Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
914354 recenzí
Recenzováno: 4. července 2018 prostřednictvím mobilu

Přijemný hotel, kvalitní strava a ochotný personál ( uklid na vysoké úrovni, vždy nás potěší výtvor z ručníků ) Součastí hotelu je i velmi rozsáhlý aquapark - pozor tobogány jsou velmi rychlé a vynášejí. Také je k dispozici plavecký olympijskí bazén !!! Bohužel plaváni v moři je složitější. Dopoledne v 90 % fouká siln.vítr a proto je červ.vlajka, ( t.j. mola pro vstup přes coral.reef jsou uzavřena ). Také když vás již do moře pustí je to jen pro lidi které nemají strach z hloubek. Když " lezete " z řebřiků je pod váma již hloubka tak 25-30 metrů. Takže snorchling jen těsně u mola když nejsou silné vlny / a to je jen výjimečně /. Večeře jsou tady událost. Oplatí se sedět venku. Vždy je o program postaráno. Takže celkově spokojenost

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli PeterP6310.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2018

Vážení hosté,

Děkujeme vám za vždy kladné hodnocení.
Jsme rádi, že jste u nás strávili skvělé týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Určitě chválíme naše kolegy.
Čekáme na nové setkání.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018 prostřednictvím mobilu

Byla to nase druha dovolena v Egypte v Marsa Alam,(prvni v Pensee Royal garden) Akassia byla urcite lepsi,cistci,vice jidla. Jedinne,co melo Pensse lepsi bylo more. Byl tam hezci koral a vice druhu rybicek. Ale pokud se clovek odvazi vlezt z mola do more...nic vam nechybi.Kdyz do Egypta,tak urcite do tohoto hotelu. Personal mily,ochotny,byla s nima legrace.Vylet na lodi se snorchlovanim a veceri byla nezapomenutelna! Kluci animatori/cisnici opravdu super komici. Videli jsme spousty karet,rybicek...proste zazitek!

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli PopelkaJitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Je to pár let zpět a když si pročítám recenze, protože za pár dnů znovu odlétám, rozhodla jsem se také jednu zpětně napsat. Už před třemi lety zde byli jen příjemní lidé, čisté pokoje, nádherné prostředí a ráj pro děti. Jídlo také výborné. V Egyptě jsem byla nesčetněkrát a musím konstatovat, že tento hotel je opravdu TOP. Jsem ráda, že vím, co od Akassie očekávat a předpokládám, že se nezhoršili, ale pouze ještě více vytáhli nahoru :).

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Eve L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. května 2018 prostřednictvím mobilu

Loni v květnu jsme navštívili, tento hotel a musím uznat že vše bylo naprosto perfektní.Přijezd na hotel v odpoledních hodinách a hned jsme dostali uvítací drink.Po vyplnění formuláře jsme dostaly klíče od pokojů a hotelový personál nás odvezl až před pokoj.Pokoje čisté a uklizene,co se týče jídla bylo super a bylo z čeho vybírat hlady zde určitě nebudete a každý si vybere na co má chuť.Personal milý a ochotný vždy usměvavý.Uz teď se těšíme až se v květnu opět vrátíme.Co se týče moře super laguna i pro ty co neumí plavat a pro plavce molo a šnorchlování samozřejmě i v laguně je vidět spousta ryb. Aquapark super spoustu tobogánu a klouzacek každý si tam najde to svoje.Areal byl vždy čistý a uklizeny.Ale samozřejmě kdo chce tak chyby vždy najde.Jestli mužů doporučit,nehledejte chyby a užívejte si dovolenou nikdo není perfektní vždy se zamyslete jak to vypadá u vás doma a co ráno snidate obedvate a veceřite Ahoj

Datum pobytu: květen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
10  Poděkujte uživateli tomaspilch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 1. května 2018

V Egyptě jsem byl 8*.Po špatných zkušenostech Jiného Hotelu kde byl přítelkyni neustále v patách ředitel hotelu a dával jí návrhy na sex a psal na fb -který si našel podle jména v pasu jsme se rozhodli pro kalimeru.Jezdíme s dětma a tento hotel nás uchvátil zvláště pro své animátory a bohatý program.Super kuchyní a nádherným mořem.Už bohužel během první návštěvy začalo vypisování na fb od personálu a nabídky na sex se množili.Přítelkyně jim vysvětlila,že nemá zájem a kdo si nedal říct toho zablokovala.I přez toto obtěování jsme se tam vratili po zhruba 4 měsících a to už byl vrchol.To,že se někdo zeptá hezké ženské jestli by s ním nešla to mi nevadí.Jsem chlap a pochopím,že kdo se nezeptá nemá,ale když se s váma každý vybavuje a je to samé friend friend a sotva se otočíte tak vaší přítelkyní hned nabízí sex v horším případě na ni i sáhnou.No pokud bych se měl do Egypta vrátit tak buď jen s chlapama a nebo bych je musel mlátit na potkání.Je to banda falšných slizkých vlezdoprdélků,kteří chtějí člověka jen obrat a to o všechno peníze i ženu.Čest zahradníkům a uklízečům.Snad ještě pár kuchařů bylo fajn jinak je to pakáž.Z pasu si hned zjistí co potřebují.No prostě v Egyptě jsem byl naposled.

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
6  Poděkujte uživateli Lubomír K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. května 2018

Vazeni,

jsme velmi zklamani z Vasi recenze na nas hotel. Pokud jste se dostali do neprijemne situace behem Vaseho pobytu, meli jste kontaktovat recepci, guest relation nebo Vasi cestovni kancelar ( delegata ). Okamzite bysme Vasi stiznost zacali resit. Bohuzel nikdo z vedeni hotelu nemel tuseni o tom, co se behem Vasi dovolene stalo. Do budoucna bysme Vam radi poradili, aby jste podobnou situaci resili ihned, jeste behem Vaseho pobytu a kontaktovali vedeni hotelu.

Pokud byste chteli celou situaci nadale resit, budeme radi, pokud nas kontaktujete.

Za nas team hotelu Akassia Vam prejeme do budoucna vse nejlepsi a budeme radi, pokud se rozhodnete navstivit opet nas hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze