Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jaz Solaya
Zobrazit ceny
Chcete ušetřit? Prohledáváme až 200 webů, abychom našli nejnižší ceny
Hotely poblíž
Jaz Lamaya Resort(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Jaz Dar El Madina(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Jaz Samaya Resort(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Zobrazit hotel
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Port Ghalib Resort(Port Ghalib)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Siva Port Ghalib(Port Ghalib)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Bazén
Recenze (1 387)
Filtrovat recenze
1 387 výsledků
Hodnocení cestovatelů
928
358
75
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
928
358
75
17
9
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
20251 387 recenzí
Recenzováno: 20. listopadu 2016

vřele doporučuji, byla jsem zde již 2x za sebou a nemohu tomuto hotelu nic vytknout, je bezbariérový, dobrý přístup do moře, výborné služby, vše čisté, strava výborná, ochotný personál a animátoři i delegáti, vše jak má být

  • Datum pobytu: listopad 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
2  Poděkujte uživateli 126tomasb.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 13. listopadu 2016

Naprostá spokojenost s hotelem u zátoky! Každý rok cestuji s kamarádkou, ať už Egypt, Tunis, nebo Evropa, ale poprvé nám kladně "spadla čelist" nad jedničkovým servisem v tomto hotelu. Opravdu, ani největší šťourové nemůžou najít chybu.... Personál vždy s úsměvem a ochotou Vám takřka plní přání, ještě než je vyslovíte :-) Hodně se snaží mluvit česky, nejsou otravní, ale slušní a milí. Pokoj, pokud označíte úklid naprosto v pořádku, z jídla si vybere každý / a to jsem myslím nejvíc mlsný člověk na světě.../ Delegát Mohamed Ali je profesionál na svém místě, jako bonus ještě vtipný :-) Při příjezdu se nás ujal ještě Michal, animátor, organizátor a sporťák v jednom. Super kluk, škoda, že v polovině týdne končilo jeho působení a vracel se do Čech. Vždy od rána usměvavý, slušný, každého pozdravil, zmapoval, co kdo potřebuje, poradil, zeptal se jak se máte, popřípadě byl k dispozici na jakékoli sportovní aktivity, když hostům chyběli parťáci. Nahradila ho Verča a my si řekly, že Blue Style nenechává nic náhodě a má šťastnou ruku, protože byla perfektní, stejně jako Michal! Ostatně všichni animátoři byli super /což není vážně běžné.../, nevtíravým způsobem hecovali lidi k aktivitě, informovali o večerních akcích, vždy pozdravili, poptali se jak se daří, atd...Nikdy se nevracíme na stejné místo, ale za mne - sem určitě ANO!!!

  • Datum pobytu: listopad 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli miatara.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2016
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Solaya to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2016

Podesáté v Egyptě, popáté v Marsa, poprvé v Jaz Solaya a maximální spkojenost. Příjemná je blizkost od letiště. Celá zátoka Madinat Coraya je krásně vidět z letadla krátce před přistáním.
Velmi jsme oceňovali personál a služby tohoto hotelu - na nic nečekáte, Vaše přání je splněno téměř okamžitě. Usměvavý a vstřícný personál se stále ujišťuje, jestli je vše v pořádku a nic Vám nechybí. Bakšiš nikdo nevyžaduje.
Kuchyně na velmi dobré úrovni. Příjemné překvapení v podobě vynikajícího vina k obědu a večeři. Pestrá nabidka michaných nápojů.
Upravená pláž v prostorné zátoce, blízko od hotelového komplexu. Přímo na pláži stánky s občerstvením (pizza, hamburger, zákusky, wafle, popcorn, pivo, nealko, ..) docela pohodlné a osvěžující zároveň. Vstup do moře hodně pozvolný anebo po schůdkách (ne po žebříku) z mola. Obě varianty vyjdou časově nastejno.
Krásný reef po obou stranách zátoky je ohraničen lanem, takže jenom pozorujete z vymezeného prostoru. Ale zklamaní určitě nebudete.
Pochvalu si určitě zaslouží delegát Muhamed a sporťák Michal (dobrá volba BS).

Shrnuto: lze jen doporučit.

Tip ohledně pokoje: Pokoj 232 - klidný pokoj v 1.P ve "vzdálenější části" od jídelny (1, 5 min), výhled na sousední hotel, bonus - wifi-router na pokoji
  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli WhisKey67.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2016
Překladač Google

Dear guest,
sunny greetings from Jaz Solaya. Thank you for choosing to stay at the Solaya and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2016

Malý hotel ale u hezké zátoky, dobrý přístup do vody, vhodné pro děti. Můžete jít do moře i z mola. Za hotelem je také aquapark, který můžete zdarma využívat. Velmi dobré služby, ochotný a usměvavý personál.

Tip ohledně pokoje: Pokoj jsme měli s výhledem do zahrady a nakonec jsme za to byli rádi, protože jsme měli soukromí.
  • Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Aranka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2016
Překladač Google

Dear guest,
sunny greetings from Jaz Solaya. Thank you for choosing to stay at the Solaya and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2016

Poprvé spokojenost v Egyptě,jak s hotelem,jídlem,velmi milým a nevlezlým personálem,naopak velmi ochotným.Pokoj dostatečně velký,čistý,blízko jídelny,výhled optimální nebyl,ale vzhledem k tomu,že na pokoj jsme přišly večer,tak to ani nevadilo.Jediná mírná výtka k vybavení koupelny,chybělo tam zvětšovací kosmetické zrcadlo,ale obrovské plus,plná wifi.zdarma,která postačovala na otevření mailů,chatu na Skypu a Messengeru,volání jsem nezkoušela.Jídlo spokojenost,vždy se dalo vybrat.Samozřejně to není jako v luxusní restauraci,ale bylo dobře upravené.Co se týká šnorchlování,byla jsem v Marse na lepších místech,ale tam byly zase mizerné hotely.Jak už zde psali mnozí přede mnou,možnosti vstupů do vody jsou dvě,z mola do hloubky,to je rozdělené molo pro šnorchlaře a potapěče.Molo je rozdělené a u mola pro šnorchlaře jsou dvoje schůdky,jednak pro vstup a druhé pro výstup,což je skvělé.Vstup přímo do moře je velmi velmi pozvolný,snad 100m je voda po kotníky než se moře začne svažovat.Dobrý vstup je z pláže Iberotel hotelu.Na pláži je možnost jednoduššího stravování,tak pokud nejste nároční nemusíte chodit na oběd do jídelny.Tento hotel je kousíček od pláži,tak ani oběd v jídelně nezatěžuje.Ještě bych vyzdvihla leteckou společnost El Cairo.Původně jsem se bála letu s touto společností,ale těsně před odletem se ke mě dostala informace,že egypští piloti jsou školeni v USA a Travel zaměstnává polské piloty.Shrnu to,žádní zpoždění nebylo,odletěli jsme asi o půl hoďky později,ale pilot to "dohnal" a přiletěli jsme na čas.Jídlo bylo rozhodně lepší než u Travelu.Jediné velké mínus jsou doby odletů jak z Prahy,tak z Marsy.Na hotel,který je kousíček od letiště jsme se dostaly v 17 hod.Tak celý den v trapu,což při krátké dovolené je velmi nepříjemné.Hotel můžu doporučit,což už dělám a známým vřele doporučuji.

  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
6  Poděkujte uživateli Helena Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2016
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Solaya to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze