Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
63682 569 recenzí
Recenzováno: 6. února 2018

Hotel jsme vybrali na základě recenzí, ceny a pro svou bezva pozici - kousek od letiště v Marse čili asi 15km od Port Ghalib. Hotel nás nadchnul svým bezchybným provozem, za celou dobu jsme neměli s ničím problém, pokoj čistý, moderní. S jídlem jsme byli spokojení, avšak jsme horší strávníci - ani jeden nejíme ryby, takže nemůžeme posoudit vše. Na baru, na recepci, o pokoj, v jídelně - všude se o nás starali bezva skromní usměvavý lidé a i kdyby jsme měli s něčím potíže, určitě by o nás bylo bezva postaráno.

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Martina P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. února 2018

Milá Martino,

děkujeme Vám za sdílení Vašich zkušeností z dovolené prostřednictvím této recenze.

Jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo a strávili jste s námi více než příjemnou dovolenou.

Děkujeme za Vaše milá slova chvály.

Bude nám potěšením moci Vás opět přivítat v Magic Tulip Beach Resort.

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2018

Hned po příjezdu do hotelu a splnění formalit jsme dostali klíč od pokoje a po ubytování vyrazili na snídani. Restaurace po celou dobu pobytu bez problémů, vždy bylo z čeho vybírat, obsluha slušná. U bazénu i na pláži dostatek lehátek, pláž v létě určitě vhodná pro děti. Molo na hranu korálového útesu velmi dlouhé, ale procházka stála za to. Po celou dobu pobytu, krom jednoho dne, foukal jen mírný vítr, takže se dalo bezpečně šnorchlovat každý den. Rudé moře nezklamalo. Štědrý večer, hezká atmosféra.

Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 101danika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2018
Překladač Google

Dear 101danika,

Thank you for finding time to provide us your opinion.

We appreciate your kind comments regarding our staff and we are very happy to hear you had such a great experience with us.

We'll be more than happy to have you as our guest in the near future!

Kind regards,

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Stravili jsme zde 15 dni a byli jsme velmi spokojeni.Personal hotelu naprosto profesionalni a prijemny.Strava vyborna a velmi rozmanita.Dostatek ovoce,zeleniny,peciva a vseho ostatniho.Vybrat si musi snad kazdy.Vsude cisto,uklid bez problemu.Plaz cista,pisecna laguna vhodna i pro deti.Urcite se sem jeste vratime

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli teereeza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2017
Překladač Google

Dear teereeza,

Many thanks for your wonderful review regarding our hotel in Marsa Alam.

It is a pleasure to read that you had an excellent stay with us and that you especially liked our hard working and professional staff, which do really their very best for our guests.

We would love to welcome you back soon and remain with kind regards,

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2017

Hotel je starší,ale vyhovující,protože se tam jde člověk vlastně jenom vyspat.Personál jme učili usmívat se,někteří byli vstřícní,jiní trochu otrávení.Problémem hotelu je,že kapacita lehátek u bazénu i u moře nestačí pro návštěvníky,takže je boj o lehátka.Bylo tam dost německých turistů,se kterými jsme vycházeli v pohodě,s ruskými to nešlo,byli velmi agresivní a panovační.S dlouhým molem jsme se smířili již před dovolenou.Animátoři byli hrozní,i když se snažili,tak jim to nešlo.Byli většinou ruského původu.Denně stejný program a většině turistů vadil i stejný večerní program dětí po večeři.Jídlo bylo dobré,dalo se vybírat i z grilovaných.Večerní programy animátorů bohužel neuspěly.

Datum pobytu: červenec 2017
2  Poděkujte uživateli Ivana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 21. září 2017
Překladač Google

Dear Ivana B,

Thank you for taking time to write a review for our hotel.

We would like to let you know that are very delighted to hear that you enjoy your stay with us. Thank you also for your suggestions, which help us a lot to reach very higher standards.

Looking forward to welcome you in the near future.

Best regards,

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. července 2017

Lety tam a zpět nebyli nic úžasného ale to s hotelem a dovolenou jako takovou nemá moc společného. Hotel jako takový je vážně krásný. Pokoje jsou prostorné a jídlo má veliký výběr. Občas někteří z personálu neměli svůj den ale to se dá taky přejít, jsme všichni přece jen lidi. Byli jinak velice ochotní a milý. Starali se o hosty velice dobře. Molo je úžasné. Je zde krásný korál a díky molu je k němu super přistup. Během dne se v moři dá koupat pouze přes molo a to v půlce nebo až na konci kde je i korál. Moře totiž u pláže díky odlivu vyschne ale večer se opět naplní. Animační tým zde není nic moc a večerní program nás moc neuspokojil. Je to však jen náš pohled, jsme asi trochu náročnější v tomto ohledu protože zbytek klietů se očividně bavil.
Celkově sme si dovolenou v tomto hotelu vážně moc užili. Určitě stojí za návštěvu.

Tip ohledně pokoje: Měli jsme pokoj dvěma přistýlkami takže byl velice prostorný. Vybavení bylo dobré. Koupena byla fajn.
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Vašek Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. července 2017
Překladač Google

Dear Vašek Š,

Many thanks for your nice review here on TripAdvisor!

It was a real pleasure having you as our guests and we were delighted to read that you had a good holiday in our hotel.

Once again, we thank you for your feedback and would be highly delighted to have the possibility to welcome you back.

Best regards,

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze