Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Silvestrovský pobyt ”
Recenze Jaz Solaya

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 6 dalších stránek!
Jaz Solaya
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 4. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Klasické udržované pokoje s terasou ( nebo balkónem ) vstřícný a příjemný personál, jídlo super - ryby, čerstvá zelenina, široká nabídka ( Silvestr třeba langusty ) super delegáti i animátorka z Blue stylu. Všechno by bylo fajn, kdyby letos kromě větru, který touto dobou fouká všude, nebyla trochu zima - 20 st.C, v noci okolo 10 ochladí vodu tak, že se nádherné korály a ryby hned u hotelu v zátoce dají sledovat jen z mola. Opalovat se za větrnými zábranami dá i tak a bazén u hotelu je vyhřívaný. Pro klidnou odpočinkovou dovolenou s kvalitními službami doporučujeme :-).

Datum pobytu: lednu 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Kiniki.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2017
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Solaya to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (1 232)
K dispozici jsou novější recenze destinace Jaz Solaya
Zobrazit nejnovější recenze
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15191 232 recenzí

Recenzováno: 15. prosince 2016

Jaz Solaya je hotel, ve kterém jsme strávili již 4 dovolené. Po příjezdu (10 minut od letiště) Vás přijde přivítat vynikající, usměvavý delegát Muhammad Ali, který Vám zdělí informace o pobytu a rozdělí Vám pokoje. Poté jdete na svůj pokoj, vybalíte si a můžete jít rovnou na snídani - formou švédských stolů (vajíčka, šunka párky, omelety, cereálie, jogurty, ovoce, dortíky a mnoho dalšího). K vašemu stolu přijde usměvavý číšník nabízející něco k pití. Po snídani můžete jít v klidu na pláž, k bazénu nebo si jít něco zahrát (vodní pólo, volejbal, fotbal, šipky, stolní tenis...). K obědu můžete využít baru u bazénu - každý den mají denní nabídku a také stálé jídla (pizzy, saláty, těstoviny, sendviče...) samozřejmě Vás obsluhují usměvaví číšníci, kteří pro Vás udělají cokoliv Vám na očích uvidí. Na pláži se můžete projet na dvouhrbém velbloudovi a poté se projít po celém "městečku" - síti několika hotelů. Cestou si můžete zařídit masáž v centru Spa nebo třeba výlet na čtyřkolkách do pouště. Po náročném dni můžete jít nakupovat do 80 metrů vzdálených obchůdků nebo si zajet do přístavního městečka Port Ghalib. Navečeřet se můžete ve vámi zvolené restauraci - středomořské nebo italské nebo také ve standartní restauraci Safari. Po večeři můžete jít do baru kde hraje Živá hudba - Kubánští hudebníci. A když Vás to omrzí - můžete využít služeb hotelu a jít na vtipné představení do kina vzdáleného od baru pár kroku nebo jít na diskotéku. Další den můžete také navštívit Aquapark...

V tomto hotelu jsme strávili 4 pěkné dovolené, s úžasnými lidmi a vynikajícími zážitky.
Čtyřkolky, Masáže, Potápění, Výlet do Port Ghalib, Výlet do Al. Quesseru a mnoho dalšího jsme s tímto hotelem zažili. Pokud budu hodnotit tento hotel jako náročný uživatel tak co bych vytknul - Pokoje (jsou na můj vkus trošku zastaralé) a jídlo (malý výběr. V roce 2016 jsme v tomto hotelu strávili 24 dní a byly jsme nadmíru spokojeni, nejspíše pojedeme na jaře 2017 zase.

Klíčová slova: ŽÁDNÍ RUSÁCI, KOMFORT, HODNĚ NĚMCŮ, SUPER SLUŽBY, NÁDHERNÉ KORÁLY, DOBŘÍ ANIMÁTOŘI

  • Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
10  Poděkujte uživateli Adam C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. prosince 2016
Překladač Google

Dear guest,
sunny greetings from Jaz Solaya. Thank you for choosing to stay at the Solaya and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. listopadu 2016

vřele doporučuji, byla jsem zde již 2x za sebou a nemohu tomuto hotelu nic vytknout, je bezbariérový, dobrý přístup do moře, výborné služby, vše čisté, strava výborná, ochotný personál a animátoři i delegáti, vše jak má být

  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
2  Poděkujte uživateli 126tomasb.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 13. listopadu 2016

Naprostá spokojenost s hotelem u zátoky! Každý rok cestuji s kamarádkou, ať už Egypt, Tunis, nebo Evropa, ale poprvé nám kladně "spadla čelist" nad jedničkovým servisem v tomto hotelu. Opravdu, ani největší šťourové nemůžou najít chybu.... Personál vždy s úsměvem a ochotou Vám takřka plní přání, ještě než je vyslovíte :-) Hodně se snaží mluvit česky, nejsou otravní, ale slušní a milí. Pokoj, pokud označíte úklid naprosto v pořádku, z jídla si vybere každý / a to jsem myslím nejvíc mlsný člověk na světě.../ Delegát Mohamed Ali je profesionál na svém místě, jako bonus ještě vtipný :-) Při příjezdu se nás ujal ještě Michal, animátor, organizátor a sporťák v jednom. Super kluk, škoda, že v polovině týdne končilo jeho působení a vracel se do Čech. Vždy od rána usměvavý, slušný, každého pozdravil, zmapoval, co kdo potřebuje, poradil, zeptal se jak se máte, popřípadě byl k dispozici na jakékoli sportovní aktivity, když hostům chyběli parťáci. Nahradila ho Verča a my si řekly, že Blue Style nenechává nic náhodě a má šťastnou ruku, protože byla perfektní, stejně jako Michal! Ostatně všichni animátoři byli super /což není vážně běžné.../, nevtíravým způsobem hecovali lidi k aktivitě, informovali o večerních akcích, vždy pozdravili, poptali se jak se daří, atd...Nikdy se nevracíme na stejné místo, ale za mne - sem určitě ANO!!!

  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli miatara.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2016
Překladač Google

Dear guest

Thank you for choosing Jaz Solaya to spend your holiday.
My team and I would also like to thank you for your critical and valued feedback. You have provided us with great motivation in our strive to continuously improve the service we offer. Once again, thank you for your visit to our hotel, and for your feedback. We are looking forward to see you again.

Best regards
Ashraf El Sayed
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2016

Podesáté v Egyptě, popáté v Marsa, poprvé v Jaz Solaya a maximální spkojenost. Příjemná je blizkost od letiště. Celá zátoka Madinat Coraya je krásně vidět z letadla krátce před přistáním.
Velmi jsme oceňovali personál a služby tohoto hotelu - na nic nečekáte, Vaše přání je splněno téměř okamžitě. Usměvavý a vstřícný personál se stále ujišťuje, jestli je vše v pořádku a nic Vám nechybí. Bakšiš nikdo nevyžaduje.
Kuchyně na velmi dobré úrovni. Příjemné překvapení v podobě vynikajícího vina k obědu a večeři. Pestrá nabidka michaných nápojů.
Upravená pláž v prostorné zátoce, blízko od hotelového komplexu. Přímo na pláži stánky s občerstvením (pizza, hamburger, zákusky, wafle, popcorn, pivo, nealko, ..) docela pohodlné a osvěžující zároveň. Vstup do moře hodně pozvolný anebo po schůdkách (ne po žebříku) z mola. Obě varianty vyjdou časově nastejno.
Krásný reef po obou stranách zátoky je ohraničen lanem, takže jenom pozorujete z vymezeného prostoru. Ale zklamaní určitě nebudete.
Pochvalu si určitě zaslouží delegát Muhamed a sporťák Michal (dobrá volba BS).

Shrnuto: lze jen doporučit.

Tip ohledně pokoje: Pokoj 232 - klidný pokoj v 1.P ve "vzdálenější části" od jídelny (1, 5 min), výhled na sou...
  • Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli WhisKey67.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JazSolaya, Manager v zařízení Jaz Solaya, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2016
Překladač Google

Dear guest,
sunny greetings from Jaz Solaya. Thank you for choosing to stay at the Solaya and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.
Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Marsa Alam.
0.2 km daleko
Jaz Dar El Madina
Jaz Dar El Madina
Č. 1 z 68 – Marsa Alam
1 519 recenzí
0.6 km daleko
Steigenberger Coraya Beach
Steigenberger Coraya Beach
Č. 2 z 68 – Marsa Alam
3 565 recenzí
31.0 km daleko
Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
46.8 km daleko
Brayka Bay Reef Resort
Brayka Bay Reef Resort
Č. 7 z 68 – Marsa Alam
1 253 recenzí
0.4 km daleko
Jaz Samaya Resort
Jaz Samaya Resort
Č. 4 z 68 – Marsa Alam
487 recenzí
0.2 km daleko
Jaz Lamaya Resort
Jaz Lamaya Resort
Č. 6 z 68 – Marsa Alam
2 587 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Jaz Solaya? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Jaz Solaya

Adresa: Al Quseir Road, Marsa Alam, Egypt
Lokalita: Egypt > Rudé moře a Sinaj > Marsa Alam
Vybavení:
Bar/salon Pláž Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Restaurace Pokojová služba Lázně Bazén
Styl hotelu:
Lázeňský hotel v Marsa Alam č. 2
Luxusní hotel v Marsa Alam č. 3
Hotel na pláži v Marsa Alam č. 3
Romantický hotel v Marsa Alam č. 3
Rodinný hotel v Marsa Alam č. 10
Rozsah cen: 2 464 Kč–7 479 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Jaz Solaya 4*
Pokoje: 209
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Jaz Solaya. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sol y Mar Solaya Hotel Marsa Alam

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem