Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 905)
Filtrovat recenze
3 906 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 669
938
204
61
34
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 669
938
204
61
34
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
14193 906 recenzí
Recenzováno: 4. července 2018 prostřednictvím mobilu

Na léto jsme si vybírali resorty v Marsa Alam, nejlepší z nich vyšel Jaz Lamaya. Servis na jedničku, pokoje a služby také, zaměstnanci úsměvaví a velmi přátelští, včetně animatorskych programů, velmi příjemné prostředí. Letěli jsme do Egypta poprvé a měli jsme jisté obavy z egyptskeho prostředí a bezpečnosti, ale Marsa Alam je prostor pečlivě střežen a opravdu se není čeho bát. Čisté pokoje i prostředí v resortu, jediné malé mínus, je velmi slabé připojeni WiFi, ale člověk si sem přeci přijel odpočinout od svého světa, takže je to vlastně plus! Určitě doporučujeme navštívit hotel a zúčastnit se možných výletů doporučených vaší agenturou. N + K

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Kryštof K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elsayed M, Guest Relations Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. července 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

Please allow us to Thank you for considering Jaz Lamaya for your stay for giving us the opportunity to serve your good self with the best of our hospitality.
We feel so fortunate to receive such great comments about all the services and facilities provided in our resort.
We hope that you will give us a chance in the near future to welcoming you with all the pleasures of Jaz Lamaya resort’s Management and Team.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. června 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel byl krásný. Dovolenou jsem si tady opravdu velice užila. Mají tady skvělý animační tým, který ma připravený parádní program na dopoledne, odpoledne a úžasnou večerní show. Jídlo mají výborné a pokoje jsou čisté a uklizené.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Denisa R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. června 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. června 2018 prostřednictvím mobilu

Hezký hotel, parádní animační tým, skvělé jídlo, krásné prostředí, pěkné pokoje restaurace a bary. Úžasná atmosféra a moc hezky připravené dopolední i odpolední aktivity s animátory. Doufame ze se brzy vratime a bude to tady stejne super.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Cruiser779756.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. června 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. května 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel Jaz Lamaya je nejhezčí hotel, který jsme v Egyptě navštívili. Jak prostředí, tak překrásné moře. Každý den plno rybiček, zahlednete také želvu či rejnoka. Strava také výborná. Ale nejlepší na hotelu byl animační tým, který se postaral o zábavu na dovolené jak se patří. Tento hotel všem vřele doporučuji.

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli patriciest.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Front Office Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. května 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. března 2018

V Jaz Lamaya se nám moc libilo. Resort je dobře vybavený, má nádherné zahrady, bazény i dostupná sportoviště. Personál je velice ochotný, úslužný, milý, ale nevtíravý. Nabídka v jídelně byla pestrá, chutnalo nám. Okolí je vhodné k procházkam, krásně se dá pozorovat západ í východ Slunce. Z mola je stále na co koukat. Jediné negativum je probíhající stavba v okolí, ale recepční nám ochotně vyměnil pokoj, když se nám nelíbil výhled, takže nám stavba nevadila. Velké pozitivum byla blízkost letiště, které ovšem vůbec nerušilo.

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Alena R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Management representative v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze