Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
FindHotel
Trip.com
eDreams
Travelocity
Expedia.com
Prohlédněte si všech 10 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (2 123)
Filtrovat recenze
2 123 výsledků
Hodnocení cestovatelů
857
692
295
160
119
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
857
692
295
160
119
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
272 123 recenzí
Recenzováno: 29. února 2020

V tomto hotelu jsem byla již po druhé a opět spokojenost. Tentokrát s mamkou a i ona velmi spokojená. Krásná pláž vždy s dostatkem lehátek. Po molu pak krásné snorchlovani. All inclusive trošku slabší výběr ale vždy se dalo vybrat, hlady jsme netrpěli. Výhled na moře. Hotel je osamocený takže pokud někdo hledá zábavu a noční život tento hotel není pro vás.Ale pokud hledáte klid pohodu na pláži relax

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli lenkak910.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Pokud hledáte klid a pohodu, rodinnou atmosféru, krásné moře na potápění je to pro vás to pravé. Málo lidí, spousta volných lehátek u bazénu i u moře. Nalevo od pláže stopadesát metrů úžasná laguna plná života . Personál přátelský, za pár dní vás berou jako kamaráda. Výběr jídla dostačující, večerní posezení tak nějak všichni pohromadě. Pokoje s výhledem na moře, pěkné, čisté. Noc pro někoho kdo hledá noční život a zábavu, spíše odpočinek a klid. Určitě se vrátíme

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Venture785989.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ElphistoneResort, Front Office Manager v zařízení Elphistone Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2020
Překladač Google


dear Venture785989

greeting From Elphistone Marsa Alam,

thank you for your kind comment, we are glad that you have liked our hotel Elphistone,and spent great holiday with our lovely Staff and we are looking forward to have you and your friends once again soon in our sunny oasis Elphistone Resort Marsa Alam,
thank you & best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2020

Byla to první dovolená v Egyptě. První dojem byl trochu děsivý, když byla všude samá Sahara. Ale po příjezdu na hotel se vše změnilo. Uvítal nás opravdu milý a ochotný recepční Ahmed Hassan. Ubytovali nás brzy a dostali jsme krásný pokoj s výhledem na moře. Po celou dobu pobytu k nám všichni byli moc milí a ochotní. V jídelně jsme měli ten nejlepší servis a ochotného číšníka, i kuchaři byli ochotní. Velice nás překvapila štědrovečerní večeře. Jídelna byla krásně vyzdobená, jídla plno, člověk nevěděl, co ochutnat, a z dezertů zrak přecházel. Na baru u bazénu nás obsluhovali vždy milí a usměvaví barmani, kteří vždy namíchali drinky dle našich představ. Nejlepší barman byl Ahmed Mahmood. V Bikiny baru na pláži jsme měli ten samý servis. Animátoři v čele se Sam Seif byli milí a nebyli moc dotěrný. Úklid na pokoji byl v pořádku. Pláž i moře bylo vždy čisté. Pořádek byl v celém resortu. Na pláži je vynikající shisha stan, který jsme několikrát navštívili. I zde byli moc přátelský a ochotní. Za mě naprostá spokojenost a pohádková dovolená. Určitě doporučím a ráda se vrátím

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Monita99.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ElphistoneResort, Front Office Manager v zařízení Elphistone Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. ledna 2020
Překladač Google

dear Monita99

greeting From Elphistone Marsa Alam,

thank you for your kind comment, we are glad that you have liked our hotel Elphistone,and spent great holiday with our lovely Staff and we are looking forward to have you and your friends once again soon in our sunny oasis Elphistone Resort Marsa Alam,
thank you & best regards.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2020

Byli jsme v tomto resortu na Vánoce 2x a bylo to super... Krásný, udržovaný resort, pláž velká, čistá a lehátek bylo dostatek... Dobré jídlo a personál, ochotný a usměvaví. Jako nenáročný klienti jsme byli nadmíru spokojeni. Určitě doporučuji!

Tip ohledně pokoje: Doporučuji ubytování v bungalovech
Datum pobytu: prosinec 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli JardaTac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ElphistoneResort, Front Office Manager v zařízení Elphistone Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. ledna 2020
Překladač Google

Dear JardaTac

greeting From Elphistone Marsa Alam,

thank you for your kind comment, we are glad that you have liked our hotel Elphistone,and spent great holiday with our lovely Staff and we are looking forward to have you and your friends once again soon in our sunny oasis Elphistone Resort Marsa Alam,
thank you & best regards.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Hotel jsme navštívili již po čtvrté.
Jídlo chutné ,pokoje denně uklizené.Ovšem hotel již chátrá,je vidět opotřebení.
Koupání v moři skvělé,pokud je příliv. Plážový bar.Večerní program žádný...
Personál ochotný s výměnou pokoje z 1.patra do přízemí.

Datum pobytu: květen 2019
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Blancetka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze