Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 262)
Filtrovat recenze
1 262 výsledků
Hodnocení cestovatelů
609
452
145
39
17
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
609
452
145
39
17
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5101 262 recenzí
Recenzováno: 17. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Právě jsem se vrátil z Kapverd hotel Iberostar. Nedá se to vůbec srovnat. Egypt ve všem nižší level. Bazén potřebuje opravit. K jídlu je rýže brambory a podivné omáčky s něčím. Dokonce ve vegetables ragou bylo maso! Sladkosti dobrý. Pečivo a margarín ujde. Sýry skoro nejsou. Snaží se je to vidět, ale prostě na ty Kapverdy nemají. Pro analfabety dobrý, že tu všichni mluví česky. Zdravotní klinika přímo v hotelu, využili jsme s dítětem. Pláž s postupným vlezem do vody i molo pro lodě a šnorchlování. Až je to betonový komplex, tak procházky zpříjemňuje hodně zeleně. Nebýt na Kapverdách, tak bych to hodnotil lépe. Podle mne ten hotel měl 5 hvězdiček. Teď tak evropské 3.

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli tomasroud.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestCareTeam, Guest Relations Manager v zařízení Royal Brayka Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2019

Vážený tomasroud,

Velmi s vážíme toho, že jste si vybrali náš hotel pro Vaši dovolenou. Každý Váš názor a připomínka je pro nás cennou zpětnou vazbou a určitě se jim budeme věnovat tak, aby jste příště byli spokojeni a aby Vaše očekávání byla naplněna.

Budeme rádi, když nám zachováte přízeň a zvolíte si náš hotel i pro příští dovolenou.

Budeme se na Vás těšit.

S pozdravem,

Zdeňka Steklá
Guest Care Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsme byli v první polovině října 2019. Hotel čistý, vybavení pokojů starší, ale čisté. Hotel je dobře řešen, takže asi téměř každý pokoj má boční výhled na moře. Denně uklizeno. Pláž každý den udržovaná, čistá. Bar na pláži s nápoji a zmrzlinou. Ručníky k výměně na pláži. Vstup do moře buď přes molo (korály slabší než například v Hurghadě, ale šlo to) a nebo je možné vstoupit do moře přes písečnou zátoku. Určitě dobrá kombinace pro rodiny. Vedle hotelu leží druhý hotel, který je stejného majitele. Bazény čisté, i když by si zasloužily rekonstrukci. Bazénový bar ok. Jídlo hodnotím 3 z 5. Typická Egyptská jídla po skromnu. Záplava převařených těstovin s rajčatovou omáčkou, pizza připomínající slaný koláč, kuřecí nugetty. Všecnedochucené a mdlé. Typická egyptská kuchyně ovšem dobrá. Bohužel hosté převážně Rakušané, Poláci a Češi. Podle toho taky ta jídelna vypadá. Vždy šlo něco k jídlu najít. Ovšem ke konci týdne jsme již nevěděli, co si na talíř dát. Snídaně ok. Takto na podzim hotel doporučuji. Rozhodně méně lidí než v létě. Animační program slabší, což by někomu mohlo vadit.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli _anetak99.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestCareTeam, Guest Relations Manager v zařízení Royal Brayka Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2019

Vážená _anetak99,


děkujeme za zanechaný komentář, který nám pomůže zlepšit kvalitu a chod resortu Royal Brayka, ve kterém jste doufám i přes zanechané připomínky, strávila příjemný čas.

Na všech připomínkách, které jste nám napsala již pracujeme a proto doufáme, že až příště přijedete do našeho resortu, užijete si svou dovolenou bez dalších nepříjemností.

Děkujeme, že jste si vybrali právě náš hotel a doufáme, že v budoucnu budeme mít příležitost Vás znovu přivítat.


S přátelským pozdravem,

Zdeňka Steklá
Guest Care Team


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. prosince 2019

Tento rezort jsem navštívil již po druhé za sebou, opět v druhé půlce listopadu a opět nemám větší výhrady. Skvělé strávených 11 dní u krásného moře ve velmi příjemném prostředí. Tentokrát jsme měli pokoj v přízemí s verandou odkud se vyšlo přímo u bazénu, pokoje čisté, denně se uklízelo. Jídlo opět skvělé, je pravda, že snídaně byly denně takřka stejné, přílohy u večeře i oběda víceméně také, ale i tak je toho na výběr dost a hlady nikdo neumře. Personál i po roce stále vstřícný a ochotný. Nikdo nečeká na dýško s nataženou rukou jako v jiných rezortech. Všem vřele doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Pokoje přímo u bazénu. Přízemní pokoje mají verandu se vstupem rovnou do bazénu. Pokoje v patře mají zase balkon s výhledem na moře.
Datum pobytu: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestCareTeam, Guest Relations Manager v zařízení Royal Brayka Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2019

Vážený Petře,

mockrát děkujeme za to, že sdílíte Vaší zkušenost s Royal Brayka Resort v této komunitě na Tripadvisoru.

Bylo nám ctí Vás znovu přivítat v našem hotelu. Velice si vážíme Vašich krásných komentářů a jsme moc rádi, že jste si pobyt užili.
Budeme se těšit na opětovné brzké setkání.

S pozdravem,

Zdeňka Steklá
Guest Care Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Doporucuju Cechum co nejsou jazykove zdatny. Hotel vyuzivany hodne ceskymi klienty. Pristup do more pro male deti. Rybicky i u brehu. Deti nadseny. Snorchlovat zvladne opravdu kazdy. Moznost vyuziti i hloubkoveho ponoru. Jidlo ok. Pokoje a hotel jako takovy, trochu starsi. Zamestnanci prijemni, hodny k detem. Bohuzel vyuzita i maistni klinika asi s doktorem, pan ponekud mladsi. Kdo chce hotel kvuli plazi, mori a jidlu tak doporucuju. Kdo chce trochu vetsi luxus na pokoji tak zkusit hotel vedle.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli MJopvp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestCareTeam, Guest Relations Manager v zařízení Royal Brayka Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2019

Vážený MJopvp

rádi bychom Vám poděkovali za Vaše hodnocení zde na TripAdvisor a jsme rádi, že naše služby splnily Vaše očekávání a požadavky.
Věříme, že si i pro příští návštěvu zvolíte náš hotel a budeme se těšit na další setkání s Vámi.

S pozdravem,

Zdeňka Steklá
Guest Care Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. listopadu 2019

Hotel je velmi pěkný, pokoje bez příplatku jsou se starším vybavením, ale vždy čistě uklizené. Stravování velmi dobré, chutná jídla, vždy dostatek.Zmrzlina v baru na pláži. Bazény by zasloužily opravit, místy se odlepují drobné dlaždičky,ale nám to nevadilo, kvůli bazénům do Egypta nelétáme. Pěkný korál u mola. Písečný přístup z malé zátoky na pláži i pro neplavce s dostatkem rybiček. Tento hotel doporučuji, dobrý poměr výkon - cena.

Datum pobytu: říjen 2019
Poděkujte uživateli Denisa N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestCareTeam, Guest Relations Manager v zařízení Royal Brayka Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2019

Vážená Deniso,

děkujeme za zanechaný komentář, který nám pomůže zlepšit kvalitu a chod resortu Royal Brayka, ve kterém jste doufám i přes zanechané připomínky, strávil příjemný čas.
Na všech připomínkách, které jste nám napsala již pracujeme a proto doufáme, že až příště přijedete do našeho resortu, užijete si svou dovolenou bez dalších nepříjemností.

Věříme, že si i pro příští návštěvu zvolíte náš hotel a budeme se těšit na další setkání s Vámi.

S pozdravem,

Zdeňka Steklá
Guest Care Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze