Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
611354 recenzí
Recenzováno: 2. srpna 2018

Dnes jsme přiletěli z tohoto hotelu.Jelikož do Marsy létáme již několik let, nemohu s klidným svědomím hotel doporučit k návštěvě. Pro inspiraci uvádím, že jsme byli se dvěma dětmi (2,6). Při příjezdu do hotelu jsme již jako tradičně, měli v cestovních pasech připraveno deset dolarů pro recepci. Na recepci jsme ale vůbec nešli, vše obstarával muž z personálu, který pobíhal mezi námi nově příchozími a recepcí. Musím pozitivně vyhodnotit, že jsme neprodleně dostali náramky a mohli jít v klidu na snídani, která právě probíhala. Jaký byl šok po příchodu,kdy za námi přišel člověk z recepce, v ruce držel obálku s označením našeho pokoje a jménem a dal nám na výběr: můžou nás ubytovat do pěti minut pokud přidáme dalších 5dolarů a nebo si počkáme do 14:00. Bylo okolo osmé hodiny ranní. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale toto považuji za naprosto NEPŘIJATELNÉ pro úroveň 5***** kterými se hotel prezentuje. Na mou odpověď, že jsme již dali iniciativně bakšiš předem a máme sebou malé dítě mi bylo řečeno: ano, právě proto! No děkuji pěkně!
Odevzdali jsme tedy další peníze a vozík nás odvezl až k pokoji skutečně do 5min.
Pokoje rozhodně neodpovídají úrovni pěti hvězd ale to je pro Egypt vcelku běžná věc. Plíseň v koupelnových spárách nekomentuji. Denně jsme měli čistě uklizeno-to musíme pochválit. Šok přišel po vstupu do aquaparku. Bazény velice čisté a pečlivě udržované ALE nejspíš ho stavěl místní lékař aby mohl sádrovat, jinak si to neumím vysvětlit! Tak neskutečně nebezpečnou podlahu jsme nikde v životě neviděli. U nás to naštěstí dopadlo jen roztrženým obočím a rozseknutým rtem ale pokud jde kolem mě maminka s batoletem v ruce a našlapuje tak nejopatrněji to jde a přesto s miminkem hodí záda pak nemohu říct, že tato část hotelu je super- ba naopak. Přijde mi neskutečně nebezpečná.A těch pár zasmrádlých orvaných koberců co jsou proti klouzání jen na schodech na tom nic nezmění! S hlubokou úctou a obdivem posíláme pozdravy místnímu plavčíkovi, který zároveň rozdává osušky-neuvěřitelný člověk. Tuhle práci fakt dělat nechcete. Pravda je, že když nám dítě po úrazu začalo krvácet ( a že jich tam takových bylo) okamžitě u nás byl s lékárničkou a nabídkou zavolání lékařské pomoci. Děkuji mu za to a apeluji na vedení hotelu- k čemu je maximální řešení následku, když zatraceně není zajištěná k bezpečnosti všech příčina??????
Komplex je velice rozsáhlý a lidé využívají minibusy jako přepravu. K tomu nemám co více dodat- někomu to vyhovuje jinému ne. Za mě NE!
Ze služeb jsme vyzkoušeli Horasl Spa....dámský a pánský kosmetický program za
120dolarů. Shrnuto- investujte jinde...od zaplétání copánků a dalších služeb Vás dělí závěs tak relaxace kterou od spa očekáváte 0. Slibované čištění pleti pro manželku neproběhlo, jelikož se slečna musela věnovat další paní, ležící vedle na lehátku. Masáž obličeje olejem pro miminka Johnson namísto kvalitnější péče už byla jen vyvrcholení této katastrofy.
Jídlo hodnotíme jako velice chutné a povedené. V jídelně i venku kde se stolovalo, vždy velice čisto a útulno. Strava pestrá, velmi dobře ochucená.Vůbec nejlepším naším zážitkem je číšník Hali Manna,který reputaci hotelu značně zachraňuje- to je ale dost málo.
Cesta na pláž je k rozsáhlosti komplexu o zdraví. Příště bych volila LTI akassia, který má šikovnou polohu k moři.
Je nám velice líto ale pokud shrneme vše pro a proti tak do tohoto hotelu bychom už nikdy nejeli.

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
6  Poděkujte uživateli Marek A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018

Vážení hosté,
pozdravy z Akassie Swiss Resort.
Děkuji vám za váš názor zde
Byli jsme potěšeni, že ve zprávě přečteme, že jste s námi měli skvělou dovolenou.
Akassia Swiss Resort Vás rád přivítá na další pobyt.
S pozdravem,
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. srpna 2018

Aquapark dost nebezpečný, pokoje malé (4 osoby a pouze dvě postele) vešla se už jenom jedna přistýlka, příšerné večerní programy, hlučná klimatizace, bez bakšiše -bez úklidu, neúcta k vozíčkářům. Nepořádek v jídelně, Možnost chodit v plavkách do jídelny, příliš mnoho placení navíc (all inclusive). Delegátka hrozná - v ničem nám nepomohla a ani neporadila (neustále nás odkazovala na recepci) - tam nebyli moc jazykově vybaveni.
Hezký podmořský svět.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli harryharry2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018

Vážení hosté,
pozdravy z Akassie Swiss Resort.
Děkuji vám za váš názor zde
Byli jsme potěšeni, že ve zprávě přečteme, že jste s námi měli skvělou dovolenou.
Akassia Swiss Resort Vás rád přivítá na další pobyt.
S pozdravem,
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2018

Dle osobní zkušenosti, diskuze s ostatními a i co jsme v okolí viděli, jedná se o nejlepší rodinný resort v oblasti Marsa Alam: Velký aquapark, vodní radovánky i pro nejmenší, animační programy, v korálech vytesané mořské koupání, za korálovým pásem krásné šnorlochlování přístupné po dvou molech, dostupné potápění i pro děti od 8 let. Po poměrně velkém resortu rozvoz zajištěn v době snídaní, obědů i večeří, ale dá se dojít i pěšky a není to taková hrůza, jak se může zdát. Mínusem byly jen ranní balíčky na cestu domů, které byly zbytečně dosti mizerné.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Miroslav J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. července 2018
Překladač Google

Cari ospiti,
Saluti soleggiati dall'Akassia Swiss Resort.
Grazie mille per la tua recensione qui in.
Con grande piacere abbiamo letto nella tua recensione che hai trascorso una fantastica vacanza con noi.
Il team dell'Akassia Swiss Resort sarebbe molto felice di darvi il benvenuto per un altro soggiorno con noi.
Saluti,
Gestione alberghiera

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. července 2018 prostřednictvím mobilu

Přijemný hotel, kvalitní strava a ochotný personál ( uklid na vysoké úrovni, vždy nás potěší výtvor z ručníků ) Součastí hotelu je i velmi rozsáhlý aquapark - pozor tobogány jsou velmi rychlé a vynášejí. Také je k dispozici plavecký olympijskí bazén !!! Bohužel plaváni v moři je složitější. Dopoledne v 90 % fouká siln.vítr a proto je červ.vlajka, ( t.j. mola pro vstup přes coral.reef jsou uzavřena ). Také když vás již do moře pustí je to jen pro lidi které nemají strach z hloubek. Když " lezete " z řebřiků je pod váma již hloubka tak 25-30 metrů. Takže snorchling jen těsně u mola když nejsou silné vlny / a to je jen výjimečně /. Večeře jsou tady událost. Oplatí se sedět venku. Vždy je o program postaráno. Takže celkově spokojenost

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli PeterP6310.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2018

Vážení hosté,

Děkujeme vám za vždy kladné hodnocení.
Jsme rádi, že jste u nás strávili skvělé týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Určitě chválíme naše kolegy.
Čekáme na nové setkání.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018 prostřednictvím mobilu

Byla to nase druha dovolena v Egypte v Marsa Alam,(prvni v Pensee Royal garden) Akassia byla urcite lepsi,cistci,vice jidla. Jedinne,co melo Pensse lepsi bylo more. Byl tam hezci koral a vice druhu rybicek. Ale pokud se clovek odvazi vlezt z mola do more...nic vam nechybi.Kdyz do Egypta,tak urcite do tohoto hotelu. Personal mily,ochotny,byla s nima legrace.Vylet na lodi se snorchlovanim a veceri byla nezapomenutelna! Kluci animatori/cisnici opravdu super komici. Videli jsme spousty karet,rybicek...proste zazitek!

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli PopelkaJitka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze