Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
32372 569 recenzí
Recenzováno: 20. července 2018

Jsou tu úžasní animátoři a moře je úžasné čisté je tu krásné šnorchlování, občerstvení přímo v bazénu, úžasné jídlo moc doporučuji jet z rodinou a přáteli. Mi jsme strašně spokojení a děti hsi to tady užívají

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018

Vážený Petře,

děkujeme, že jste si ukrojil kousek svého dovolenkového času, a informoval nás o Vás dobré zkušenosti z pobytu v hotelu Magic Tulip Beach Resort.

Velmi nás těší, že jste spokojen se všemi našimi službami a užíváte si krásnou dovolenou.

Budeme rádi, pokud se stanete našimi pravidelnými hosty.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. července 2018 prostřednictvím mobilu

Zatím jsme tu dva dny a vše je naprosto úžasné. Animátoři jsou skvělí, snaží se mluvit česky a stále se nám věnují, hlavně dětem. Jídlo je rozmanité a výborné. Hotelové pokoje dobře vybavené a stále uklizené. Všichni jsou moc vstřícní. Pláž čistá a blízko od hotelových pokojů. Je tu krásně. Tuhle dovolenou mužů doporučit!

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Zuzana H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018

Milá Zuzano,

děkujeme, že jste nás informovala o Vaší příjemné trávené dovolené již během svého pobytu.

Jsme opravdu rádi, že jste spokojeni se všemi našimi službami, zábavou i výborným jídlem.

Vážíme si Vašeho doporučení a přejeme Vám krásný zbytek dovolené.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. července 2018 prostřednictvím mobilu

Jsme tu dva dny a vše je naprosto super, jídlo dobré, pláž blízko, program super animátory jsou super :] mohu jen doporučit :] moře teplé servis dostačující všichni jsou milí, mizo je nerozbitný. Bazén je čistý ...

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Jakub C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018

Milý Jakube,

děkujeme za Váš čas věnovaný této recenzi a všechny pochvalné komentáře, které jste udělil našemu týmu.

Těší nás Vaše spokojenost a hlavne to, že s námi trávíte krásnou a ničím nerušenou dovolenou.

Děkujeme, že jste našimi hosty, rádi Vás přivítáme i příště.

S přátelským pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018 prostřednictvím mobilu

Animátoři luxus, jídlo parádní, nabízené výlety skvělé, obsluha parádní
Doporučuji. V tomto hotelu se nám velice líbilo, denně nový program
, výlety za delfíny, čtyřkolky, nákupy ve městě, kuchyně výborná

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli miroslavk393.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Milý Miroslave,

předem bychom Vám rádi poděkovali za Vaše skvělé ohodnocení našeho resortu.

Jsme velmi rádi, že jste s námi prozili příjemnou a aktivně strávenou dovolenou a byli jste také spokojeni s širokou a chutnou nabídkou naší kuchyně. Budeme se těšit opět na viděnou v Marsa Alam !

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu se nám velice líbí. Parádní dovolená. Každý večer program. Animátoři vymýšlejí stále program. Když byl problém rychle vše vyřešili. V okolí nabízejí spoustu hezkých výletů, např čtyřkolky, nákupy apod. Hotel mohu doporučit.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli grepfruitek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Vážený hoste,

srdečně děkujeme za tak milou a pozitivní zpětnou vazbu z Vašeho nedávného pobytu v Magic Tulip Beach Resort.

Jsme rádi, že se Vám na dovolené u nás líbilo, náš personál vždy rychle a snadno vyřešil každý Váš požadavek a měli jste možnost také poznat okolí prostřednictvím pěkných výletů. Budeme rádi, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.

S přátelskými pozdravy
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze