Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 569)
Filtrovat recenze
2 569 výsledků
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
885
1 136
335
119
94
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
19242 569 recenzí
Recenzováno: 1. září 2018 prostřednictvím mobilu

Ještě jsem ani neodjela a už se s vámi musím podělit o své dojmy z dovolené strávené v tomto hotelu. Ubytování je v prostorných, hezky zařízených, čistých pokojích, které jsou denně uklízeny. Co se týče jídla je z čeho vybírat. Každý večer je kuchyně zaměřená na jiné téma. Animátoři pracují od rána do večera, opravdu intenzivně se věnují všem hostům hotelu to stejné platí i o barmanech. Panuje zde příjemná atmosféra. Všichni zaměstnanci hotelu jsou velmi milí a ochotní kdykoliv poradit a pomoci. Ráda jsem zde strávila dovolenou. Hotel můžu vřele doporučit.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Dája M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. září 2018

Mila Dajo,

dekujeme za Vas cas venovany teto recenzi, velmi nas tesi, ze jste spokojena s ubytovanim, stravou i nasim bohatym animacnim programem. Jsme moc radi, ze vsechny nase sluzby i prijemna atmosfera prispely k Vasi pekne stravene dovolene v Magic Tulip Beach Resort.

Cenime si Vaseho doporuceni a doufame, ze nas opet brzy navstivite.

S pratelskym pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Naprosto úžasný hotel. Vždy se rádi vracíme.. už téměř 10 let. Hotel je krasny, čistý, personál milý, usměvavý, animační program zábavný. Máme sebou malé dítě a dětské minidisco jo velmi baví. Jídlo je vynikající. Slušný výběr.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli tweetyprousek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2018

Mila/y tweetyprousek,

radi bychom Vam podekovali za Vase skvele hodnoceni a mila slova na adresu naseho tymu.

Jsme opravdu pocteni, ze jste nasimi pravidelnymi hosty a doufame, ze tomu bude tak i nadale.

Tesime se na Vasi dalsi navstevu Marsa Alam.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Tento resort naplnil naše očekávání. Příjemný, ochotný personál.Vse bylo v naprostém pořádku. Vybavení, ubytování i stravování odpovídá čtyřhvězdičkovému standardu. Animační tým je parta skvělých lidí, kteří se stále usmívají a mají příjemné vystupování.Potesilo nás, že jsme zde potkali i českou animátorku Ivu, se kterou bylo příjemné plnit cely den aktivity a animátora Momo, na kterého byla radost se celý den dívat. Určitě se sem vrátíme.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Dominika C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2018

Milá Dominiko,

děkujeme za Vaši recenzi a pochvalné komentáře, které jste věnovala našemu personálu.

Jsme rádi, že jste byla spokojená se všemi našimi službami a mohla tak strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou v Marsa Alam.

Budeme se velmi těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V Egypte jsme byli poprve. Hotel byl starsiho data ale cisty a vse na spickove urovni. Bazenovy personal byl velmi vstricny. Pochvalit musim animatory kteri se cely den staralio nasi zabavu. Jidla dost a velmi chutne.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Mario M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. srpna 2018

Milý Mario,

děkujeme, že jste si pro Vaši první dovolenou v Egyptě vybral právě náš resort a věnoval nám Vaši pozitivní zpětnou vazbu.

Velice nás těší, že jste Vaší dovolenou strávil prijemně a ocenil služby celého našeho týmu.

Těšíme se na Vaši další návštěvu

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V tomto resortu jsme byli v celku spokojeni . Ubytovani splnilo vse co na dovolene v teto zemi potrebujete. Jidlo i obcerstveni bylo bohate a kazdy si vybral dle sve chuti. Jedine co bych vytkl je dlouhe molo k pristupu do more. Zabava zde byla na jednicku a zdejsi animatori vyborne odvedli svou praci a po celou dobu nasi dovolene se starali o nas volny cas vice nez uspokojive,

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli David Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Magic Tulip Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2018

Mily Davide,

dekujeme za Vas cas venovany teto recenzi. Jsme radi, ze jste byl spokojen s nasimi sluzbami, jidlem i zabavou.

Uprimne doufame, ze jste si i pres delku mola uzil krasne snorchlovani, ktere nas bohaty koralovy utes nabizi a bude nam velkym potesenim privitat Vas jako nase hosty opet v budoucnu.

S pozdravem
Mr. Sameh Elsharkawy
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze