Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
59642 569 recenzí
Recenzováno: 23. února 2018

Profesionální servis, vše čisté, naklizené, jídlo pecka, obsluha příjemná. Nikdo nechtěl nic do kapsy, jak jsme v těchto zemích někde zvyklí. Doporučuji všem !!! Už se těšíme s přítelkyní na další návštěvu :)

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli martin c.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2018

Milý Martine,

děkujeme že jste s námi sdílel Vaše pozitivní zážitky z dovolené v Magic Tulip Beach Resort prostřednictvím této recenze.

Velice nás těší, že se Vám dovolená u nás líbila a byli jste spokojeni se všemi našimi službami.

Děkujeme, že jste si vybrali právě náš resort pro strávení dovolené v Egyptě a těšíme se na Vaši další návštěvu !

S přátelskými pozdravy

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel je kousek od hotelu, tedy i kousek do přístavní městečka Port Ghalib. Ihned po příjezdu jsme dostali náramky a mohli jít na snídani. Po snídani nás hned ubytovali. Pokoje jsou trochu starší, ale to není problém, když člověk tam jen přespi. Jídlo bylo dobré, vždy bylo na výběr a nikdy jsme netrpěli hlady. Personál ochotný, nikoli vtiravy. Moře a pláž krása, jediné co bych vytkla je dost dlouhé molo, ale nám to nevadilo, procházka je to krásná. Krásné korálové útesy i podmořský svět. Na pláži je restaurace, tuším že od 10 do 12, a od 12:30 do 17 hodin, podávají zde pizzu, hranolky, hamburgery atd. Nám se tu hodně líbilo, a určitě se sem někdy vrátíme.

Datum pobytu: únor 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Lucie G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2018

Milá Lucie,

děkujeme za Vaše milá slova chvály, těší nás, že jste strávili v našem hotelu příjemný čas.

Jsme velice rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami, jídlem i bohatými možnostmi pro šnorchlování.

Děkujeme, že jste si vybrali Magic Tulip Beach Resort ke strávení vaší dovolené a budeme se velice těšit na Vaši další návštěvu !

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2018

skvela dovolena ve dvou, pohoda a relax, super plaz a potapeni na utesu, kousek od letiste, klid a samota, vyborne jidlo. opravdu dobra volba pokud hledate klid za rozumne penize. urcite pokud bych mohl, tak doporucim a rad se znovu vratim

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli jiripazdera.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2018

Milý Jiří,

děkujeme za sdílení Vašich zkušeností z dovolené v Magic Tulip Beach Resort.

Jsme velice rádi, že jste s námi strávili příjemný čas plný odpočinku, výborného jídla a perfektního potápění.

Děkujeme za doporučení našeho hotelu a doufáme,že nás opět brzy navštívíte!

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. února 2018

Za nás nejlepší hotel. Po příjezdu do hotelu jsme ihned dostali pásky all inclusive, abychom mohli jít na snídani. Po té jsme do půl hodiny dostali karty od apartmánu. Pokoje krásné, čisté, každý den pečlivě uklizené a vždy s milým překvapením z ručníků.
Personál perfektní, od uklízečů po manažery se každý usmíval, zdravil, i bez bakšiše by se pro nás rozkrájeli.
Jídlo taky super. Denně grilování na terase, každý večer bylo jídlo s různou tématikou.
Byli jsme zde v září a natolik nás to nadchlo, že jsme se sem po dvou měsících vrátili zpět.
Letos plánujeme znovu.

Datum pobytu: listopad 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli petranemc0va.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2018

Milá Petro,

děkujeme Vám za ocenění našich služeb, jídla a personálu.

Těší nás, že se Vaše dovolená s námi maximálně vydařila.

Bylo nám radostí přivítat Vás v Magic Tulip Beach Resort a budeme se velice těšit na Vaši další návštěvu !

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. února 2018

Hotel jsme vybrali na základě recenzí, ceny a pro svou bezva pozici - kousek od letiště v Marse čili asi 15km od Port Ghalib. Hotel nás nadchnul svým bezchybným provozem, za celou dobu jsme neměli s ničím problém, pokoj čistý, moderní. S jídlem jsme byli spokojení, avšak jsme horší strávníci - ani jeden nejíme ryby, takže nemůžeme posoudit vše. Na baru, na recepci, o pokoj, v jídelně - všude se o nás starali bezva skromní usměvavý lidé a i kdyby jsme měli s něčím potíže, určitě by o nás bylo bezva postaráno.

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Martina P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. února 2018

Milá Martino,

děkujeme Vám za sdílení Vašich zkušeností z dovolené prostřednictvím této recenze.

Jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo a strávili jste s námi více než příjemnou dovolenou.

Děkujeme za Vaše milá slova chvály.

Bude nám potěšením moci Vás opět přivítat v Magic Tulip Beach Resort.

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze