Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1823354 recenzí
Recenzováno: 14. října 2017

Podruhé jsme si zakoupili zájezd u CK Blue Style a podruhé nás dali do jiného hotelu, než jsme si vybrali a zaplatili!. Poprvé jsme si říkali, že se to může stát, ale podruhé? Poprvé nám sdělili změnu hotelu po přistání v Egyptě, podruhé pár hodin před odletem. Nyní vidím, že je jedno, co si vyberete a zaplatíte, stejně si Vás Blue Style dá, kam chce! A to, že je to téměř 100km od místa, které si zaplatíte, to jim je jedno! Hotel rozhodně neodpovídá 5*.Egyptští hosté dělali neskutečný nepořádek-kolem bazénu se válely rozšlapané hamburgery, talíře odložené se zbytky jídla na keřích u plážového baru atd. Obdivuji personál, který po nich bez ustání uklízel. Toto ale hotel neovlivní. Každý den jiná tematická výzdoba, ale jídlo stejné, průměrné, pouze drobné obměny. Zákusky suprové.Česká delegátka Vás láká na bar v bazénu, který ale nefunguje (dle personálu již několik let) a ona to ani neví!!? Animátoři byli všichni perfektní, každý den večerní program, snad každý si vybere.Moře super, možnost šnorchlování přes molo, doporučuji výlet do nedaleké zátoky na šnorchlování (doprovod hotelového plavčíka). Komplex je vhodný pro rodiny s dětmi.

Tip ohledně pokoje: pokoj jsme chtěli vedle přátel, se kterými jsme cestovali-my 3. patro,oni 2.,pokoj byl prostorný, výhled na aquapark-více hluku přes den
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Lenka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Managements, Social v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. října 2017

Drahý hoste,

Děkujeme, že jste si udělali čas na sdílení svých názorů. Zatímco přeji, abyste měli lepší zkušenost, je to taková zpětná vazba, ze které se učíme a zlepšujeme. Snažíme se poskytnout výjimečný zážitek z návštěvy a v tomto případě je zřejmé, že jsme se nedostali. Pokud nám dáte šanci získat zpět svou důvěru, mohu vás ujistit, že uděláme vše pro to, abychom vám poskytli skvělý hotelový zážitek, který si tak naši hosté tak oblíbili.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2017

V tomto hotelu jsme strávili krásnou dovolenou. Nejvíc jsme byli spokojeni s personálem, který nám byl vždy ochoten se vším pomoci. Je zde dobré ubytování, ale starší nábytek, jídlo bylo moc dobré. Měli jsme možnost se podívat do sousedního hotelu LTI Akassia, kde novější zařízení pokojů. V moři je krásný korál se spoustou ryb a výhodu je, že jsou zde dvě mola a laguna. V případě, že nejste dobří plavci, máte možnost se obrátit na plavčíky, kteří budou šnorchlovat. Je zde možnost jet na Mangrove bay, kde jezdí zdarma shuttle bus. Animační programy jsou také skvělé. V hotelu je slovenská animátorka, která ráda se vším poradí. Areál s tobogány stojí také za to navštívit.

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Managements, Social v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. října 2017

Drahý hoste,

Děkujeme vám za skvělé hodnocení našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil Váš pobyt a doufám, že vás zase brzy uvidíme.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. září 2017

Určitě tento hotel doporučuji, byla to nádherná dovolená. Velmi příjemný a luxusní resort. Skvělé ubytování, příjemný personál, výborné jídlo. Služby místního delegáta a lidí na recepci byly perfektní. Animační programy i večeře, každý den jinak zaměřené. Hotel je především vhodný pro rodiny s dětmi. Personál je zvyklý na "bakšiš" , takže doporučuji mít stále u sebe nějaký ten dolar. Určitě se rádi vrátíme.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Romana F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 6. září 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy that you had a nice holiday with us.
Thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us to further expand our services and to improve them permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly pass on to our team and hope that we remain just as active and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be very pleased to see you soon.
Best regards
Hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. července 2017

Super dovolená ,veliká spokojenost, děti byly úplně nadšené, personál vynikající, jídlo moc dobré , moře nádherné a počasíčko no přece luxusní.
Všem bych doporučila tento hotel a pro děti to je ráj na zemi.

Tip ohledně pokoje: „Rohová apartmá jsou prostorná a slunná.“
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Trmina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. července 2017

Krásný hotel, s velice ochotným personálem a téměř vším co si vymyslíte. Každý večer tematické večeře, animační programy. všude vše uklizeno. Poměrně modeční aquapark přímo v areálu.
V moři všude korálový útes, ve kterém byl kus odstřelen aby vznikla laguna na koupání. pro šnorchlování přes molo za útas (úžasné co vše je tam vidět, někteří živočichové i nebezpeční. co je k vidění a co nedráždit je na ceduli před vstupem).

Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Raharachtej.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very happy, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze