Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (355)
Filtrovat recenze
355 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
86
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
86
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1116355 recenzí
Recenzováno: 19. června 2018

Je to pár let zpět a když si pročítám recenze, protože za pár dnů znovu odlétám, rozhodla jsem se také jednu zpětně napsat. Už před třemi lety zde byli jen příjemní lidé, čisté pokoje, nádherné prostředí a ráj pro děti. Jídlo také výborné. V Egyptě jsem byla nesčetněkrát a musím konstatovat, že tento hotel je opravdu TOP. Jsem ráda, že vím, co od Akassie očekávat a předpokládám, že se nezhoršili, ale pouze ještě více vytáhli nahoru :).

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Eve L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. května 2018 prostřednictvím mobilu

Loni v květnu jsme navštívili, tento hotel a musím uznat že vše bylo naprosto perfektní.Přijezd na hotel v odpoledních hodinách a hned jsme dostali uvítací drink.Po vyplnění formuláře jsme dostaly klíče od pokojů a hotelový personál nás odvezl až před pokoj.Pokoje čisté a uklizene,co se týče jídla bylo super a bylo z čeho vybírat hlady zde určitě nebudete a každý si vybere na co má chuť.Personal milý a ochotný vždy usměvavý.Uz teď se těšíme až se v květnu opět vrátíme.Co se týče moře super laguna i pro ty co neumí plavat a pro plavce molo a šnorchlování samozřejmě i v laguně je vidět spousta ryb. Aquapark super spoustu tobogánu a klouzacek každý si tam najde to svoje.Areal byl vždy čistý a uklizeny.Ale samozřejmě kdo chce tak chyby vždy najde.Jestli mužů doporučit,nehledejte chyby a užívejte si dovolenou nikdo není perfektní vždy se zamyslete jak to vypadá u vás doma a co ráno snidate obedvate a veceřite Ahoj

Datum pobytu: květen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
10  Poděkujte uživateli tomaspilch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 1. května 2018

V Egyptě jsem byl 8*.Po špatných zkušenostech Jiného Hotelu kde byl přítelkyni neustále v patách ředitel hotelu a dával jí návrhy na sex a psal na fb -který si našel podle jména v pasu jsme se rozhodli pro kalimeru.Jezdíme s dětma a tento hotel nás uchvátil zvláště pro své animátory a bohatý program.Super kuchyní a nádherným mořem.Už bohužel během první návštěvy začalo vypisování na fb od personálu a nabídky na sex se množili.Přítelkyně jim vysvětlila,že nemá zájem a kdo si nedal říct toho zablokovala.I přez toto obtěování jsme se tam vratili po zhruba 4 měsících a to už byl vrchol.To,že se někdo zeptá hezké ženské jestli by s ním nešla to mi nevadí.Jsem chlap a pochopím,že kdo se nezeptá nemá,ale když se s váma každý vybavuje a je to samé friend friend a sotva se otočíte tak vaší přítelkyní hned nabízí sex v horším případě na ni i sáhnou.No pokud bych se měl do Egypta vrátit tak buď jen s chlapama a nebo bych je musel mlátit na potkání.Je to banda falšných slizkých vlezdoprdélků,kteří chtějí člověka jen obrat a to o všechno peníze i ženu.Čest zahradníkům a uklízečům.Snad ještě pár kuchařů bylo fajn jinak je to pakáž.Z pasu si hned zjistí co potřebují.No prostě v Egyptě jsem byl naposled.

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
6  Poděkujte uživateli Lubomír K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. května 2018

Vazeni,

jsme velmi zklamani z Vasi recenze na nas hotel. Pokud jste se dostali do neprijemne situace behem Vaseho pobytu, meli jste kontaktovat recepci, guest relation nebo Vasi cestovni kancelar ( delegata ). Okamzite bysme Vasi stiznost zacali resit. Bohuzel nikdo z vedeni hotelu nemel tuseni o tom, co se behem Vasi dovolene stalo. Do budoucna bysme Vam radi poradili, aby jste podobnou situaci resili ihned, jeste behem Vaseho pobytu a kontaktovali vedeni hotelu.

Pokud byste chteli celou situaci nadale resit, budeme radi, pokud nas kontaktujete.

Za nas team hotelu Akassia Vam prejeme do budoucna vse nejlepsi a budeme radi, pokud se rozhodnete navstivit opet nas hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2018

Po půl roce v zimě vyvanou vzpomínky na příjemné prostředí, teplo, moře bohaté na život, milé lidi, cestovatelské zážitky. rádi bychom se vrátili zpět..obsluha na Egypt na vysoké úrovni, jídlo klasika, animátoři skvělí.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Václav V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
Pozdravy,
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. prosince 2017

Nádherný-velký-čistý hotel, obrovské vyžití pro rodiny s dětmi! Všichni neskutečně milý a laskavý! Úžasná parta animátorů a super program jak přes den,tak i večer!
Nedoporučuji výlet supersafari..o ničem! a pro menší děti nevhodné! ( jízda z hotelu skoro hodinu pryč, poté cca 30minut čtyřkolky, poté opět cca 45minut do pouště na velbloudy a do vesničky, jízda na velbloudu cca 5minut :( dcera velmi zklamaná! a pak opět autem 45minut zpět ke čtyřkolkám a večeře a pak nečekaně opět 45minut zpět do hotelu) druhý výlet potápění s jedním ponorem - pecka! Nejdřív vyzkoušení v bazénu a poté do moře! všichni moc úžasný a opět moc miý! jeli jsme na začátku prosince, sluníčko od cca 9-15,poté už zapadalo, příště pojedem o měsíc dříve!

Tip ohledně pokoje: my měli pokoje v bloku 27,výhled na bazén i moře!
Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Barbara V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ehab A, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. prosince 2017

Vážení hosté,
Děkujeme za motivační hodnocení. Bylo nám velmi potěšeno, že jste s námi strávili příjemnou dovolenou.
Děkujeme, že jste si udělali čas a napsali recenzi. To je důležitá a pozitivní podpora pro další rozšiřování našich služeb a zlepšení.
Děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu, rádi bychom to udělali v našem týmu a doufáme, že zůstaneme stejně motivovaní a motivovaní jako předtím.
Děkujeme, že jste navštívili náš hotel a těšíme se, že se brzy uvidíme.
S pozdravem
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze