Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
22272 569 recenzí
Recenzováno: 26. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V Egypte jsme byli poprve. Hotel byl starsiho data ale cisty a vse na spickove urovni. Bazenovy personal byl velmi vstricny. Pochvalit musim animatory kteri se cely den staralio nasi zabavu. Jidla dost a velmi chutne.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Mario M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. srpna 2018

Milý Mario,

děkujeme, že jste si pro Vaši první dovolenou v Egyptě vybral právě náš resort a věnoval nám Vaši pozitivní zpětnou vazbu.

Velice nás těší, že jste Vaší dovolenou strávil prijemně a ocenil služby celého našeho týmu.

Těšíme se na Vaši další návštěvu

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V tomto resortu jsme byli v celku spokojeni . Ubytovani splnilo vse co na dovolene v teto zemi potrebujete. Jidlo i obcerstveni bylo bohate a kazdy si vybral dle sve chuti. Jedine co bych vytkl je dlouhe molo k pristupu do more. Zabava zde byla na jednicku a zdejsi animatori vyborne odvedli svou praci a po celou dobu nasi dovolene se starali o nas volny cas vice nez uspokojive,

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli David Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2018

Mily Davide,

dekujeme za Vas cas venovany teto recenzi. Jsme radi, ze jste byl spokojen s nasimi sluzbami, jidlem i zabavou.

Uprimne doufame, ze jste si i pres delku mola uzil krasne snorchlovani, ktere nas bohaty koralovy utes nabizi a bude nam velkym potesenim privitat Vas jako nase hosty opet v budoucnu.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Co se týče hotelu je to tu moc pěkné. Jsou tu 2 bazény s tím že jeden je pro děti. Dále tu jsou různé tobogány a klouzacky, takže pro děti ideální. Moře je krásné. Mnoho korálů, rybiček, želv a rejnoku akorát vstup do moře je přes molo které je dlouhé. Jinak je to tu pěkně.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Lenka D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. srpna 2018

Milá Lenko,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení, jsme velmi rádi, že si dovolenou v našem resortu užíváte.

Přejeme Vám krásný zbytek bezstarostné dovolené a upřímně doufáme, že se stanete našimi pravidelnými hosty.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2018

V tomto hotelu jsme byli velice spokojeni, byli jsme zde v dubnu 2018 s přítelem, takže zde nebylo moc hostů. Všichni zaměstnanci byli moc milí, až na barmana u bazénu, ten byl šíleně nepříjemný. Animátoři taktéž fajn, ale někdy to opravdu přeháněli a mermomocně Vás museli dostat na některou z aktivit. Procházka na molo opravdu stojí za to, protože na konci mola jsou nádherné korálové útesy, ob den k nám připlavali delfíni a želvy. Strava každý den poměrně stejná, ale dobrá. Pokoje jsou celkem prostorné a čisté. Shodou okolností jsme se byli podívat ve vedlejším hotelu, který se jmenuje Royal Tulip Beach a ten nás naprosto nadchnul. Večerní programy se s programy v Magic Tulip Beach absolutně nedali srovnávat, celkově vše tam bylo na mnohem vyšší úrovni a pláž byla pro tyto dva hotely společná, takže bych spíše volila Royal. Celkově jsme byli ale moc spokojeni.

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli petiik12.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018

Milá Peti,

děkujeme že jste s námi sdílela Vaše zkušenosti v pobytu v Magic Tulip Beach Resort.

Rádi slyšíme, že Vaše dovolená s námi byla příjemná, byli jste spokojeni s našimi službami a užívali jste krásné šnorchlování podél zdejších korálů.

Oceňujeme i Vaše připomínky, které jsou pro nás hodnotným prostředkem ke zlepšování kvality všeho, co náš resort nabízí.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Já nemohu napsat, ze mi na dovolené v tomto hotelu nic nechybělo. Služby v poradku, obsluha uspokojiva, kuchyně výborná. Ale za cely týden pobytu se nám nepovedlo získat lehátka ani u bazénu, ani na plazi. Hodně mě to mrzí. Cely rok jsem se těšila na relax. Když se v hotelu dořeší tato otázka, tak nebude mít chybu.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Markéta K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018

Milá Markéto,

děkujeme za Váš čas věnovaný hodnocení našeho resortu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s našimi službami a také výbornou kuchyni.

Velice nás mrzí, že Vaši dovolenou znepříjemnil nedostatek lehátek, velmi rádi bychom tento malý problém vyřešili pokud bychom byli
o něm informováni.
Celý náš tým je vždy připraven naslouchat Vašim připomínkám a najít rychlé a snadné řešení.

Děkujeme ještě jednou za Vaši zpětnou vazbu a za to, že jste byli našimi hosty. Rádi Vás přivítáme opět v budoucnu.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze