Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
62672 569 recenzí
Recenzováno: 7. února 2018

Za nás nejlepší hotel. Po příjezdu do hotelu jsme ihned dostali pásky all inclusive, abychom mohli jít na snídani. Po té jsme do půl hodiny dostali karty od apartmánu. Pokoje krásné, čisté, každý den pečlivě uklizené a vždy s milým překvapením z ručníků.
Personál perfektní, od uklízečů po manažery se každý usmíval, zdravil, i bez bakšiše by se pro nás rozkrájeli.
Jídlo taky super. Denně grilování na terase, každý večer bylo jídlo s různou tématikou.
Byli jsme zde v září a natolik nás to nadchlo, že jsme se sem po dvou měsících vrátili zpět.
Letos plánujeme znovu.

Datum pobytu: listopad 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli petranemc0va.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2018

Milá Petro,

děkujeme Vám za ocenění našich služeb, jídla a personálu.

Těší nás, že se Vaše dovolená s námi maximálně vydařila.

Bylo nám radostí přivítat Vás v Magic Tulip Beach Resort a budeme se velice těšit na Vaši další návštěvu !

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. února 2018

Hotel jsme vybrali na základě recenzí, ceny a pro svou bezva pozici - kousek od letiště v Marse čili asi 15km od Port Ghalib. Hotel nás nadchnul svým bezchybným provozem, za celou dobu jsme neměli s ničím problém, pokoj čistý, moderní. S jídlem jsme byli spokojení, avšak jsme horší strávníci - ani jeden nejíme ryby, takže nemůžeme posoudit vše. Na baru, na recepci, o pokoj, v jídelně - všude se o nás starali bezva skromní usměvavý lidé a i kdyby jsme měli s něčím potíže, určitě by o nás bylo bezva postaráno.

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Martina P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. února 2018

Milá Martino,

děkujeme Vám za sdílení Vašich zkušeností z dovolené prostřednictvím této recenze.

Jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo a strávili jste s námi více než příjemnou dovolenou.

Děkujeme za Vaše milá slova chvály.

Bude nám potěšením moci Vás opět přivítat v Magic Tulip Beach Resort.

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2018

Hned po příjezdu do hotelu a splnění formalit jsme dostali klíč od pokoje a po ubytování vyrazili na snídani. Restaurace po celou dobu pobytu bez problémů, vždy bylo z čeho vybírat, obsluha slušná. U bazénu i na pláži dostatek lehátek, pláž v létě určitě vhodná pro děti. Molo na hranu korálového útesu velmi dlouhé, ale procházka stála za to. Po celou dobu pobytu, krom jednoho dne, foukal jen mírný vítr, takže se dalo bezpečně šnorchlovat každý den. Rudé moře nezklamalo. Štědrý večer, hezká atmosféra.

Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 101danika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2018
Překladač Google

Dear 101danika,

Thank you for finding time to provide us your opinion.

We appreciate your kind comments regarding our staff and we are very happy to hear you had such a great experience with us.

We'll be more than happy to have you as our guest in the near future!

Kind regards,

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Stravili jsme zde 15 dni a byli jsme velmi spokojeni.Personal hotelu naprosto profesionalni a prijemny.Strava vyborna a velmi rozmanita.Dostatek ovoce,zeleniny,peciva a vseho ostatniho.Vybrat si musi snad kazdy.Vsude cisto,uklid bez problemu.Plaz cista,pisecna laguna vhodna i pro deti.Urcite se sem jeste vratime

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli teereeza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2017
Překladač Google

Dear teereeza,

Many thanks for your wonderful review regarding our hotel in Marsa Alam.

It is a pleasure to read that you had an excellent stay with us and that you especially liked our hard working and professional staff, which do really their very best for our guests.

We would love to welcome you back soon and remain with kind regards,

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2017

Hotel je starší,ale vyhovující,protože se tam jde člověk vlastně jenom vyspat.Personál jme učili usmívat se,někteří byli vstřícní,jiní trochu otrávení.Problémem hotelu je,že kapacita lehátek u bazénu i u moře nestačí pro návštěvníky,takže je boj o lehátka.Bylo tam dost německých turistů,se kterými jsme vycházeli v pohodě,s ruskými to nešlo,byli velmi agresivní a panovační.S dlouhým molem jsme se smířili již před dovolenou.Animátoři byli hrozní,i když se snažili,tak jim to nešlo.Byli většinou ruského původu.Denně stejný program a většině turistů vadil i stejný večerní program dětí po večeři.Jídlo bylo dobré,dalo se vybírat i z grilovaných.Večerní programy animátorů bohužel neuspěly.

Datum pobytu: červenec 2017
2  Poděkujte uživateli Ivana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 21. září 2017
Překladač Google

Dear Ivana B,

Thank you for taking time to write a review for our hotel.

We would like to let you know that are very delighted to hear that you enjoy your stay with us. Thank you also for your suggestions, which help us a lot to reach very higher standards.

Looking forward to welcome you in the near future.

Best regards,

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze