Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
34392 569 recenzí
Recenzováno: 20. července 2018 prostřednictvím mobilu

Jsme tu dva dny a vše je naprosto super, jídlo dobré, pláž blízko, program super animátory jsou super :] mohu jen doporučit :] moře teplé servis dostačující všichni jsou milí, mizo je nerozbitný. Bazén je čistý ...

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Jakub C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018

Milý Jakube,

děkujeme za Váš čas věnovaný této recenzi a všechny pochvalné komentáře, které jste udělil našemu týmu.

Těší nás Vaše spokojenost a hlavne to, že s námi trávíte krásnou a ničím nerušenou dovolenou.

Děkujeme, že jste našimi hosty, rádi Vás přivítáme i příště.

S přátelským pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018 prostřednictvím mobilu

Animátoři luxus, jídlo parádní, nabízené výlety skvělé, obsluha parádní
Doporučuji. V tomto hotelu se nám velice líbilo, denně nový program
, výlety za delfíny, čtyřkolky, nákupy ve městě, kuchyně výborná

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli miroslavk393.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Milý Miroslave,

předem bychom Vám rádi poděkovali za Vaše skvělé ohodnocení našeho resortu.

Jsme velmi rádi, že jste s námi prozili příjemnou a aktivně strávenou dovolenou a byli jste také spokojeni s širokou a chutnou nabídkou naší kuchyně. Budeme se těšit opět na viděnou v Marsa Alam !

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu se nám velice líbí. Parádní dovolená. Každý večer program. Animátoři vymýšlejí stále program. Když byl problém rychle vše vyřešili. V okolí nabízejí spoustu hezkých výletů, např čtyřkolky, nákupy apod. Hotel mohu doporučit.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli grepfruitek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Vážený hoste,

srdečně děkujeme za tak milou a pozitivní zpětnou vazbu z Vašeho nedávného pobytu v Magic Tulip Beach Resort.

Jsme rádi, že se Vám na dovolené u nás líbilo, náš personál vždy rychle a snadno vyřešil každý Váš požadavek a měli jste možnost také poznat okolí prostřednictvím pěkných výletů. Budeme rádi, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.

S přátelskými pozdravy
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. července 2018

Byly jsme v tomto hotelu spolu s kamarádkou po dobu 10 dní. Nejvíce se nám na celé dovolené líbilo místní moře, dobré jídlo a opravdu příjemný a profesionální přístup personálu. Animační program je dle našeho názoru hezky zařízen. Večerní programy, a celkově programy jako takové byly velmi pestré.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Adéla E.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. července 2018

Milá Adélo,

velmi nás těší, že jste si dovolenou užili se vším, co ke správné dovolené patří a ocenili také naši výbornou kuchyni, přátelský personál a pestrý program našeho animačního týmu.

Pozitivní komentáře jako Vaše nás motivují a vždy příjemně potěší celý náš tým.

Děkujeme že jste byli našimi hosty a budeme se těšit na viděnou příště při některé z Vašich dalších dovolených.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. července 2018

Hotel je umisteny v prijemne krajine. Pokoj je vybaveny klimatizaci, televizi. Pokoje byli pripravene podle potreby a podle poctu hostu. Prvni den jsme dostali kartu od pokoje bez cekani a mohli jsme ihned na snidani.

Tip ohledně pokoje: Kazdy pokoj ma vyhled na more a je vybaveny balkonem.
Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Lukáš Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018

Milý Lukáši,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Velice nás těší, že jste strávili krásnou dovolenou v našem hotelu a byli spokojení se všemi našimi službami.

Rádi Vás v budoucnu opět přivítáme.

S pozdravem z Marsa Alam
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze