec ale nevadilo, pár minut procházky k vedlejším hotelu a přivítá vás písčitý vstup do moře, vhodný i pro děti. Lze se koupat, ne používat pláž a lehátka, pochopitelně,je pro jejich hosty.Musím pochválit zahradniky Jolie Beach, za týden našeho pobytu odvedli velký kus práce a věřím, že příští sezónu se zahrada změní v kvetoucí ráj. Byla to krásná dovolená a ráda se vrátím..nejraději bych už dnes:-)

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli dovegypt.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JolieBeach, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Jolie Beach Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2019


Dear Guest

Thank you for your motivating assessment. We were very pleased that you have spent a nice holiday with us. We thank you for taking your time and writing the review .
Thank you for visiting our hotel and we look forward to seeing you soon.


Best Regards
Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2019

Super dovolená, hotel je menší, ale skvělá atmosféra s velice ochotným personálem. Velice oceňuji že dokáží takhle pracovat a to stále s úsměvem.
Pokoje byly po celou dobu uklizené pravidelně a nebyl žádný problém.
Moře bylo plné rybiček, které jsme si při šnorchlování velice užili.
Animační tým se po celou dobu staral o skvělý program pro děti i dospělé. Dopoledne program jak v bazénu tak mimo něj a stejně tak i odpolednem. Každý večer jiný program což bylo skvělé . Tým Miška,sam,Shika,Julia a Mishu je skvělý.
Hotel mohu určitě doporučit.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michal P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JolieBeach, Guest Relations Manager v zařízení Hotelux Jolie Beach Marsa Alam, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2019

Dear Guest


Thank you for your motivating assessment. We were very pleased that you have spent a nice holiday with us. We thank you for taking your time and writing the review .
Thank you for visiting our hotel and we look forward to seeing you soon.


Best Regards
Hotel Management
Jolie Beach Marsa Alam

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze