Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 902)
Filtrovat recenze
3 908 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 671
938
204
61
34
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 671
938
204
61
34
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
20253 908 recenzí
Recenzováno: 15. října 2017

V říjnu jsme navštíili hotel Jaz lamaya v Marsa Alam. Vše na tomto hotelu bylo vynikající, prostředí, ubytování, moře, šnorchlování, jídlo, pití, personál,aquapark, obchody, bary, programy, animátoři.....Jediná malinká výtka se týká číšníků, kteří velmi okatě roznášel a obsluhovali Němce, teprve potom Čechy.

Datum pobytu: říjen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Iva C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2017
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor,
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfill our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2017

V tomto hotelu jsme byli poprvé.Na Marsa Alam podruhé.Byli jsme celkově velmi spokojeni.Zátoka fajn jak pro děti ,tak pro vyznavače šnorchlování ,nutno přes molo/z tohoto hotelu opravdu kousek/Delegátka perfektní,Průvodci rovněž na dobré úrovni,přesto bych vypíchnul Mustafu ,který nás doprovázel do Luxoru,ten ostatní průvodce převyšoval ,pochvala...díky/Lehce by se dalo zapracovat na servisu v jídelně ,tam to občas obshluha nestíhá doprostírat a nádobí je často ušmudlané.
Animátorské večerní programy super.
Celkově velmi dobrý dojem a určitě budeme zvažovat tento hotel při další dovolené v Egyptě

Tip ohledně pokoje: měli jsme pokoj 1101 ,přízemí s terasou ,recepce kousek,bazen rovněž
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Kasparaci.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2017
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. srpna 2017

Hotel součástí komplexu Madinat Coraya, kde je celkem 5 hotelů v zátoce Marsa Umm Gerifat. Prostorné a čisté pokoje, pěkná zahrada a bazén. Služby nadstandardní, wifi v celém areálu zdarma. Velký výběr jídla a nápojů. All inclusive fungovalo od 9 do půlnoci. Obsluha taky velmi přívětivá. Jedinou nevýhodou je pláž u korálu. která se musí obejít přes mělčinu vlevo nebo přes šnrochlovací molo. Z mola je ale přístup do vody snadný - po schodech. Přímo u hotelu německé potápěčské centrum, které perfektně funguje a díky obrovskému množství potápěčů, které denně odbaví má i velmi pestrou nabídku lokalit.

Tip ohledně pokoje: Lepší výhledy jsou za příplatek, bezbariérové pokoje zde určitě jsou, hotel je určitě bezbariérový
Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representaive v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2017
Překladač Google

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor,
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to acheive your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. srpna 2017

Na tomto hotelu nás zaujala nejvíce kvalita a výběr stravy...vše opravdu výborné a tak bezvadné hovězí steaky jsme nejedli ani v ČR :-) ochotný a velice přátelský personál . Prostředí hotelu i pláže čisté, pečlivě udržované. Šnorchlování fajn, ale už jsme byli i na lepších místech. Pro nešnorchlující plavce nic moc...vstup do moře daleko od hotelu.

Datum pobytu: červen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
4  Poděkujte uživateli Dana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2017
Překladač Google

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor,
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to acheive your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. dubna 2017

Hotel je pouze několik minut cesty z letiště. Vynikající delegát z Blue Style, byl to Egypťan s perfektní češtinou. Staral se nejdříve o nás a až později nám nabídl možnosti různých zájezdů. Vybrali jsme si podmořský výlet ponorkou. Korálová zátoka má pozvolný písčitý přístup do moře a je tam možnost pozorování nádherného podmořského života. Servis a stravování v hotelu je vynikající.

Datum pobytu: leden 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Andrej H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
advisor201074, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. dubna 2017
Překladač Google

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.

We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze