Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
43482 569 recenzí
Recenzováno: 26. června 2018

Hned při příjezdu nám odnesli zavazadla až na pokoj.
Úklidová služba přišla každý den a je velice příjemná.
Velký výběr z jídla i pití a každý den něco jiného.
Koupání v bazénu i moři dobré, bazén byl čistý.
Každý den tým animátorů vybíral aktivity pro děti i dospělé, aqua gym, volleyball, yoga... Každý večer vystoupení pro děti, a později i pro dospělé. Zájezd jsme si užili a doporučujeme.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Filip K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. června 2018

Mily Filipe,

dekujeme za Vasi recenzi, ktera nas pozitivnimi komentari na adresu naseho hotelu velmi potesila.

Jsme moc radi, ze Vam chutnala nase kuchyne a uzivali jste si s rodinou take nas bohaty animacni program.

Budeme se tesit opet priste na videnou v Marsa Alam.

Srdecne zdravi
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. června 2018

Dovolená se nám moc líbila, nejvíce teda zábava pro děti v podobě animátorů. Každý večer pestrý program. I co se týče čistoty, velká spokojenost - pokoje, okolí bazénu a pláže, restaurace. Jídlo dobrý velký výběr i pro děti. Tento hotel doporučuji.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jan P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. června 2018

Mily Jane,

dekujeme za vsechny Vase pochvalne komentare a doporuceni naseho hotelu.

Jsme radi, ze jste s nami mohli stravit krasnou dovolenou a uprimne doufame, ze si Vasi dobrou zkusenost s nami budete chtit brzy zopakovat. Tesime se na Vas priste!

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. června 2018

Hotel super..animátory super.celkově moc dobry,ciste pokoje.pro děti naprosto skvěle!jídlo chutné ale poměrně malý výber,ale to je asi otazka náročnosti.Pláž čistá,lehátka vzdy uklizena.Ručníky zdarma.plazovy bar i s občerstvením.krásná dovolená.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Adam B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Mila Adame,

dekujeme za Vasi skvelou recenzi, ktera velice potesila cely nas tym. Jsme velmi radi, ze jste byli spokojeni s nasimi sluzbami a Vase rodina stravila v nasem hotelu krasnou a prijemnou dovolenou.

Tesime se, ze nas v budoucnu opet navstivite.

S pratelskym pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. června 2018

K hotelu nemam pripominky - pekne rodinne prostredi, prijemny personal. Za velkou vyhodu povazuji vzdalenost od letiste, tedy neco kolem 20 km. Plaz pisecna, prijemna, kousek pred hotelem. Jidlo uchazejici.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Bára J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2018

Mila Báro,

dekujeme za Vas cas venovany teto recenzi. Jsme moc radi, ze jste spokojeni s nasimi sluzbami a doufame, ze jste s nami stravili krasnou dovolenou a odvezli si mnoho prijemnych prazdninovych vzpominek z Marsa Alam.

Budeme radi, pokud se pro nas hotel rozhodnete i pro Vasi pristi dovolenou.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. června 2018

Dovolenou v Egyptě doporučuji, hotel je super, skvělý animatori, personální ochotný- kdykoli byl nějaký problém s ochotou nám ho pomohli vyřešit. Jídlo netřeba komentovat každý si vybere dle jeho chuti. Krásná piscita pláž krasne more.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Kristýnka D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2018

Mila Kristynko,

velmi nas tesi, ze jste stravila v nasem hotelu prijemnou dovolenou a dokonce jednu z Vasich nejlepsich. Dekujeme za Vasi pochvalu nasemu personalu a za tuto recenzi. Vas nazor je pro nas velmi dulezity a radi se o spokojenost nasich hostu starame.

Doufame, ze si Magic Tulip Beach Resort vyberete i ke straveni Vasi dalsi dovolene, bude nam velkou cti.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze