Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 909)
Filtrovat recenze
3 909 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 672
938
204
61
34
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 672
938
204
61
34
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
7123 909 recenzí
Recenzováno: 28. září 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel Jaz Lamaya nas velice mile překvapil a je to určitě hotel kde bych se chtěla vrátit. V hotelu vládne velice přátelská atmosféra doplněna o vstřícný a ochotný personál. Jídlo je výborné, velký výběr je samozřejmostí. Pokoj krásný, prostorný a vždy velice pečlivě uklizený. Pláž je prostorná a čistá. Korály a moře v zátoce nám naprosto vyhovovalo. Nejsme extra naroční šnorchlisté. Přístup jak z mola tak z pláže.
Za nás hotel určitě doporučujeme.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli kamilaplesova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elsayed M, Guest Relations Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. října 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for the amazing comments you mentioned on TripAdvisor.
With great pleasure, we aim to guarantee our valued guests a feeling of being home while away from home, and your comments have given us more satisfaction than what you have experienced during your stay here at Jaz Lamaya.
As such, we will strive to provide our guests even better hospitality service not only to meet but in order to surpass their expectations.
We wish to thank you for mentioning and appreciating our staff, and our customer service as they were all intended to provide you comfort and an enjoyable stay.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcoming in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2018

Jaz Lamaya je již 7. místo, které jsme v Egyptě navštívili. Hotel Lamaya vynikal perfektními službami a výborným jídlem.
Jídelníček rozmanitý a kvalitní. potraviny označené alergeny, spousta ovoce, výborné úpravy masa i příloh, skvělé moučníky.
Perfektní čistota a pořádek v resortu, přístupný a obětavý personál, bohaté animace.
Jediný problém bylo moře. Vstup z mola u hotelů Lamaya a Samaya, nebo pozvolný písečný z resortu Stengeberger. Podmínky pro šnorchlování však mizerné. Minimum ryb, mrtvé korály, navíc bóje čm od útesů.. Ve srovnání s jinými resorty v Marsa Alam bylo moře zatím nejhorší co jsem v Marsa Alam viděl..
Libor a Regina z Liberce

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli liborpotocky.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elsayed M, Guest Relations Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfill our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.
Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. srpna 2018

Dovolená v Egyptě, zvláště pak v letovisku Marsa Alam, je o sluníčku, šnorchlování, jídle a pohodě. Procházky po okolí, s výjimkou nejbližšího okolí hotelu, zde realizovat nelze. Přesto jsme byli maximálně spokojeni. Stručně - kvalitní strava (arabského stylu), pohodový a usměvavý personál, po prvotích problémech s ubytováním nakonec fajn pokoj, krásná a upravená zahrada v okolí bazénů, příjemné večerní programy, i pro děti fajn moře (zátoka s teplounkou vodou, kde se lze procházet a pozorovat ryby), pro milovníky potápění, či šnorchlování útes s nádherným podmořským světem a pro ty, co mají rádi adrenalin na tobogánech je k dispozici nedaleký aquapark (chůzí 5 minut od hotelu), který sice není bůhvíco, ale svému účelu poslouží. Zkrátka a dobře - pohodová dovolená, na níž jsme nenašli žádná negativa. Rozhodně si umíme představit návrat (až cestovky přestanou blbnout se zbytečně vysokými cenami:-)).

Datum pobytu: září 2017
1  Poděkujte uživateli Dalibor B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elsayed M, Guest Relations Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. srpna 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. srpna 2018

Servis výborný, strava opravdu all inclusive. Dostatek lehátek u bazénu, což bývá někdy problém. Moře hezké, spousta živočichů. Bohužel během našeho pobytu vstup omezen kvůli incidentu se žralokem. Jinak mohu doporučit.

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Alexandra V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Front Office Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. srpna 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. července 2018 prostřednictvím mobilu

Vše v tomto hotelu na perfektní úrovni. Ubytování v čistém a prostorném pokoji s výhledem na moře každý den perfektně uklizeno. Jídlo zatím nejlepší z našich návštěv Egypta - krevety, grilované maso, zákusky, saláty opravdu si každý vybere. Moře krásné sice kolikrát větší procházka, ale to si myslím, že to vůbec nevadí. Každý den odliv, ale jinak moře krásně čisté a hodně rybiček. Opravdu můžeme vřele doporučit a doufám, že jsme zde nebyli naposledy.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli janarV7130OG.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maged A, Front Office Manager v zařízení Jaz Lamaya Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2018
Překladač Google

Dear our valued guest,

Warm greetings from Jaz Lamaya,

On behalf of Jaz Lamaya resort’s Management and Team, please allow us to express our sincerest appreciation for your approach of sharing your experience with us through TripAdvisor.
We are glad to hear you fully enjoyed the experience in Jaz Lamaya and your comments with regards to the helpful attitude of our associates helped us to fulfil our ambitions. As our prime responsibility is to provide our guests a maximum level of quality in order to achieve your satisfaction.

Once again, thank you very much and we are looking forward to welcome you in the near future.

Thank You,
Wessam Zakaria
General Manager - Jaz Lamaya

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze