Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
57622 569 recenzí
Recenzováno: 14. března 2018

Skvělá dovolená, na kterou nikdy nezapomeneme<3

Hotel má velmi příjemnou přátelskou atmosféru, všichni jsou tam milí a usměvaví a v super náladě. Pokoje byly velmi prostorné, čisté, pán co nám uklízel nám každý den dělal překvapení z ručníků. Při příchodu k bazénu jsme dostaly osušky až na lehátko. Výhodou je, že je hotel přímo na pláži, moře průzračné a plné rybiček. Prostě ráj:)
Dcera si hodně užila bazénu, tobogánu a skluzavek. Super byl teplý bazén, občas jsem si připadala jako ve vaně:D Také navštívila několikrát Kids Club, nikdy do dětských klubů nechtěla, protože nerozumněla, takže opravdu úspěch. Myslím, že to bylo hlavně kvůli animátorce Kseniy, kterou zbožňuje. Každý večer si s ní nebo jinými animátorky užívala mini disco show. Děkujeme za super tanečky:)

Co se týče jídla, tak nám moc chutnalo, vždy byl bohatý výběr, na terase se grilovalo. Moje dcera miluje Vaše polévky:) Každý den jsme se těšily na zmrzlinu u bazénu, tak dobrou zmrzlinu jsem v Tunisku nebo Egyptě ještě nezažila. Číšníci se o nás starali s láskou a snažili se s námi prohodit pár slov.

Největší díky patří Vašim animátorům, kteří se snaží všechny zapojit do aktivit a zpříjemnit jim tak dovolenou. Pokud někdo nechce, tak ho nenutí. Já jsem se zapojovala hodně a ráda. Aquagym, jóga, zumba, dancing, darts, voleyball, boccia.. každý si vybere. Myslím, že lepší tým než Momo, Jamaica, Alex, Xsenia atd, jste si nemohli vybrat, jsou to velmi srdeční lidé, kteří dělají svou práci rádi, přirostli nám k srdci a nikdy na ně nezapomene:)

Na závěr tedy, ač je hotel starší a není luxusní, což by některým lidem mohlo vadit, všechno vynahrazuje úžasný personál, který pro Vás udělá i nemožné a úžasná atmosféra. My se k Vám určitě zase co nejdříve vrátíme:)

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Iva B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. března 2018

Milá Ivo,

děkujeme za Vaše slova chvály, která jsou tím nejlepším oceněním pro celý náš tým.

Jsme rádi, že jste s námi strávili více než příjemnou doovolenou a již teď se těšíme na Vaši další návštěvu.

Vřelé díky a brzy na viděnou

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. března 2018 prostřednictvím mobilu

Výběr vašeho hotelu byl jednoznačně srdeční záležitost, na první pohled jsem se zamilovala do Magického tulipánu a hlavně pro mě úžasné bylo vaše dlouhé molo. A pak bylo rozhodnuto pro mne a mojí sestru, maminku a naší tetu. Moje veliké obavy z Egypta jako takového při příjezdu na váš hotel úplně zmizely a já jsem se cítila jako v ráji. Pokoje byly pěkné, čisté každý den uklizené. Na pokoji každý den voda. Pan uklízeč nás pokaždý pozdravil ptal se jestli je všechno v pořádku. Co se jídla týče byl vždy veliký výběr, jídlo bylo chutné a obsluha vynikající a velmi přátelská. Cítili jsme se jako kdyby jsme byli vaše rodina. Večerní programy byly pěkné a moc se nám líbili. Když jsme přicházeli na pláž už se nás ujali chlapci z pláže jak jsme jim říkali připravili nám lehátko a zábrany proti větru a bylo to fajn. Trochu nám vadilo že nám zmizelo moře a objevilo se až odpoledne kdy už zase zacházelo pomalu sluníčko. Ale cestu do moře jsme si vždycky našli. Také jsme využívali bazény jeden teplý a jeden studený a v tom studeném se nám líbilo že jsme si mohli zaplavat do baru a dát si tam kafíčko přímo z vody. Na konci mola bylo pěkné potápění kde byl vidět veškerý mořský život a bylo to úžasné. Ještě musím pochválit když nás navštěvovali chlapci a nabízeli třeba masáže, kosmetiku, rybičky, papyrus, čaje a parfémy, tak byli velice milý a hlavně se snažili s námi mluvit česky a nebyl problém se domluvit. Velikou pochvalu si zaslouží animátoři, protože tak skvělý animátory kteří se snažili lidičky zapojit do všeho a také si s námi popovídat, jsem nezažila. Fakt to bylo moc fajn. Výlet do Luxoru byl velmi zajímavý, bylo zvláštní všechno vidět na vlastní oči a nejen v televizi. Podnikli jsme výlet Plavba na Nefertari lodi. Kde jsme mohli v podpalubí sledovat překrásný podmořský svět a měli jsme štěstí na želvy a dugonga. Večer jsme si dali výlet do přístavu Port Ghalib kde jsme si prohlídli přístav a zašli na nákupy do obchůdků. Celkově musím zhodnotit dovolenou a pobyt u vás za velice příjemný a ráda se k vám vrátím. Takže na shledanou v Magic Tulip Beach Resort. Vaše Kytina

Datum pobytu: únor 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Květoslava M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. března 2018

Milá Květo,

děkujeme za recenzi Vašeho pobytu v Magic Tulip Beach Resort.

Nesmírně nás těší Vaše milá slova na adresu našeho hotelu, jeho služeb a týmu.

Jsme rádi, že se Vám Vaše dovolená u nás líbila a doufáme, že nás opět brzy poctíte Vaší návštěvou.

Se srdečnými pozdravy
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. února 2018

Profesionální servis, vše čisté, naklizené, jídlo pecka, obsluha příjemná. Nikdo nechtěl nic do kapsy, jak jsme v těchto zemích někde zvyklí. Doporučuji všem !!! Už se těšíme s přítelkyní na další návštěvu :)

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli martin c.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2018

Milý Martine,

děkujeme že jste s námi sdílel Vaše pozitivní zážitky z dovolené v Magic Tulip Beach Resort prostřednictvím této recenze.

Velice nás těší, že se Vám dovolená u nás líbila a byli jste spokojeni se všemi našimi službami.

Děkujeme, že jste si vybrali právě náš resort pro strávení dovolené v Egyptě a těšíme se na Vaši další návštěvu !

S přátelskými pozdravy

Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel je kousek od hotelu, tedy i kousek do přístavní městečka Port Ghalib. Ihned po příjezdu jsme dostali náramky a mohli jít na snídani. Po snídani nás hned ubytovali. Pokoje jsou trochu starší, ale to není problém, když člověk tam jen přespi. Jídlo bylo dobré, vždy bylo na výběr a nikdy jsme netrpěli hlady. Personál ochotný, nikoli vtiravy. Moře a pláž krása, jediné co bych vytkla je dost dlouhé molo, ale nám to nevadilo, procházka je to krásná. Krásné korálové útesy i podmořský svět. Na pláži je restaurace, tuším že od 10 do 12, a od 12:30 do 17 hodin, podávají zde pizzu, hranolky, hamburgery atd. Nám se tu hodně líbilo, a určitě se sem někdy vrátíme.

Datum pobytu: únor 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Lucie G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2018

Milá Lucie,

děkujeme za Vaše milá slova chvály, těší nás, že jste strávili v našem hotelu příjemný čas.

Jsme velice rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami, jídlem i bohatými možnostmi pro šnorchlování.

Děkujeme, že jste si vybrali Magic Tulip Beach Resort ke strávení vaší dovolené a budeme se velice těšit na Vaši další návštěvu !

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2018

skvela dovolena ve dvou, pohoda a relax, super plaz a potapeni na utesu, kousek od letiste, klid a samota, vyborne jidlo. opravdu dobra volba pokud hledate klid za rozumne penize. urcite pokud bych mohl, tak doporucim a rad se znovu vratim

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli jiripazdera.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2018

Milý Jiří,

děkujeme za sdílení Vašich zkušeností z dovolené v Magic Tulip Beach Resort.

Jsme velice rádi, že jste s námi strávili příjemný čas plný odpočinku, výborného jídla a perfektního potápění.

Děkujeme za doporučení našeho hotelu a doufáme,že nás opět brzy navštívíte!

S pozdravem

Mr. Sameh Elsharkawy General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze