Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2025354 recenzí
Recenzováno: 1. září 2017

Určitě tento hotel doporučuji, byla to nádherná dovolená. Velmi příjemný a luxusní resort. Skvělé ubytování, příjemný personál, výborné jídlo. Služby místního delegáta a lidí na recepci byly perfektní. Animační programy i večeře, každý den jinak zaměřené. Hotel je především vhodný pro rodiny s dětmi. Personál je zvyklý na "bakšiš" , takže doporučuji mít stále u sebe nějaký ten dolar. Určitě se rádi vrátíme.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Romana F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 6. září 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy that you had a nice holiday with us.
Thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us to further expand our services and to improve them permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly pass on to our team and hope that we remain just as active and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be very pleased to see you soon.
Best regards
Hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. července 2017

Super dovolená ,veliká spokojenost, děti byly úplně nadšené, personál vynikající, jídlo moc dobré , moře nádherné a počasíčko no přece luxusní.
Všem bych doporučila tento hotel a pro děti to je ráj na zemi.

Tip ohledně pokoje: „Rohová apartmá jsou prostorná a slunná.“
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Trmina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. července 2017

Krásný hotel, s velice ochotným personálem a téměř vším co si vymyslíte. Každý večer tematické večeře, animační programy. všude vše uklizeno. Poměrně modeční aquapark přímo v areálu.
V moři všude korálový útes, ve kterém byl kus odstřelen aby vznikla laguna na koupání. pro šnorchlování přes molo za útas (úžasné co vše je tam vidět, někteří živočichové i nebezpeční. co je k vidění a co nedráždit je na ceduli před vstupem).

Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Raharachtej.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. července 2017 prostřednictvím mobilu

Byli jsme na 11dní v hotelu.Moc krásná dovolená s rodinou.Nádherný podmořský svět,šnorchlování s mola,krása.Bývá dost větrno,takže se s poloviny dovolené červená vlajka takže nebylo možné šnorchlovat,ale když zmizela okamžitě do moře super.Viděli jsme jednou i mořskou želvu.Za tema je mozné si u delegata domluvit snorchlovaci výlet za poplatek.My jsme jeli na vylet do Port Galibu na ponorku s prosklenym dnem krasny vylet pro rodinu 40km od resortu pomorsky svet bomba.Jinak je v Marsalamu vetrno,ale je to prijemne zvlast kdyz se nekdo rad opaluje je to snesitelnejsi to horko.Aqua park nema chybu super funguje od 10 do 17h Hromada bazenu a skluzavek s dohledem na kazde skluzavce,aby byl poradek na skluzavkach a bezpecnost pro deti i dospeli super.Personal v pohode prijemny co potrebujete sezenou.Hlavne davat baksis pokojskymu jinak se stane ze pokoj s uklidem odflakne davali jsme ob den 2 dolary a stacilo lednicka s vodou doplnena a jinak barely s pitnou vodou v rezortu k dispozici.Hlavne nepouzivat jejich vodu a necistit si ani zuby jen balenou jinak si muzete jit do mistni lekarny pro antinol mistni antibiotika jako mi za 10 dolaru pro dva to stacilo na 4 dni a byl klid.Mala bohuzel taky 3 roky te jsme museli koupit diax sirup s bananovou prichuti a byl taky klid.Mala to chtela i kdyz to nepotrebovala,ale to uz jsme stopli.Taky 10 dolaru.+ Jsme k tomu pouzivali smectu,aby nebyl hydrant.,ale samotna nepomuze.Jinak resort rozlehli,zadny prelidneni i v sezone nebylo u bazenu i u more jsme si vzdycky nasli nejake lehatko zadna hlava na hlave.Pokoje starsi ale funkcni nabytek,ale to jsme neresili.Jidlo vyborny az na ryby ty byli prekorenene,nedochucene kosti miliarda.Jinak dorty a sladke pecivo bomba super.Idealni pro rodiny s detma.Odpolende obedy v hlavni restauraci i na plazi ,na plazi vetsi vyber jidla hranolky i pizza a jine.Vecere v hlavni restauraci i venku pred restauraci pekny.Hlavne zadny komari a mouchy minimalne,vosy zadny otravny hmyz.Doporucuji vsem.Akorat trosku sklamani na plazi mala laguna umele vytvorena na koupani takze plynuli vstup s plaze do more neni to jen z mola.Ale pro deti to staci jsou v lagune i nejake rybky.Ale jinak resort doporucujem

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli Pavel Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. května 2017

letos jsem zavítala do Egypta již počátkem května,měla jsem trochu obavy z počasí,ale po příletu vše pominulo,bylo jako vždy celých 10dní krásně,jen foukal dost vítr,ale v tom horku je to příjemné a v Marse s tím musíte počítat,komplex je větší,ale vše dobře dostupné,ubytování pěkné,čisto,každý den úklid,jídlo super,každý si vybere,obědy v restauraci u pláže s výhledem na moře:-),večeře se konají venku,nádherný aquapark,bazény čísté a hlavně teplé,moře průzračné,je zde ohraničená laguna,lemovaná korálem,takže i tam vidíte spoustu rybiček,rejnok,k potápení jsou zde mola,ne dlouhá,dá se přešnorchlovat od jednoho k druhému,nádhera,dostatek lehátek jak na pláži,tak u bazénů,personál jako vždy milí,krásné zahrady a hlavně všude čisto,a velkým plusem je zde připojení k wifi zdarma a to všude,jak napokoji,v celém resortu i na pláži,tento hotel mohu doporučita ráda se vrátím:-)

Tip ohledně pokoje: byly jsme ubytováni pokoje 2904 a 2905,vše akorát dostupné
Datum pobytu: květen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Silvie P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze