Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 905)
Filtrovat recenze
3 906 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 669
938
204
61
34
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 669
938
204
61
34
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
17223 906 recenzí
Recenzováno: 18. května 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel Jaz Lamaya je nejhezčí hotel, který jsme v Egyptě navštívili. Jak prostředí, tak překrásné moře. Každý den plno rybiček, zahlednete také želvu či rejnoka. Strava také výborná. Ale nejlepší na hotelu byl animační tým, který se postaral o zábavu na dovolené jak se patří. Tento hotel všem vřele doporučuji.

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli patriciest.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Front Office Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. května 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. března 2018

V Jaz Lamaya se nám moc libilo. Resort je dobře vybavený, má nádherné zahrady, bazény i dostupná sportoviště. Personál je velice ochotný, úslužný, milý, ale nevtíravý. Nabídka v jídelně byla pestrá, chutnalo nám. Okolí je vhodné k procházkam, krásně se dá pozorovat západ í východ Slunce. Z mola je stále na co koukat. Jediné negativum je probíhající stavba v okolí, ale recepční nám ochotně vyměnil pokoj, když se nám nelíbil výhled, takže nám stavba nevadila. Velké pozitivum byla blízkost letiště, které ovšem vůbec nerušilo.

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Alena R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsme byli v líní ve stejném termínu,ubytování jsme dostali brzy ráno během chvíle,ale pro nás trochu zklamání,dostali jsme pokoj 1365 v posledním patře s výhledem na staveniště.Tahali jsme kocarek a vše dvě patra a ten výhled nebyl nic moc,myslela jsem si,ze když jsme tam po druhé,dostaneme hezci místo...Jinak vše v pořádku,úklid perfektní,číšníci a všechen personální velmi milý.Obcas na recepci byli brucouni,ale tam člověk moc nechodí.Jidlo bylo skvěle,jen nás překvapil velký odliv odpoledne more,ale koncem týdne bylo vody už více.Velice musím pochválit lékaře v resortu,byli jsme tam s tříletým synem a jeho přístup byl perfektní a chování naprosto profesionální!Velky dik,pomohl nám,nechtěl žádné peníze,vše řešil s pojišťovnou.Opravdu se tam nebojte jit s čímkoliv!Letos bylo v hotelu mnohem více lidi,zvláště Němců,měli prazdniny,ale i tak se to tam docela roztříšti a každý klidně místo najde.Pro děti je to tam opravdu ráj a vše udržované,doufam,ze budeme moci zase v budoucnu priject,ikdyz mě děsí,ze staví další pavilon hotelu a plaz má jen omezenou kapacitu a hlava na hlave na plazi postrádá to kouzlo...ikdyz je mi jasné,ze tu jde hlavne o peníze.Kazdopadne v Egyptě velmi slusny hotel a doporučim i přátelům.

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Hsmajda.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2017
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

Please allow us to Thank you for considering Jaz Lamaya for your stay for giving us the opportunity to serve your good self with the best of our hospitality.
We feel so fortunate to receive such great comments about all the services and facilities provided in our resort.
We hope that you will give us a chance in the near future to welcoming you with all the pleasures of Jaz Lamaya resort’s Management and Team.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. října 2017

V říjnu jsme navštíili hotel Jaz lamaya v Marsa Alam. Vše na tomto hotelu bylo vynikající, prostředí, ubytování, moře, šnorchlování, jídlo, pití, personál,aquapark, obchody, bary, programy, animátoři.....Jediná malinká výtka se týká číšníků, kteří velmi okatě roznášel a obsluhovali Němce, teprve potom Čechy.

Datum pobytu: říjen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Iva C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2017
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor,
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfill our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2017

V tomto hotelu jsme byli poprvé.Na Marsa Alam podruhé.Byli jsme celkově velmi spokojeni.Zátoka fajn jak pro děti ,tak pro vyznavače šnorchlování ,nutno přes molo/z tohoto hotelu opravdu kousek/Delegátka perfektní,Průvodci rovněž na dobré úrovni,přesto bych vypíchnul Mustafu ,který nás doprovázel do Luxoru,ten ostatní průvodce převyšoval ,pochvala...díky/Lehce by se dalo zapracovat na servisu v jídelně ,tam to občas obshluha nestíhá doprostírat a nádobí je často ušmudlané.
Animátorské večerní programy super.
Celkově velmi dobrý dojem a určitě budeme zvažovat tento hotel při další dovolené v Egyptě

Tip ohledně pokoje: měli jsme pokoj 1101 ,přízemí s terasou ,recepce kousek,bazen rovněž
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Kasparaci.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2017
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Ashraf Ayed
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze