Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (355)
Filtrovat recenze
355 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
86
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
86
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
813355 recenzí
Recenzováno: 15. července 2018

Dle osobní zkušenosti, diskuze s ostatními a i co jsme v okolí viděli, jedná se o nejlepší rodinný resort v oblasti Marsa Alam: Velký aquapark, vodní radovánky i pro nejmenší, animační programy, v korálech vytesané mořské koupání, za korálovým pásem krásné šnorlochlování přístupné po dvou molech, dostupné potápění i pro děti od 8 let. Po poměrně velkém resortu rozvoz zajištěn v době snídaní, obědů i večeří, ale dá se dojít i pěšky a není to taková hrůza, jak se může zdát. Mínusem byly jen ranní balíčky na cestu domů, které byly zbytečně dosti mizerné.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Miroslav J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. července 2018
Překladač Google

Cari ospiti,
Saluti soleggiati dall'Akassia Swiss Resort.
Grazie mille per la tua recensione qui in.
Con grande piacere abbiamo letto nella tua recensione che hai trascorso una fantastica vacanza con noi.
Il team dell'Akassia Swiss Resort sarebbe molto felice di darvi il benvenuto per un altro soggiorno con noi.
Saluti,
Gestione alberghiera

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. července 2018 prostřednictvím mobilu

Přijemný hotel, kvalitní strava a ochotný personál ( uklid na vysoké úrovni, vždy nás potěší výtvor z ručníků ) Součastí hotelu je i velmi rozsáhlý aquapark - pozor tobogány jsou velmi rychlé a vynášejí. Také je k dispozici plavecký olympijskí bazén !!! Bohužel plaváni v moři je složitější. Dopoledne v 90 % fouká siln.vítr a proto je červ.vlajka, ( t.j. mola pro vstup přes coral.reef jsou uzavřena ). Také když vás již do moře pustí je to jen pro lidi které nemají strach z hloubek. Když " lezete " z řebřiků je pod váma již hloubka tak 25-30 metrů. Takže snorchling jen těsně u mola když nejsou silné vlny / a to je jen výjimečně /. Večeře jsou tady událost. Oplatí se sedět venku. Vždy je o program postaráno. Takže celkově spokojenost

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli PeterP6310.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2018

Vážení hosté,

Děkujeme vám za vždy kladné hodnocení.
Jsme rádi, že jste u nás strávili skvělé týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Určitě chválíme naše kolegy.
Čekáme na nové setkání.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018 prostřednictvím mobilu

Byla to nase druha dovolena v Egypte v Marsa Alam,(prvni v Pensee Royal garden) Akassia byla urcite lepsi,cistci,vice jidla. Jedinne,co melo Pensse lepsi bylo more. Byl tam hezci koral a vice druhu rybicek. Ale pokud se clovek odvazi vlezt z mola do more...nic vam nechybi.Kdyz do Egypta,tak urcite do tohoto hotelu. Personal mily,ochotny,byla s nima legrace.Vylet na lodi se snorchlovanim a veceri byla nezapomenutelna! Kluci animatori/cisnici opravdu super komici. Videli jsme spousty karet,rybicek...proste zazitek!

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli PopelkaJitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Je to pár let zpět a když si pročítám recenze, protože za pár dnů znovu odlétám, rozhodla jsem se také jednu zpětně napsat. Už před třemi lety zde byli jen příjemní lidé, čisté pokoje, nádherné prostředí a ráj pro děti. Jídlo také výborné. V Egyptě jsem byla nesčetněkrát a musím konstatovat, že tento hotel je opravdu TOP. Jsem ráda, že vím, co od Akassie očekávat a předpokládám, že se nezhoršili, ale pouze ještě více vytáhli nahoru :).

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Eve L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. května 2018 prostřednictvím mobilu

Loni v květnu jsme navštívili, tento hotel a musím uznat že vše bylo naprosto perfektní.Přijezd na hotel v odpoledních hodinách a hned jsme dostali uvítací drink.Po vyplnění formuláře jsme dostaly klíče od pokojů a hotelový personál nás odvezl až před pokoj.Pokoje čisté a uklizene,co se týče jídla bylo super a bylo z čeho vybírat hlady zde určitě nebudete a každý si vybere na co má chuť.Personal milý a ochotný vždy usměvavý.Uz teď se těšíme až se v květnu opět vrátíme.Co se týče moře super laguna i pro ty co neumí plavat a pro plavce molo a šnorchlování samozřejmě i v laguně je vidět spousta ryb. Aquapark super spoustu tobogánu a klouzacek každý si tam najde to svoje.Areal byl vždy čistý a uklizeny.Ale samozřejmě kdo chce tak chyby vždy najde.Jestli mužů doporučit,nehledejte chyby a užívejte si dovolenou nikdo není perfektní vždy se zamyslete jak to vypadá u vás doma a co ráno snidate obedvate a veceřite Ahoj

Datum pobytu: květen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
10  Poděkujte uživateli tomaspilch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze