Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1520354 recenzí
Recenzováno: 13. prosince 2017

Nádherný-velký-čistý hotel, obrovské vyžití pro rodiny s dětmi! Všichni neskutečně milý a laskavý! Úžasná parta animátorů a super program jak přes den,tak i večer!
Nedoporučuji výlet supersafari..o ničem! a pro menší děti nevhodné! ( jízda z hotelu skoro hodinu pryč, poté cca 30minut čtyřkolky, poté opět cca 45minut do pouště na velbloudy a do vesničky, jízda na velbloudu cca 5minut :( dcera velmi zklamaná! a pak opět autem 45minut zpět ke čtyřkolkám a večeře a pak nečekaně opět 45minut zpět do hotelu) druhý výlet potápění s jedním ponorem - pecka! Nejdřív vyzkoušení v bazénu a poté do moře! všichni moc úžasný a opět moc miý! jeli jsme na začátku prosince, sluníčko od cca 9-15,poté už zapadalo, příště pojedem o měsíc dříve!

Tip ohledně pokoje: my měli pokoje v bloku 27,výhled na bazén i moře!
Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Barbara V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ehab A, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017

Vážení hosté,
Děkujeme za motivační hodnocení. Bylo nám velmi potěšeno, že jste s námi strávili příjemnou dovolenou.
Děkujeme, že jste si udělali čas a napsali recenzi. To je důležitá a pozitivní podpora pro další rozšiřování našich služeb a zlepšení.
Děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu, rádi bychom to udělali v našem týmu a doufáme, že zůstaneme stejně motivovaní a motivovaní jako předtím.
Děkujeme, že jste navštívili náš hotel a těšíme se, že se brzy uvidíme.
S pozdravem
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Hotelový resort byl čistý a celkový dojem z dovolené s dětmi 5 let byl výborný. Skvěle organizována zábava od animátorů. Moře čisté, ale je nutné počítat s větrem v Listopadu, který sebou přináší i větší vlny. Nám se stalo, ze vstup do moře přes molo bylo asi 3 dny zavřené. Jidlo bylo také výborné a výběr byl opravdu velký. Doporučuji v podzimním obdobi. My jsme byli 15-22.11 a později už bych prostě naletěl.

Datum pobytu: listopad 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Jiří G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ehab A, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017

Vážení hosté,
Děkujeme za motivační hodnocení. Bylo nám velmi potěšeno, že jste s námi strávili příjemnou dovolenou.
Děkujeme, že jste si udělali čas a napsali recenzi. To je důležitá a pozitivní podpora pro nás, abychom dále rozšířili naši službu a vylepšili ji trvale.
Děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu, rádi bychom to předali našemu týmu a doufáme, že zůstaneme stejně motivovaní a motivovaní jako předtím.
Děkujeme, že jste navštívili náš hotel a tešíme se, že se brzy uvidíme.
s pozdravem
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. října 2017

Navštívili jsme tento resort poprvé a nemohli jsme zvolit lépe. Jsme rodina se čtyřmi malými dětmi (22měsíců - 9let), cestovali jsme i s prarodiči. Resort je krásný, všude čisto, výborné jídlo a hlavně nejlepší personál, co jsme kde zažili. A aquapark i moře je pro děti naprostý ráj.

Přestože jsme měli začínat obědem, dostali jsme ihned po příjezdu náramky a mohli jít na snídani. Poté jsme se mohli ihned ubytovat, ale protože připravené pokoje byly v zadní části areálu, velmi milý a ochotný recepční sám usoudil, že by pro nás byly vhodnější jiné a bleskově zařídil jejich úklid. Na pokoj nás dovezlo hotelové "elektrooauto". Zařízení pokojů je starší, nově vymalováno, nová sprcha, vše krásně voňavé a uklizené (a to po celou dobu pobytu). Pokud by někdo chtěl novější nábytek, tak je hned vedle hotel LTI Akassia, který má o hvězdičku víc (má ho v nabídce CK Fischer). Měli jsme standardní pokoje s přistýlkami 3602 a 3603 v přízemí a byly výborně umístěny, zhruba stejná vzdálenost na pláž a do aquaparku. Nemuseli jsme používat klimatizaci (která jinak funguje perfektně), do pokojů přes den nesvítilo sluníčko, takže stačil větrák a bylo příjemně. Celý areál je čistý a udržovaný, celý den se personál stará o zahradu i úklid. Nemusíte se bát použít WC kdekoli v areálu, vše je perfektně uklizené. Snídaně jsou ve vnitřní restauraci, obědy ve venkovní s výhledem na moře a večeře venku u krásně osvětlených bazénů. Jídlo je špičkové, obrovský výběr, vše velice chutné, vybere si každý. Rozhodně se není třeba obávat zažívacích potíží ani u malých dětí. Do lednice na pokoji jsme denně dostávali dvě balené vody a u obytných domů jsou vždy barely na čepování chlazené vody. Každé odpoledne jsme si dopřávali výborné zmrzliny v občerstvení na pláži. Aquapark je super, opravdu velký se spoustou atrakcí pro malé i velké. Na pláži spousta slunečníků a lehátek, skvělé koupání i při velkém větru díky velké laguně bez korálů s velmi pozvolným vstupem (ideální i pro nejmenší děti). Na konci tohoto "přírodního bazénu" krásné šnorchlování podél korálů. Na otevřené moře vstup přes mola na obou stranách pláže. Spousta ryb, lze se nechat unášet od jednoho mola ke druhému (super i s dětmi).

Tip ohledně pokoje: Bydleli jsme v bloku 36, zruba na půl cesty mezi aquaparkem a pláží. Doporučuji.
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
4  Poděkujte uživateli 2015LucieJ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ehab A, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2017
Překladač Google

Dear guests,
Thank you for your motivating evaluation. We were very pleased, that you have a nice holiday with us.
We thank you for taking the time to write your review. This is an important and positive support for us, to further expand our service and to improve it permanently.
Thanks for your great feedback, will gladly forward this to our team and hope that we remain just as motivated and motivated as before.
Thank you for visiting our hotel and we would be delighted to see you soon.
Best regards
Hotel management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. října 2017

Podruhé jsme si zakoupili zájezd u CK Blue Style a podruhé nás dali do jiného hotelu, než jsme si vybrali a zaplatili!. Poprvé jsme si říkali, že se to může stát, ale podruhé? Poprvé nám sdělili změnu hotelu po přistání v Egyptě, podruhé pár hodin před odletem. Nyní vidím, že je jedno, co si vyberete a zaplatíte, stejně si Vás Blue Style dá, kam chce! A to, že je to téměř 100km od místa, které si zaplatíte, to jim je jedno! Hotel rozhodně neodpovídá 5*.Egyptští hosté dělali neskutečný nepořádek-kolem bazénu se válely rozšlapané hamburgery, talíře odložené se zbytky jídla na keřích u plážového baru atd. Obdivuji personál, který po nich bez ustání uklízel. Toto ale hotel neovlivní. Každý den jiná tematická výzdoba, ale jídlo stejné, průměrné, pouze drobné obměny. Zákusky suprové.Česká delegátka Vás láká na bar v bazénu, který ale nefunguje (dle personálu již několik let) a ona to ani neví!!? Animátoři byli všichni perfektní, každý den večerní program, snad každý si vybere.Moře super, možnost šnorchlování přes molo, doporučuji výlet do nedaleké zátoky na šnorchlování (doprovod hotelového plavčíka). Komplex je vhodný pro rodiny s dětmi.

Tip ohledně pokoje: pokoj jsme chtěli vedle přátel, se kterými jsme cestovali-my 3. patro,oni 2.,pokoj byl prostorný, výhled na aquapark-více hluku přes den
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Lenka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Managements, Social v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. října 2017

Drahý hoste,

Děkujeme, že jste si udělali čas na sdílení svých názorů. Zatímco přeji, abyste měli lepší zkušenost, je to taková zpětná vazba, ze které se učíme a zlepšujeme. Snažíme se poskytnout výjimečný zážitek z návštěvy a v tomto případě je zřejmé, že jsme se nedostali. Pokud nám dáte šanci získat zpět svou důvěru, mohu vás ujistit, že uděláme vše pro to, abychom vám poskytli skvělý hotelový zážitek, který si tak naši hosté tak oblíbili.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2017

V tomto hotelu jsme strávili krásnou dovolenou. Nejvíc jsme byli spokojeni s personálem, který nám byl vždy ochoten se vším pomoci. Je zde dobré ubytování, ale starší nábytek, jídlo bylo moc dobré. Měli jsme možnost se podívat do sousedního hotelu LTI Akassia, kde novější zařízení pokojů. V moři je krásný korál se spoustou ryb a výhodu je, že jsou zde dvě mola a laguna. V případě, že nejste dobří plavci, máte možnost se obrátit na plavčíky, kteří budou šnorchlovat. Je zde možnost jet na Mangrove bay, kde jezdí zdarma shuttle bus. Animační programy jsou také skvělé. V hotelu je slovenská animátorka, která ráda se vším poradí. Areál s tobogány stojí také za to navštívit.

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Managements, Social v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. října 2017

Drahý hoste,

Děkujeme vám za skvělé hodnocení našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil Váš pobyt a doufám, že vás zase brzy uvidíme.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze