Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
37422 569 recenzí
Recenzováno: 6. července 2018

Byly jsme v tomto hotelu spolu s kamarádkou po dobu 10 dní. Nejvíce se nám na celé dovolené líbilo místní moře, dobré jídlo a opravdu příjemný a profesionální přístup personálu. Animační program je dle našeho názoru hezky zařízen. Večerní programy, a celkově programy jako takové byly velmi pestré.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Adéla E.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. července 2018

Milá Adélo,

velmi nás těší, že jste si dovolenou užili se vším, co ke správné dovolené patří a ocenili také naši výbornou kuchyni, přátelský personál a pestrý program našeho animačního týmu.

Pozitivní komentáře jako Vaše nás motivují a vždy příjemně potěší celý náš tým.

Děkujeme že jste byli našimi hosty a budeme se těšit na viděnou příště při některé z Vašich dalších dovolených.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. července 2018

Hotel je umisteny v prijemne krajine. Pokoj je vybaveny klimatizaci, televizi. Pokoje byli pripravene podle potreby a podle poctu hostu. Prvni den jsme dostali kartu od pokoje bez cekani a mohli jsme ihned na snidani.

Tip ohledně pokoje: Kazdy pokoj ma vyhled na more a je vybaveny balkonem.
Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Lukáš Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018

Milý Lukáši,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Velice nás těší, že jste strávili krásnou dovolenou v našem hotelu a byli spokojení se všemi našimi službami.

Rádi Vás v budoucnu opět přivítáme.

S pozdravem z Marsa Alam
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. června 2018

Vše v naprostém pořádku. Okolí hotelu příjemné, pláž udržována a čistá.
Pokoje uklízeny každý den, voda pravidelně doplňována.
Strava za 1, žádný stereotyp.
Největší poděkování patří animátorum. Skvělé se starají o to, aby jste se ani chvilku nenudili. Spousta denních aktivit(sipky, yoga, vodni cvičení, zumba atd.
Bohaté večerní programy jak pro děti, tak pro dospělé.
Skvělá dovolená. Díky!

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli All B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2018

Milá / milý All B,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení pobytu v Magic Tulip Beach Resort.

Jsme velmi rádi, že naše služby přispěly k Vaší příjemně strávené dovolené a ocenili jste také naši výbornou kuchyni. Vaši pochvalu našemu animačnímu týmu rádi předáme.
Těší nás, že jste si Vaši dovolenou užili se vším, co ke správnému odpočinku patří a budeme se těšit opět příště na viděnou.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. června 2018

Hotel se mi velmi líbil ale především jsem byl hrozne rad že jsem se poznal s místními animátory především s mužskou částí jsou to lide na spravnem miste a mam v planu si s nimi udržet v kontaktu.
Jídlo a pití bylo bez problémů.
Doporučuji hotel navštívit.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Adam R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2018

Milý Adame,

děkujeme za Vaši recenzi, která velmi potěšila celý náš tým, který se postaral o Vaší krásně strávenou dovolenou.

Ceníme si Vašeho doporučení a doufáme, že se pro náš hotel rozhodnete i ke strávení dalšího pobytu v Marsa Alam.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. června 2018

Dovolenou muzu ve všech směrech označit jako povedenou a velmi vydarenou. Absolutní spokojenost s celým personálem hotelu. Jídlo v restauraci i na grilu na výbornou. Úklid pokojů a celého areálů bez problému. Největší nadšeni je však z animacniho týmu, opravdu super baviči. Tento hotel vřele doporučuji.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jiří M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2018

Milý Jiří,

jsme opravdu rádi, že se Vaše dovolená v Magic Tulip Beach Resort vydařila ve všech směrech a obdrželi jsme od Vás tak milé pochvaly.

Děkujeme za to, že jste byli našimi hosty i za to, že náš hotel doporučujete ostatním návštěvníkům.

Doufáme, že Vás opět brzy uvidíme !

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze